Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Investment Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika Pariwisata pengin maskapai regional kanggo wisata multi-tujuan

Ketua OAS Inter-American Committee on Tourism (CITUR) lan Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett (kiwa) nggawe kasus kanggo pariwisata Karibia multi-tujuan lan maskapai regional sing ndhukung. Dheweke dadi panelis babagan "Pertimbangan saka Direktorat Kebijakan Menteri Pariwisata" nalika mbukak Forum Kebijakan Tingkat Tinggi OAS, ing Holiday Inn, Teluk Montego. Ing tengah ana sekretaris Parlemen, Kamentrian Pariwisata, Investasi lan Penerbangan Bahama, Hon John Pinder III ing sisih tengen, Sekretaris Pariwisata, Budaya, Barang Antik lan Transportasi, Tobago, Hon Tashia Burris. - gambar duweni saka Departemen Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ndeleng perlu kanggo maskapai regional efektif kanggo pariwisata ngedongkrak ing Karibia.

Ketua OAS Inter-American Committee on Tourism (CITUR) lan Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ndeleng perlu kanggo maskapai regional efektif kanggo pariwisata ngedongkrak ing Karibia.

Telpon kasebut teka ing sesi pembukaan Forum Kebijakan Tingkat Tinggi Organisasi Amerika Serikat (OAS) Rebo kanggo ngrembug cara kanggo nglindhungi sektor pariwisata wilayah kasebut saka gangguan, kalebu resesi. Iki dianakake ing Holiday Inn 20 lan 21 Juli 2022, kanthi meh 200 peserta ing lokasi lan meh kabeh.

Acara rong dina iki dianakake kanthi tema: Building the Resilience of Small Tourism Enterprises (STE) in the Caribbean to Disasters kanthi pangarep-arep bakal nyedhiyakake alat kanggo ngatur gangguan, kalebu jinis iklim lan ekonomi.

Diatur kanthi kolaborasi karo Asosiasi Hotel lan Pariwisata Karibia (CHTA), forum Menteri Pariwisata, Sekretaris Permanen lan pembuat kebijakan peringkat tinggi liyane menehi perhatian prioritas kanggo kabutuhan perusahaan pariwisata cilik.

Menteri Bartlett ngandika forum wis mbukak dalan kanggo diskusi serius ing mangsa pariwisata minangka pembalap nyata pembangunan ekonomi ing Karibia lan minangka instrument kanggo wutah klebu.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Iki uga wis mbukak dalan kanggo reimagining saka protokol pariwisata lan panyiapan saka imperatives nasional tombol mbisakake kebebasan gerakan ing wilayah Karibia," ngandika.

Ketua CITUR ujar, "ing jantung kebebasan gerakan yaiku kabijakan transportasi sing bakal ngidini operator regional berkembang lan uga gerakan ing babagan kontrol tapel wates."

Ing babagan iki, dheweke ujar manawa rezim visa regional lagi ditliti, lan nambah, "yen kita arep mbangun pariwisata Karibia, ngerteni manawa minangka negara individu, kita cilik banget kanggo tuwuh lan entuk manfaat saka pemulihan pariwisata kaya saiki, nanging bebarengan minangka wilayah sing bisa tuwuh lan bisa entuk manfaat kanthi akeh cara. Iki kalebu pariwisata multi-tujuan sing rezim visa kudu lan wilayah udara umum.

"Rasionalisasi wilayah udara supaya maskapai sing mabur menyang Karibia mbayar biaya siji lan ngidini dheweke lelungan liwat wilayah udara negara liya," ujare. Kajaba iku, bakal ana pranata pra-clearing sing ngidini pengunjung teka ing wilayah kasebut lan duwe visa pariwisata kanggo ngresiki adat. ing Jamaika lan seneng status domestik ing pulo liyane.

Pak Bartlett ngandika iki bakal nggawa maskapai liyane menyang papan amarga wektu turnaround bakal suda Ngartekno. Kauntungan liyane yaiku macem-macem pengalaman kanggo pengunjung saka tujuan jarak jauh. Ngandika Maskapai Karibia bakal nggampangake duwe multi-tujuan karo pengunjung pesenan siji paket ing siji rega saka kang kabeh bakal entuk manfaat.

Negesake manawa pariwisata wis dadi andalan pangembangan ekonomi Karibia sajrone 40 taun kepungkur, Menteri Bartlett ujar manawa luwih saka 90 persen perusahaan cilik, menengah lan mikro, lan 80 persen ing saindenging jagad. Kanthi statistik kasebut, dheweke kepengin weruh kenapa wis suwe banget fokus kanggo mbangun kapasitas perusahaan kasebut supaya bisa muter lan pulih kanthi cepet lan berkembang sawise gangguan.

Dheweke nemtokake telung faktor utama sing kudu ditindakake dening perusahaan pariwisata cilik lan menengah, yaiku mbangun kapasitas kanggo kawruh liwat pelatihan lan pangembangan, pendanaan sing ngidini perusahaan cilik nambah kualitas lan konsistensi, lan pemasaran sing efektif.

Uga, ngadhepi pengaruh pandemik COVID-19 sing durung tau ana sadurunge, dheweke ujar manawa perusahaan cilik kudu mbangun maneh supaya bisa ngenali lan ngramal gangguan, nyuda, bisa ngatur lan pulih kanthi cepet.

Forum kabijakan kasebut uga duwe diskusi agenda babagan masalah kayata alangan lan tantangan sing diadhepi perusahaan pariwisata cilik, komunikasi krisis, alat perencanaan kesinambungan bisnis lan panyiapan Tim Tanggap Darurat Komunitas (CERT).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...