Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Jamaika njamin investor

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, matur marang para rawuh ing bukaan resmi Hotel ROK ing Downtown, Kingston, Selasa (19 Juli) kanthi semangat. Hotel ROK minangka sing pisanan ing Koleksi Tapestry dening Hilton. - gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett njamin para pemangku kepentingan babagan "kesehatan investasi ing Jamaika."

Ngomong ing pembukaan resmi Hotel ROK Kingston, Tapestry Collection dening Hilton ing Downtown, Kingston, Selasa (19 Juli), Pariwisata Jamaika Menteri Hon. Edmund Bartlett njamin para pemangku kepentingan babagan "kesehatan investasi ing Jamaika" uga "keputusan kanggo mbukak ing wektu tartamtu ing pembangunan kita minangka negara lan minangka tujuan."

Menteri Pariwisata negesake manawa "Jamaica wis, sajrone pandemi COVID-19, mung ngupayakake siji-sijine, kanggo mbuktekake tujuan iki ing mangsa ngarep, mbangun daya tahan marang gangguan"Nambahake yen "pemeriksaan ing mangsa ngarep kalebu marketing pasar anyar lan diversifikasi" ing antarane liyane.

Pak Bartlett nyathet yen gangguan sing nyebabake leren pariwisata saiki wis rada suda.

"Kita lagi mlebu ing wektu nalika kegiatan sibuk."

Ngakoni ekspansi merek Hilton Hotel ing Karibia, ujare Menteri Bartlett wis mirsani manawa Hiltons "diversifikasi kanthi apik" lan nambahake manawa "kabar sing nyenengake" duwe merek paling anyar ing Jamaika, utamane ing wektu pemulihan iki.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sauntara kuwi, nalika matur nuwun marang PanJam Investment Limited kanggo investasi ing Jamaika, Menteri Bartlett ujar manawa dheweke "seneng banget babagan prospek ngganti game kasebut lan cara kerjane ing pariwisata" nambahake yen "kita kudu kolaborasi, kerjo bareng, lan tuwuh. pulih bareng.”

Resmi Dibuka: Perdana Menteri, Paling Hon. Andrew Holness (loro kiwa) congratulates Executive ngethok pita ing bukaan resmi Hotel ROK ing Downtown, Kingston ana (19 Juli). Uga digambarke (saka kiwa) yaiku: Wakil Presiden Senior, Pembangunan, Amerika Latin lan Karibia, Hilton, Juan Corvinos; Managing Director, Development, South America and the Caribbean, Hilton, Pablo Maturana; Kepala Eksekutif PanJam Investment Limited, Joanna Banks; General Manager of ROK Hotel Kingston, Jaap van Dam; Menteri Keuangan lan Layanan Umum, Dr. Hon. Nigel Clarke; lan (saka tengen) Ketua PanJam Investment Limited Stephen Facey, Wakil Presiden Senior, Hotel Mewah lan Gaya Hidup, Highgate, Marco Selva, Co-Founder lan Co-Ketua Dewan Highgate, Mahmood Khimji, lan Ketua Eksekutif PanJam Investment Limited , Stephen Facey.

ROK Hotel Kingston, sing dumunung ing pojok Ocean Boulevard lan Kings Street, ing Downtown, Kingston lan madhep Kingston Harbour - pelabuhan alam paling gedhe nomer pitu ing donya, kalebu 168 kamar, kesempatan omah lan ruang rapat kanggo bisnis, restoran, lan pusat fitness antarane fasilitas liyane.

ROK Hotel Kingston diduweni dening PanJam Investment Limited lan dikelola dening Highgate, perusahaan investasi real estate lan manajemen perhotelan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...