Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah News Press Release Saudi Arabia Seychelles Pariwisata

Pariwisata Seychelles saya tambah akeh ing Arab Saudi

Logo Seychelles 2021
ditulis dening Dmytro Makarov

Saiki ing Riyadh International Convention & Exhibition Center (RICEC) sing mentas dikembangake, kantor perwakilan Pariwisata Seychelles ing Timur Tengah nampilake tujuan ing Riyadh Travel Fair Edisi kaping 12 sing dianakake wiwit 22 Mei nganti 24 Mei 2022. 

Acara sing ora bisa dihindari saka tanggalan pariwisata ing Arab Saudi, pameran perjalanan Riyadh dirawuhi kira-kira 30,000 pengunjung lan 314 peserta pameran kalebu perusahaan lan tujuan, platform sing cocog kanggo promosi Seychelles minangka tujuan liburan kanggo mitra dagang Arab Saudi lan pengalaman Creole kanggo potensial. pengunjung. 

Sajrone acara 3 dina, tim Seychelles sesambungan langsung karo hotel, maskapai, perusahaan manajemen tujuan, lan agen perjalanan ing saindenging jagad. 

Sawijining pesta kanggo mata, stand Seychelles dibungkus foto-foto sing nggumunake sing nuduhake kaendahan lan keajaiban pulo kasebut. Sajrone rapat kasebut, tim kasebut ngenalake tujuan kasebut, nalika njupuk kesempatan kanggo nerangake babagan budaya Creole lan warisane karo mitra lan klien. 

Perwakilan Pariwisata Seychelles kanggo Timur Tengah, Pak Ahmed Fathallah nyatakake yen partisipasi panggonan ing acara kasebut sukses lan tim kasebut wis nggawe sambungan sing apik banget sing bakal mbukak dalan kanggo kolaborasi sing luwih nguntungake lan lestari kanggo tujuan kasebut. 

"Pancen, kita seneng banget karo asil Riyadh Travel Fair edisi kaping 12 iki. Wis 2 taun wiwit pameran pungkasan lan pungkasane bali luwih gedhe lan luwih apik tinimbang sadurunge. Saiki industri lelungan lan pariwisata wis pulih lan entuk kapercayan maneh, kita ngarep-arep lan ngarep-arep bisa ngluwihi kedatangan pengunjung taun kepungkur kanthi promosi Pulo Seychelles minangka tujuan sing aman, lestari lan luar biasa, ”ujare Pak Fathallah.

Sawise partisipasi sukses ing Edisi 12 Riyadh Travel Fair, Seychelles bakal katon maneh ing Arab Saudi kanthi misi resmi Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde dijadwalake wiwit tanggal 29 nganti 31 Mei 2022. Dheweke bakal nekani seri rapat strategis karo mitra industri pariwisata saliyane kolaborator media. Menteri Radegonde didampingi Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan Nyonya Bernadette Willemin lan wakil Pariwisata Seychelles Pak Ahmed Fathallah. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...