Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Seychelles nganakake rapat strategi fisik pisanan wiwit taun 2019

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Para pemangku kepentingan Pariwisata Seychelles lan mitra dagang ketemu maneh kanggo Rapat Strategi Pertengahan Tahun Pariwisata, Selasa 5 Juli.

Para pemangku kepentingan pariwisata lan mitra dagang ketemu maneh kanggo Rapat Strategi Pertengahan Tahun Pariwisata, Selasa 5 Juli ing Savoy Seychelles Resort & Spa ing Beau Vallon.

Dianakaké sakbenere rong taun kepungkur, rapat strategi pertengahan taun iki pisanan dirawuhi dening Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde.

Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, didampingi tim manajerial kalebu Direktur Jenderal Pemasaran Destinasi, Ibu Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Perencanaan lan Pengembangan Destinasi, Pak Paul Lebon lan Direktur Jenderal. kanggo Sumber Daya Manusia lan Administrasi, Ibu Jenifer Sinon. 

Rapat kasebut uga dirawuhi anggota tim saka Markas Botanical lan wakil pemasaran saka saindenging jagad.

Ing pambuka, Menteri Pariwisata ngapresiasi para pemangku kepentingan kanggo dedikasi kanggo industri pariwisata lokal.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Industri lokal kita wis kabukten dadi tabah nalika ngadhepi pandemi."

"Dina iki minangka akeh tujuan mbukak maneh lawang kanggo pariwisata, ayo kita terus kerja bareng lan ningkatake citra tujuan sing apik banget kanthi ningkatake standar layanan, produk lan layanan sing ditawakake nalika njaga regane dhuwit," ujare Menteri Radegonde.

Saliyane nyemak strategi saiki, rapat kasebut uga ngupayakake kemitraan lan ngrangsang ijol-ijolan sing fokus ing marketing Seychelles minangka tujuan lan produk individu.

Ing rapat kasebut, para anggota dagang sing hadir duwe kesempatan kanggo ndeleng rong presentasi sing disiapake dening Ibu Willemin lan Pak Lebon babagan kahanan industri saiki lan rencana pangembangan pasar lan produk.

Perdagangan uga duwe kesempatan kanggo ngrembug strategi karo profesional pemasaran sing beda-beda ing klompok cilik utawa rapat siji-siji.

Ngandika ing acara kasebut, Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, mratelakake rasa marem amarga jumlah mitra sing apik sing nanggapi undangan Dinas Pariwisata.

"Iku sumilir lan nyemangati kanggo ndeleng sing pungkasanipun kita kabeh bisa ketemu wong maneh lan gawe anyar komitmen kanggo kabutuhan industri."

"Nalika kita ngomong babagan tren lan carane kita terus ngluwihi pangarepan babagan jumlah pengunjung lan mbuwang pengunjung, nganti saiki, ora ana indikasi yen iki bakal owah. Sanajan ana faktor negatif, pengunjung terus teka, bisa uga amarga sawise ngentekake wektu akeh ing apartemen amarga pandemi COVID, preian tetep dadi prioritas, nanging isih awal banget kanggo ngadili apa iki. tren jangka cendhak utawa dawa, "ujare Bu Francis.

Ing sisih dheweke, Ibu Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan, nyatakake yen rapat kasebut minangka kesempatan kanggo perdagangan lan Pariwisata Seychelles tim kanggo maneh strategi marketing kanthi njupuk saham saka tren pariwisata nalika ngrembug tantangan saiki ahead saka industri.

Rapat strategi pisanan kanggo taun iki dianakake meh ing wulan Januari. Seychelles tetep ana ing jalur sing bener, kanthi tujuan udakara udakara udakara udakara 2021 (182,849), saiki ana 153,609 ing akhir minggu 25.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...