Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia LGBTQ Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata LGBT: Positif lan Kuat

LR - Prof. Magda Antonioli lan Jelinic - gambar duweni M.Mascuillo

Walikota Milan City, Beppe Sala, mbukak konferensi anyar kanthi nggarisake yen ing taun iki Italia uga ngelingi ulang tahun kaping telu saka gerakan simbolis sing ing 27 Juni 1992, sepuluh pesta LGBT dirayakake ing Piazza Della Scala ing Milano.

"Kita ngomong babagan telung puluh taun kepungkur," kelingan Sala, nalika kanthi gerakan media sing prasaja nanging penting, warga Milan nyatakake pikirane, "tresna kudu menang." Walikota ngandika, "Temenan, aku uga kasengsem ing subyek kanthi pragmatis - pariwisata LGBT minangka dhasar kanggo kutha kaya Milan."

Kira-kira 400 delegasi saka akeh perusahaan ing sektor pariwisata (kalebu rantai hotel, taman hiburan, maskapai) saka 80 negara sing ana asosiasi kasebut diarepake ing Konvensi Global Tahunan IGLTA kaping 38 saka 26-28 Oktober 2022.

"Coba pikirake kahanan anyar ing Florida, ing ngendi sikap musuhan marang komunitas LGBT nggawe reputasi lan daya tarik negara kasebut mundur. Nanging ing ndhuwur kabeh, penting yen konferensi dina iki lan Kongres Donya Oktober ngarep nggawe kabeh wong bisa ngerti lan rumangsa yen katresnan kudu menang.

"Milan minangka ibukutha hak lan komunitas LGBT. Kutha iki tetep urip mung yen ditindakake kanthi semangat keterbukaan,” pungkase Walikota Sala.

Dewan kanggo pariwisata Milan City, Martina Riva, ngumumake yen Kotamadya bakal ningkatake acara ing saindenging kutha supaya acara kasebut bisa urip sanajan ana ing njaba ruang konvensi, sing mung dianggep minangka rapat "bisnis kanggo bisnis" kanggo para profesional.

Badan Pariwisata Nasional ENIT wis nggawe pariwisata LGBTQ + dadi pusat kabijakan promosi ing saindenging jagad.

Giorgio Palmucci, ENIT

"Ana akeh perhatian babagan segmen pariwisata LGBTQ, lan para pemangku kepentingan ngarahake nggawe penawaran khusus," ujare presiden ENIT, Giorgio Palmucci. "Ing sisih liya, Italia dadi tujuan wisata LGBTQ + ing pungkasan abad kaping 19. Panggonan kayata Capri, Taormina, lan Venesia, ing ngendi Mann nyetel The Death in Venice, fokus ing tema sing akeh utang sukses wisata amarga toleransi sing ditampa dening para wisatawan, uga Naples, Roma, lan Florence sing kita temokake. diterangake ing buku harian saka akeh lelungan LGBTQ + wektu. Kanggo perusahaan pariwisata, kita ngadhepi kesempatan kanggo sesambungan karo kasunyatan wirausaha liyane kanggo ijol-ijolan ide, proyek, lan nggawe sinergi lan kolaborasi. Iki sebabe ENIT promosi pariwisata LGBTQ + kanthi gabung karo inisiatif khusus - kanggo menehi Italia kesempatan kanggo nggedhekake lan nyetel arus pariwisata kanthi musiman lan nambah citra negara kasebut minangka negara sambutan kanthi tujuan kanggo kemajuan sing ditrapake ing pariwisata.

Alesandra Priante, UNWTO – gambar duweni M.Masciullo

Alessandra Prianto, UNWTO

Direktur Komisi Regional Eropa Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO), Alessandra Priante, ngandika: "At UNWTO kita seneng ndeleng manawa komunitas ing macem-macem wilayah ing jagad iki tambah akeh sambutan kanggo para wisatawan saka kabeh latar mburi lan identitas seksual. Pariwisata siap kanggo tumindak minangka katalis kanggo persatuan lan inklusi sing luwih gedhe kanggo kabeh. Minangka Jason Collins, pemain NBA pisanan sing dikenal kanthi umum minangka gay, nate ujar: 'Keterbukaan bisa uga ora ngilangi prasangka, nanging iki minangka papan sing apik kanggo miwiti.'”

