negara | wilayah Tujuan News wong Pariwisata Uni Emirat Arab

Pariwisata ing UAE padhang ing Panguwasa anyar, Yang Mulia Mohammed bin Zayed Al Nahyan

Mohammed-bin-zayed-al-nahyan-MB
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ingkang Sinuhun Mohammed bin Zayed Al Nahyan dadi presiden katelu Uni Emirat Arab sawisé dadi panguwasa Uni Emirat Arab (UAE).

Sawisé séda Syekh Khalifa ing dina Jumuah, 13 Mei 2022, Mohamed dadi panguwasa Abu Dhabi,[ lan dheweke kapilih dadi Présidhèn Uni Emirat Arab ésuké, dina Setu, 14 Mei 2022.

Yang Mulia miyos tanggal 11 Maret 1961, kanthi nama aslinipun minangka MBZ. Dheweke katon minangka tenaga pendorong ing kabijakan luar negeri intervensi Uni Emirat Arab lan dadi pimpinan kampanye nglawan gerakan Islam ing jagad Arab.

Nalika ing Januari 2014, sadulur tiriné Khalifa, almarhum presiden UAE lan Syekh Abu Dhabi, ngalami stroke, Mohamed dadi panguwasa de facto Abu Dhabi, ngontrol meh kabeh aspek pambentukan kebijakan UAE.

Dheweke dipasrahake kanggo nggawe keputusan saben dinane emirat Abu Dhabi minangka putra mahkota Abu Dhabi. Para akademisi mratelakake Mohamed minangka pimpinan sing kuat saka rezim otoriter.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

 Ing 2019, The New York Times nyeluk dheweke minangka panguwasa Arab sing paling kuat lan salah sawijining wong sing paling kuat ing Bumi. Dheweke uga dijenengi minangka salah sawijining 100 Wong Paling Berpengaruh ing 2019 dening Wektu.

Presiden anyar UAE wis ndhukung visi kanggo UAE minangka tujuan wisata lan budaya global. Ing bukaan Museum Louvre ing Abu Dhabi ing 2017, Mohammed bin Zayed Al Nahyan nganut macem-macem komponen lan output saka pengalaman manungsa seni lan kreatifitas, saliyane kanggo nambah komunikasi lan pertukaran budaya antarane wong.

Presiden Mohammed bin Zayed Al Nahyan kanthi suara bulat dipilih dening Dewan Tertinggi Federal, kantor berita resmi Emirates News Agency (WAM) ujar, dadi panguwasa anyar negara sing didegake dening bapake ing taun 1971.

Industri lelungan lan pariwisata global seneng banget duwe Yang Mulia Mohammed bin Zayed Al Nahyan minangka kepala resmi negara Uni Emirat Arab.

Pariwisata, perdagangan global, lan loro hub penerbangan paling penting (Dubai lan Abu Dhabi) ndadekake UAE dadi salah sawijining tujuan wisata lan konektor lelungan sing paling penting ing donya.

The World Tourism Network (WTN) iku salah siji saka pimpinan pariwisata donya pisanan congratulate marang Yang Mulia.

Alain St.Ange, Wakil Presiden Urusan Global saka World Tourism Network wis tampi panguwasa anyar UAE matur sing UAE kang dianggep minangka pimpinan ndhuwur ing reshaped Timur Tengah needed lampahing lan stabilitas.

"Komunitas Bangsa-Bangsa ngerti manawa ana ing arahan Yang Mulia Mohammed bin Zayed Al Nahyan yen UAE wis nglebokake wong ing angkasa, ngirim probe menyang Mars, lan mbukak reaktor nuklir pisanan nalika nggunakake bathi saka ekspor minyak kanggo ngembangake luwih akeh. politik luar negeri sing tegas.

"The World Tourism Network (WTN) ngarep-arep manawa pariwisata lan penerbangan bakal terus golek posisi kunci ing meja Presiden anyar. Saiki, kegiatan peluncuran maneh wiwit wiwit ditutup sawise rong taun ditutup amarga pandemi, kita kabeh yakin manawa industri kasebut bisa mbantu miwiti ekonomi utama ing jagad iki mung bisa entuk manfaat ing pimpinan UAE sing kuwat.

"Ing mripat sing waspada saka Yang Mulia Mohammed bin Zayed Al Nahyan, masa depan UAE lan pariwisata donya bakal padhang," ujare Alain St.Ange atas jenenge WTN.

Presiden AS Biden ngetokake statement ing ngisor iki:
"Aku ngucapake selamat marang kancaku sing wis suwe Syekh Mohammed bin Zayed Al Nahyan ing pemilihan dheweke dadi Presiden Uni Emirat Arab. Kaya sing dakkandhakake marang Syekh Mohammed wingi sajrone telpon kita, Amerika Serikat mutusake kanggo ngurmati memori almarhum presiden Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan kanthi terus nguatake kemitraan strategis antarane negara kita sajrone wulan lan taun sing bakal teka. UAE minangka mitra penting Amerika Serikat. Syekh Mohammed, sing aku ketemu kaping pirang-pirang minangka Wakil Presiden nalika dadi Putra Mahkota Abu Dhabi, wis suwe dadi ngarep kanggo mbangun kemitraan iki. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo Sheikh Mohammed kanggo mbangun saka dhasar sing luar biasa iki kanggo nguatake ikatan antarane negara lan bangsa. “

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...