Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan News Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata ing jaman digital

gambar duweni Gerd Altmann saka Pixabay

Ing periode pasca pandemi, teknologi digital bakal dadi pejabat pariwisata poros sing bakal digunakake kanggo nyopir lan ngoperasikake industri pariwisata.

Artikel sing dienggo bareng ing platform media sosial sing kondhang tanggal 11 Mei 2022, ngurmati Barbados lan pemulihan pariwisata Karibia kemajuan nggawa pengeling-eling babagan postingan ing Barbados Underground edisi 23 Maret 2020 kanthi caption "Kita butuh game anyar kanggo promosi Pariwisata." Kaloro artikel kasebut menehi saran babagan pangembangan macem-macem sektor industri pariwisata, nanging ora ana siji-sijine sing ngemot program kanggo maju. Rekomendasi katon gumantung marang strategi panjaluk sing disebabake kanggo ngasilake kedatangan pengunjung, nanging pendekatan iki bisa uga ora ngasilake asil sing dikarepake.

Ing periode pasca pandemi, teknologi digital bakal dadi pejabat pariwisata poros sing bakal digunakake kanggo nyopir lan ngoperasikake industri pariwisata. Kompetisi antarane negara Karibia kanggo kuitansi pariwisata bakal sengit. Kanggo urip, tujuan sing gumantung pariwisata kudu nggawe lan ngetrapake rencana induk pariwisata sing inovatif lan futuristik.

Yen owah-owahan perlu, model bisnis kudu dileksanakake sing (1) bakal modernisasi lan tetep program tujuan abreast teknologi industri lan (2) ngembangaken lan introduce macem-macem kampanye marketing kolaboratif sing konsumen lan perdagangan travel oriented. Distribusi produk lan inisiatif ngasilake pendapatan pariwisata kudu dilebokake ing program kasebut amarga bakal dadi Force Majeure ing pariwisata jaman anyar.

MODEL BISNIS NEW

Salah sawijining keuntungan sing ora umum Covidien-19 kasedhiya tujuan Karibia gumantung revenue pariwisata, ana kesempatan kanggo maneh lan upgrade Modus Operandi sing. Kesempatan kanggo kalibrasi ulang lan nambah pemrograman tujuan katon amarga panguwasa pariwisata seneng bali menyang strategi pemasaran sadurunge covid.

Model anyar bakal mbutuhake nganyarke lan ngembangake strategi bisnis saiki kanggo nyakup rebranding, monetisasi kegiatan pariwisata, distribusi produk, konsentrasi ing program komunitas, lan gumantung saka sumber daya, panyiapan "Perusahaan Tur Tujuan Nasional" kanthi fungsi Internet Booking Engine (IBE). .

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

PAEDAHE MODEL ANYAR

1 - Suda katergantungan marang operator tur internasional, operator asing lan perusahaan tur, grosir, lan perwakilan hotel kanggo ngasilake lalu lintas pengunjung

2 - Nggawe hubungan kerja sing luwih apik antarane sektor publik lan swasta ing marketing lan promosi tujuan

3 - Pembentukan cabang perusahaan wisata tujuan nasional ing jaban rangkah

pasar

4 - Nggawe revenue pariwisata lan ngilangi kabutuhan subsidi pemerintah

5 - Manajemen, kontrol, lan distribusi produk pariwisata sing luwih apik

6 - Mbangun industri pariwisata sing ora rentan marang mitra industri kegiatan pemasaran "High and Low Season"

PERUSAHAAN TOUR DESTINASI NASIONAL 

Penggabungan perusahaan tur nasional kanthi mesin pesenan ing prasarana otoritas pariwisata tujuan ora mung level lapangan nanging uga nyuda keterlibatan pihak katelu. Bakal nyuda biaya marketing lan promosi, mbukak dalan anyar kanggo ngasilake bathi, nggawe kesempatan kerja, nyedhiyakake manajemen industri sing efektif, lan program kompetitif ing saindhenging taun. Kajaba iku, bakal ngasilake pengunjung.

Konsep mesin booking internet uga ora anyar. Iki minangka versi reservasi / dodolan sing dianyari lan ditingkatake kanthi digital sing nunjukake grosir produk perjalanan ing pasar luar negeri sing ditindakake kanggo tujuan Karibia ing taun 1960-1970-an sadurunge evolusi perusahaan tur. Mesin pesenan bakal ngaktifake pesenan tujuan langsung lan penghasilan tetep ing negara.

Ana uga precedent saka sukses lan produktif nggunakake model bisnis ndhuwur-jinis ing support saka Pulo Karibia populer kanggo kira-kira 30 taun. Sawetara keuntungan proyek tujuan nyata kalebu (a) layanan maskapai khusus, (b) kampanye pemasaran premium, (c) fasilitas penjualan sing dilisensi ing luar negeri, (d) paket liburan pariwisata/hospitality sing terjangkau, lan (e) hubungan kerja sing apik karo maskapai internasional, profesional perdagangan travel lan operator tur. Prakiraan rawuh ing panggonan iki ing taun 2022, kira-kira 2.5 yuta pengunjung.

