Warta Breaking Travel negara | wilayah budaya Kuwait News Pariwisata Wisata

Pariwisata Kuwait Ngarahake Esem Langgeng

Rate kepuasan
JACC lan ASCC Ngukur Kepuasan Pengunjung On The Spot
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kuwait, kanthi resmi Negara Kuwait, iku sawijining negara ing Wilayah Teluk sing wewatesan karo Iran, Irak, lan Arab Saudi. Durung dikenal kanggo pariwisata.

Nalika ngelingi pariwisata, Kuwait ora dadi agenda paling akeh pengunjung nalika ngrancang perjalanan wilayah Teluk.

Nanging, ana potensial gedhe - lan potensial pariwisata Kuwait iki tetep ora kena.

Sugih, aman, lan mung babagan kejahatan, Kuwait minangka titik mlebu sing apik kanggo jagad Muslim, masjid, lan keramahan Arab sing penting banget.

Saliyane atraksi sing nyenengake lan keajaiban alam, Kutha Kuwait uga nduweni pesona imbang saka rasa lan modernitas Arab sing asli, dadi luwih saka mung oasis ara-ara samun. 

Loro situs landmark budaya sing nyedhaki jagad Kulon saiki kanthi pendekatan kanggo pengalaman pengunjung sing apik. Punika pendekatan pengunjung anyar sing digarisake.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...