Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Rapat (MICE) News Rusia Pariwisata

Pariwisata ing Rusia tetep dadi bisnis gedhe!

SPIEF St. Petersburg
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata ing Rusia ana ing agenda Forum Ekonomi Internasional St. Petersburg SPIEF. Mesir minangka negara mitra.

Ing 25th Forum Ekonomi Internasional St. Petersburg (SPIEF) saiki aktif ing kutha paling gedhé lan ibukutha budaya Rusia. Pariwisata ana ing agenda, lan Mesir minangka negara mitra kanggo acara tingkat dhuwur iki.

Sajrone taun kepungkur, Rusia dadi salah sawijining sawetara negara wisata ing saindenging jagad sing sukses mulihake dhuwit lan pariwisata domestik ing industri kasebut nganti 90% saka tingkat pra-covid.

Rusia iki bubar kicked metu saka Organisasi Pariwisata Dunia, UNWTO. Hotel internasional lan jeneng merek kaya Starbucks, lan Mcdonald ninggalake negara kasebut kanthi solidaritas karo Ukraina.

Iki ora ateges pariwisata mati, utamane pariwisata outbound. Turis Rusia katon ing Mesir, Turki, UAE, Thailand, India, Italia, Spanyol, Inggris, Jerman, Prancis, Afrika Kidul, lan Israel.

Ing 2021 10,000 Turis Rusia liburan ing Thailand, ing 2022 jumlah iki samesthine dadi 435,000.

Pariwisata minangka agenda utama ing Forum Ekonomi internasional St. Petersburg sing saiki ditindakake wiwit tanggal 15-18 Juni ing St. Petersburg, Rusia.

Apa ana alternatif kanggo resor Segara Ireng lan jinis liburan apa sing kudu dikembangake saiki? Iki minangka pitakonan sing kudu dijawab ing rong acara sing ana gandhengane karo pariwisata.

Boikot iku nyata, nanging uga dhukungan sing ditampa Rusia saka negara sing ora boikot.

Ing agenda forum diskusi babagan

  • Pengembangan pariwisata dalam negeri
  • peluncuran program budaya,
  • ngembangaken peta travel Russian

Piagam turis wis nyabrang negara paling gedhe ing bumi, Rusia. Program cashback pariwisata wis mbuktekake salah sawijining langkah dhukungan sosial-ekonomi sing paling populer sing ditindakake dening negara.

Kanggo pisanan, mekanisme kredit preferensial diluncurake kanggo investasi ing konstruksi lan rekonstruksi hotel bebarengan karo inisiatif pariwisata kanggo bisnis cilik lan menengah. Iki kalebu pambangunan infrastruktur hotel modular.

Standar itinerary nasional disetujoni kanggo pisanan lan persiapan digawe kanggo undang-undang anyar babagan pariwisata. Popularitas pariwisata internal saya tambah, lan ora mung minangka akibat saka larangan covid.

Ing rong taun wis dadi bukti yen individu nemokake negarane dhewe nalika bebarengan ngembangake peta perjalanan Rusia nalika nemokake rute favorit dhewe.

Tantangan anyar sing diadhepi saiki yaiku watesan uga kesempatan anyar, lan akibate - tren anyar. Apa kesempatan kanggo pariwisata ing kahanan anyar?

Konferensi iki dudu konferensi kaya liyane. Sampeyan ora bakal nemokake agen perjalanan biasa sing bisa mbayar biaya partisipasi US $ 13,812.00.

Pemimpin sing diarepake rawuh, utawa pimpinan sing wis melu acara sadurunge kalebu

  • Vladimir Putin, Presiden Federasi Rusia.
  • Tamim bin hamad Al Thani, Emir Qatar
  • Jair Bolsonaro, Presiden Brasil
  • Narendra Modi, Perdana Menteri India
  • Xi Jinping, Presiden China
  • Felix Tshisekedi, presiden Republik Demokratik Kongo, mantan Ketua Uni Afrika
  • Antonio Guterres, Sekretaris Jenderal Perserikatan Bangsa-Bangsa

Rong sesi sing ana hubungane karo pariwisata

Senadyan boikot, charter turis wis nyabrang negara. Program cashback pariwisata wis mbuktekake salah sawijining langkah dhukungan sosial-ekonomi sing paling populer sing ditindakake dening negara.

Kanggo pisanan, mekanisme kredit preferensial diluncurake kanggo investasi ing konstruksi lan rekonstruksi hotel bebarengan karo inisiatif pariwisata kanggo bisnis cilik lan menengah. Iki kalebu pambangunan infrastruktur hotel modular.

Standar itinerary nasional disetujoni kanggo pisanan lan persiapan digawe kanggo undang-undang anyar babagan pariwisata. Popularitas pariwisata internal saya tambah, lan ora mung minangka akibat saka larangan covid.

Ing rong taun wis dadi bukti yen individu nemokake negarane dhewe nalika bebarengan ngembangake peta perjalanan Rusia nalika nemokake rute favorit dhewe.

Tantangan anyar sing diadhepi saiki yaiku watesan uga kesempatan anyar, lan akibate - tren anyar. Apa kesempatan kanggo pariwisata ing kahanan anyar?

Apa ana alternatif kanggo resor Segara Ireng lan jinis liburan apa sing kudu dikembangake saiki?

Panelists kanggo sesi pariwisata kalebu

Industri pariwisata nduweni tujuan kanggo nyukupi kapentingan para pelanggan, saengga hubungane karo macem-macem bidang industri hiburan saya tambah akeh.

Pangembangan pariwisata domestik njupuk sawetara poin. Iki kalebu kreativitas taunan, nganyari program hiburan, panyiapan cetakan kreatif khusus ing wilayah kasebut, peluncuran program budaya, lan jenuh rekreasi kanthi acara sing menarik.

Inisiatif kasebut nambah pendapatan lan daya tarik investasi regional ing wilayah kasebut.

Perwakilan saka macem-macem industri pariwisata lan kreatif bakal ngrembug kemungkinan proyek kolaborasi lan nggabungake upaya kanggo narik investasi lan nggawe budaya wisata anyar. Apa proyek gabungan sing paling efektif lan ing ngendi golek investasi kanggo acara budaya utama?

Moderator kaping pindho sesi
Ekaterina Kasperovich, Direktur Pengembangan Bisnis AO "Russian Mediagroup"

Panelists

  • Denis Zabolotny, Direktur Jenderal Pusat Pariwisata Abrau-Durso
  • Kseniya Lezhnina, Blogger
  • Natalia Malinova, Direktur Komersial, VTB Arena LLC; Direktur Umum, ANO Exhibition Center Dynamo Museum
  • Evgenia Nagimova, Direktur Umum, Kempinski Hotel Moika 22
  • Anna Ovchinnikova, Pakar ing Pariwisata Premium Olahraga
  • Valery FedorovDirektur Umum, Pusat Riset Opini Publik Rusia

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...