Pariwisata Seychelles nggumunake ing BIT Milan 2024

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
Avatar saka Linda Hohnholz
ditulis dening Linda Hohnholz

Pariwisata Seychelles melu ing edisi kaping 44 Borsa Internazionale del Turismo (BIT), sing dianakake ing Milan wiwit 4 nganti 6 Februari ing Allianz MiCo.

Acara sing dihormati dadi gerbang menyang lanskap pariwisata global, mbukak tujuan, kegiatan lan tren paling anyar ing sektor sing terus berkembang.

Minangka pasar utama kanggo produk "Italia" ing saindenging jagad, BIT Milan nguatake awake dhewe minangka acara perwakilan kanggo kabeh sektor pariwisata, kanthi macem-macem pameran, kalebu papan pariwisata Italia lan internasional, operator, asosiasi perdagangan, operator tur lan niche anyar. tujuan.

Sawise taun apik banget kanggo pariwisata Italia ing Seychelles, kanthi kenaikan 6% ing kedatangan ing pungkasan taun 2023, Pariwisata Seychelles njupuk kesempatan kanggo nampilake Nusantara minangka plesiran sampurna kanggo pasangan, kulawarga lan lelungan sustainable.

Acara kasebut dipérang dadi telung wilayah tematik: Leisure, nampilake tujuan lan pameran; BeTech, fokus ing layanan digital lan wiwitan; lan MICE Village, kanthi fokus ing industri rapat.

Pentinge pasar Italia kanggo Seychelles disorot sajrone pirang-pirang rapat perdagangan karo operator tur paling dhuwur sing adol tujuan kasebut. Acara kasebut uga minangka kesempatan sing sampurna kanggo promosi pengalaman otentik Nusantara menyang konsumen pungkasan.

Pariwisata Seychelles aktif melu diskusi panel "Outgoing today and tomorrow" karo Federazione Turismo Organizzato (FTO), nuduhake wawasan babagan tren pasar lan kinerja ing pasar Italia, nyorot produk sing bakal teka, lan nyedhiyakake ramalan kanggo musim sing bakal teka.

Danielle Di Gianvito, perwakilan pemasaran Pariwisata Seychelles kanggo Italia, nyatakake semangat kanggo acara kasebut, nuduhake:

Taun iki, acara kasebut narik kawigaten luwih saka 1,100 peserta pameran saka 66 negara, melu para panuku terkenal saka macem-macem wilayah ing saindenging jagad, utamane saka Eropa. Pameran duwe kesempatan kanggo ningkatake hubungan bisnis lan njelajah kesempatan mlebu lan metu saka negara target.

Pemain penting saka industri penerbangan lan pelayaran uga diwakili ing acara kasebut, kalebu Aereoitalia, ITA Airways, Lufthansa, Eva Airways, Trenitalia, Costa Cruises, MSC Cruises, lan Cruiseline. Kajaba iku, jeneng sing misuwur ing sektor jaringan lan operator tur, kayata Gattinoni, Alidays, Alpitour World, Boscolo, Futura Vacanze, Going, Idee Per Viaggiare, I Grandi Viaggi, Kel 12, Naar, Nicolaus, Veratour, lan Viaggi Del Mappamondo , uga ana. Liwat macem-macem budaya lan sudut pandang sing unik, BIT Milan ngrampungake bawana sing beda-beda, nampilake visi global babagan macem-macem tujuan lan kegiatan: saka nyenengi kuliner lan pengalaman lokal nganti kegiatan kesehatan, pariwisata olahraga, lan uga nyedhiyakake lelungan sing paling akeh petualangan. kabutuhan nomad digital.

BIT Milan nyedhiyakake Pariwisata Seychelles kesempatan sing luar biasa kanggo tetep nganyari babagan tren paling anyar ing industri pariwisata, kanthi fokus ing kelestarian, kesadaran, personalisasi, lan digitalisasi.

About penulis

Avatar saka Linda Hohnholz

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...