"Kanggo conto nilai ekonomi kanggo kutha ing segmen pariwisata iki, data partisipasi ing Pride 2017 ing Madrid nyekseni 2 yuta wong. Kita ngomong babagan acara sing, saka segi jumlah lan ekonomi sing asale ngluwihi game Olimpiade, "ujare Priante. Madrid Pride lan Parade Kanal Amsterdam wis dadi apik banget sing saiki narik kawigaten pamirsa sing luwih akeh tinimbang sing ditargetake.

LR - Pak Virgili, Walikota Sala, Mbak Martina Riva - gambar duweni M.Masciullo

Alessio Virgili, AITGL

The Komunitas lelungan LGBT + mbuwang luwih saka rata-rata - sinau Observatorium AITGL presented kanggo Umum Negara Eropah, ngringkes ing siji ukara. Data kasebut nuduhake manawa 12% lelungan ing Eropa yaiku LGBT + lan ngasilake omzet 43 milyar dolar, mudhun saka 75 milyar ing taun 2019, nanging kurang saka segmen wisata liyane sajrone pandemi. Konferensi kasebut ngarepake Konvensi Global Tahunan IGLTA kaping 38 ing sektor kasebut, sing kudune ditindakake ing Milan ing taun 2020, saiki bakal ditindakake ing Oktober 2022.

"Anane 1.6 yuta turis LGBT ing Italia (saka 33 yuta sing teka) ing Juli-September 2021 rata-rata nginep 5 bengi lan ngentekake 187 euro saben dina ngasilake omzet 1.4 milyar euro," jlentrehe Alessio Virgili, Presiden saka AITGL.

Dewan Italia Nasional kanggo Pariwisata LGBTQ + minangka penyelenggara acara kasebut ing sangisore Patronase Tinggi Parlemen Eropa, Kotamadya Milan, Confindustria Federturismo, lan IGLTA.

Panliten Observatorium uga nuduhake yen 18.9% saka pendapatan taunan turis LGBT+ kurang saka 18,000 euro, 32% antarane 18-35,000, 20.6% antarane 36-58,000, lan 10.5% antarane 59-85,000 euro.

Tujuan impen yaiku Italia, sing ana ing urutan kaping enem ing antarane tujuan sing nawakake pengalaman wisata LGBT + paling apik, sawise Spanyol, Jerman, Holland, Prancis, lan Inggris Raya.

Turis sing diwawancarai nunjukake 3 aspek dhasar kanggo milih Italia: tingkat tujuan sing ramah LGBT (50%), tingkat perawatan lan kebersihan (44.7%), lan kemudahan akses menyang layanan medis lan kesehatan (42%). Iki nuduhake sepira pengaruh pandemik ing pilihan para wisatawan.

Pariwisata LGBTQ + ngasilake pengaruh sing nyengsemake ing ekonomi lelungan, ngluwihi nilai kanggo inklusi lan ngurmati keragaman - iki minangka asil riset fokus sing ditindakake dening GFK Eurisko- Sondersandbeach sing ngumumake turnover € 2.7 milyar ing Italia lan luwih saka € 75 milyar ing Eropa . Komunitas LGBTQ + minangka pamimpin tren lan pamimpin pendapat kanthi anggaran sing akeh, kesetiaan jangka panjang, kecenderungan kanggo 3-4 lelungan luang jarak jauh lan 2-3 akhir minggu saben taun. Dheweke makili kesempatan kanggo deseasonalisasi konkrit kanggo akeh tujuan.

Ngarepake Konvensi Global Tahunan IGLTA babagan Pariwisata LGBTQ + ing Milan (Oktober 2022), kaping pindho ing Eropa sajrone 38 taun, The General Estates arep fokus ing "negara seni pasar iki ing Eropa, nimbang Uni Eropa. kabijakan babagan pariwisata sing lestari lan inklusif lan mbandhingake kabijakan sing diadopsi dening Dewan Pariwisata Umum minangka conto kabijakan Bangsa-Bangsa EU, ing Works lan kanthi realisasi manifesto sing dienggo bareng, sing bakal diajukake menyang konvensi internasional LGBTQ + Pariwisata lan ngatasi institusi umum / swasta Negara-negara Uni Eropa," pungkas Alessio Virgili.

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

Share to...