Jamaika Pariwisata lan Chemonics International Forge Partnership

Hon. Mentri Bartlett - gambar duweni saka Jamaika Tourism Ministry
Hon. Mentri Bartlett - gambar duweni saka Jamaika Tourism Ministry
ditulis dening Linda Hohnholz

Ing pinggiran Sidang Ketahanan lan Inovasi sing saiki ditindakake ing Sarajevo, Bosnia, lan Herzegovina, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, ketemu karo wakil senior perusahaan pembangunan lestari global, Chemonics International, ing upaya kanggo nggawe kemitraan utama kanggo Dina Ketahanan Pariwisata Global sing bakal teka ing 2025.

Rapat kasebut, sing kalebu Presiden lan CEO Chemonics, Jamey Butcher lan anggota tim manajemen senior, tujuane kanggo ngamanake kolaborasi Chemonics ing nglakokake kegiatan sing ana gandhengane karo pengamatan taunan kaping 3 saka Global Tourism Resilience Day, sing dijadwalake tanggal 17 Februari 2025, lan njelajah kamungkinan ngembangaken Inkubator Inovasi Pariwisata Jamaika, Menteri Bartlett mbatesi. Iki jarene bisa ndeleng aliansi antarane Chemonics lan Pusat Ketahanan Pariwisata Global (GTRC) berbasis Jamaika.

"Kita wis diskusi babagan kemitraan iki, nanging kita uga ndeleng carane Chemonics bisa digunakake Jamaika kanggo ngembangake Inkubator Inovasi Pariwisata sing diadegake ing Kementerian, lan Dana Peningkatan Pariwisata (TEF) saiki duwe tanggung jawab," ujare Menteri Bartlett.

Menteri pariwisata nyathet yen pengalaman Chemonics minangka perusahaan pangembangan global kanthi jaringan ahli sing akeh selaras karo visi Jamaika kanggo Inkubator Inovasi Pariwisata. Dheweke nerangake manawa hubungan kasebut bakal nuwuhake inovasi ing sektor pariwisata kanthi nyambungake perusahaan pariwisata lokal karo teknologi internasional lan spesialis digitalisasi lan intelijen buatan (AI).

Menteri Bartlett ngandika:

Menteri Bartlett uga muji kemitraan kritis Chemonics "ing Jamaika kang sukses hosting paling gedhe-tau UNWTO konferensi ing Montego Bay ing 2017 kanggo mèngeti Taun Internasional Pariwisata Lestari," prestasi sing diraih liwat kemitraan luwih lanjut karo Bank Dunia lan Bank Pembangunan Inter-Amerika (IDB).

Dheweke terus: "Aku bungah babagan prospek kolaborasi iki amarga bakal nggabungake tim sing padha kalebu Pariwisata PBB sing bakal nggarap acara Hari Ketahanan Pariwisata Global mega iki sing bakal ditindakake ing Jamaika ing Februari 2025."

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...