Yen tujuan Karibia nggoleki solusi kanggo pemulihan industri pariwisata sing kuat, adaptasi model iki bisa dadi solusi.

PEMROGRAMAN KOLABORATIF DIVERSE

Umume tujuan Karibia ngalami kerugian pendapatan pariwisata amarga Covid-19. Kanggo nyoba mbangun maneh industri pariwisata ing jaman pasca pandemi, para programer kudu nggawe lan nawakake paket liburan terjangkau "chock-a-block kanthi pengalaman sing nyenengake asli" sing luwih unggul tinimbang program liyane ing pasar.

Kanggo menehi pencerahan marang wong sing ora ngerti babagan program pariwisata, ing ngisor iki minangka rancangan rencana induk rencana kolaborasi sing bisa digunakake kanggo tujuan Karibia.

PAKET FUH SO LIBURAN

1 - Pejabat Asosiasi Pariwisata lan Hotel kudu nganakake rapat kanggo ngrembug babagan nggawe Kolaborasi Sektor Publik-Swasta "Program Liburan Manis Fuh Dadi."

2 - Peserta rapat kudu kalebu eksekutif Pariwisata lan Asosiasi Hotel, maskapai lokal lan internasional, perusahaan tur, ing luar negeri.

lan operator tur lokal, grosir, profesional travel lan stakeholder tujuan. Kemungkinan kalebu jalur pelayaran kudu dianggep.

3 - Penunjukan Panitia Tugas Pemasaran Khusus kanggo nggarap proyek pembangunan maneh.

4 - Komponen Paket Liburan, kanggo sebutno sawetara, kudu kalebu - Resepsi Kedatangan Pengunjung, Tiket Pesawat, Akomodasi, Wisata Kuliner & Gastronomi, Hiburan, Olahraga Air, Acara Luar Biasa, lan Pengalaman liyane sing ora bisa dilalekake, sing bakal nggawe tujuan dadi lokasi sing paling penting. "Sweet Fuh So Holidays" sing nyenengake sepanjang taun.

5 - Fasilitas paket kudu dipilih dening Komite Satgas Khusus.

6 - Pemangku Kepentingan Tujuan kudu dadi gabungan saka pejabat Asosiasi Pariwisata lan Hotel, hotel, perusahaan tur, penghibur, restoran, sopir taksi, operator olahraga banyu, seniman, imigrasi, bea cukai, lan departemen polisi.

7 - Strategi marketing kudu nggunakake media sosial lan platform tradisional kanggo target pasar Budaya, Foodies, Pernikahan lan Bulan Madu, Diaspora, Snowbirds, Millennials, LGBTQ2 +, etc.

8 - Kampanye Hubungan Masyarakat kudu diluncurake kanggo menehi kabar marang konsumen yen tujuan mbukak kanggo bisnis.

9 - Seminar pelatihan kudu ditindakake dening kantor luar negeri tujuan ing pasar masing-masing kanggo ngajari profesional perjalanan ing klompok cilik 25-30 babagan program anyar.

10 - Kunjungan pendidikan tujuan sing direncanakake kanggo agen perjalanan, wartawan luar negeri, panulis perjalanan lan pers perjalanan kudu dadi bagian integral saka program kasebut.

11 - Paket Liburan kudu kasedhiya kanggo implementasine langsung yen pandemi cepet rampung.

Ora kabeh komponen rencana induk pariwisata kadhaptar ing draf dokumen iki. Siji item kasebut kalebu "Insentif." Yen digabungake ing program kasebut, kampanye promosi insentif platinum telung taun bisa dikembangake sing bakal nambah merek tujuan ing saindenging jagad.

Amarga umume pulo Karibia minangka tujuan sing gumantung karo maskapai, mula mbutuhake konektivitas udara saka operator, luwih becik sing duwe lan ngoperasikake perusahaan tur, kanggo miwiti industri pariwisata. Kemitraan iki bisa ngasilake macem-macem pengunjung - liburan paket liburan, wisatawan FIT, MICE, lan kelompok Olahraga - sing bakal nyebabake panggunaan inventaris kamar hotel sing luwih apik. Negosiasi layanan dhukungan kasebut minangka fitur liyane saka rencana kasebut.

Sukses lan asil proyek bakal gumantung marang upaya gabungan sektor swasta lan publik kanggo ngembangake program kolaborasi sing efektif. Kekarepan kanggo mbuwang teknik pemasaran wingi, kanggo nggunakake solusi digital sing inovatif, bakal nggawe pemulihan bisa tahan banting. Kanggo nggampangake perencanaan lan pangembangan strategi kanggo rencana induk ing mangsa ngarep, tujuan Karibia kudu nimbang nggawe panitia pemasaran pariwisata sektor swasta lan publik permanen. Ing jaman digital, Karibia kudu transisi menyang teknologi anyar utawa terus ngalami penurunan kedatangan pengunjung.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Stanton Carter - Brand Caribbean Inc.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...