Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata intra-regional Afrika Wétan diluncurake

Pariwisata intra-regional Afrika Wétan diluncurake
Pariwisata intra-regional Afrika Wétan diluncurake

Ing platform pariwisata regional EAC, kampanye kasebut bakal promosi macem-macem paket wisata ing wilayah kasebut kanthi target limang negara anggota Tanzania, Uganda, Burundi, Kenya, lan Rwanda.

  • Kampanye platform pariwisata regional diluncurake kanggo warga Afrika Wétan.
  • Target kampanye "Visit Home" utawa Tembea Nyumbani kanggo ngrangsang warga Afrika Wétan kanggo saling mengunjungi.
  • Kampanye kasebut bertujuan supaya bisnis pariwisata ing wilayah kasebut kanthi nampilake akeh harta karun wisata sing didhelikake lan paket liburan sing terjangkau.

Ndhisiki Pameran Pariwisata Daerah pertama sing diatur dening negara anggota Komunitas Afrika Wétan (EAC), platform kampanye pariwisata diluncurake kanggo ngrangsang lelungan regional ing antarane negara-negara anggota.

Bubar diluncurake, kampanye "Visit Home" sing lawas telung wulan utawa Tembea Nyumbani target kanggo ngrangsang warga Afrika Wétan kanggo saling mengunjungi ing antarane negara anggota ing upaya promosi bisnis pariwisata domestik lan regional ing blok EAC.

Ing platform pariwisata regional EAC, kampanye kasebut bakal promosi macem-macem paket wisata ing wilayah kasebut kanthi target limang negara anggota Tanzania, Uganda, Burundi, Kenya, lan Rwanda.

Kampanye kasebut bertujuan supaya bisnis pariwisata ing wilayah kasebut kanthi nampilake akeh harta karun wisata sing didhelikake lan paket liburan sing terjangkau sing bisa ditliti kanthi tujuan Afrika Magical.

Kampanye kasebut menehi pesen manawa "Negara-negara Afrika Wétan sing sampeyan kunjungi, omah-omah sing adoh saka omah" kanggo narik warga regional kanggo ngunjungi obyek wisata sing kasedhiya ing saben negara anggota.

Uga diarepake bakal nambah minat warga EAC kanggo lelungan ing wilayah kasebut banjur urip maneh industri pariwisata, sing dadi jalur urip kanggo jutaan wong ing Afrika Wétan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar

Share to...