Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality India Malaysia Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Malaysia Miwiti Roadshow ing India

gambar duweni A.Mathur
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Malaysia pungkasane ngangkat sanksi ing tapel watese tanggal 1 April 2022, menehi tandha pungkasane larangan lelungan menyang negara kasebut. Nggunakake pangembangan anyar iki, Pariwisata Malaysia wis mutusake kanggo miwiti roadshow pisanan menyang 6 kutha utama ing India wiwit 18-30 April 2022, sawise luwih saka 2 taun hiatus.

Pameran dalan diwiwiti ing kutha Delhi, diikuti dening Ahmedabad, Mumbai, Hyderabad, Bangalore, lan Chennai. Misi kasebut dipimpin dening Pak Manoharan Periasamy, Direktur Senior Divisi Promosi Internasional (Asia & Afrika) bebarengan karo fraternity pariwisata Malaysia sing dumadi saka 3 maskapai penerbangan berbasis Malaysia, 22 agen perjalanan, 4 pengusaha hotel, lan 4 pemilik produk.

India tetep lan wis dadi salah sawijining sumber pasar paling dhuwur kanggo Malaysia lan wis nyumbang 735,309 rawuh (+22%) ing 2019. Saliyane tujuane kanggo nuwuhake kapercayan ing antarane wong India supaya rumangsa aman kanggo ngunjungi Malaysia maneh, roadshow kasebut nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake a platform kanggo masyarakat industri mumbul maneh lan kemudi sektor pariwisata bali menyang mantan kamulyan, yen ora luwih. "Iki wektu sing tepat kanggo bali ing India lan ngrancang kanggo roadshow iki pas banget. Dilanjutake maneh penerbangan internasional sing dijadwalake saka India bertepatan karo mbukak maneh tapel wates internasional Malaysia,” ujare Pak Manoharan.

"Kita seneng lan antusias nampa tamu India bali ing itineraries menarik, nilai-driven anyar lan tumindak-dikempalken kanggo nyekseni paling apik lan paling anyar saka Malaysia wis kurban."

"Ana akeh sing kudu dijelajahi sawise rong taun, utamane karo taman hiburan ruangan sing mentas dibukak, Genting SkyWorlds, papan pesta kayata Sunway Resort sing wis dianyari ing Kuala Lumpur, Pantai Desaru sing ana ing Pantai Timur Johor, Lexis Hotels and Resorts ing Pelabuhan. Dickson lan atraksi anyar sing apik banget, Merdeka 118, bangunan paling dhuwur nomer loro ing donya. Aku yakin obyek wisata anyar iki bebarengan karo pesisir sing apik, gunung lan alas sing nyenengake kanthi macem-macem kegiatan bakal nggawe perjalanan sampeyan ora bisa dilalekake, "ujare.

Wiwit dibukak maneh tapel watese, India ana ing papat paling dhuwur sing teka ing Malaysia. Malaysia wis mbukak pesisir kanggo lelungan bebas karantina tanggal 1 April 2022, kanggo nampa tamu internasional sing wis divaksinasi kanthi lengkap. Prosedur mlebu mbutuhake tes RT-PCR rong dina sadurunge budhal lan wong sing lelungan kudu ngalami RTK-Ag kanthi profesional sajrone 24 jam sawise tekan Malaysia. Saiki, eVISA Malaysia bisa diterapake kanthi online lan luwih saka 14,000 kursi ditawakake saben minggu antarane India lan Malaysia liwat Malaysia Airlines, Malindo Air, AirAsia, IndiGo, lan Air India Express.

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar

Share to...