Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Pariwisata Seychelles Nyritakake Kisah Perjalanan ing ATM ing Dubai

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Seychelles nekani Arabian Travel Market (ATM), acara global utama kanggo industri perjalanan inbound lan outbound Timur Tengah sajrone 29 taun kepungkur, sing dianakake ing Dubai World Trade Center antara 9-12 Mei 2022.

Saiki sacara fisik ing Dubai kanggo acara kasebut sawise rong taun absen, Tim Pariwisata Seychelles ketemu karo sawetara peserta lan peserta pameran sing makili macem-macem sektor kalebu Destinasi, Operator Tur, Agen Perjalanan, Hotel, Maskapai Penerbangan, Penyewaan Mobil, Perhotelan, lan Teknologi Perjalanan antara liya.

ATM ngasilake luwih saka $2.5 milyar transaksi industri lelungan.

ATM edisi kaping 29 rawuh ing Direktur Jenderal Pemasaran Destinasi Pariwisata Seychelles, Ibu Bernadette Willemin, lan wakil regional Pariwisata Seychelles ing Timur Tengah, Pak Ahmed Fathallah.

Senajan partisipasi saka Pariwisata Seychelles tim ing acara taun iki diwatesi, Mrs. Bernadette Willemin mratelakake rasa marem amarga wis ana acara kasebut nyebutake pentinge kanggo Pariwisata Seychelles kanggo nambah tekan tujuan.

"Kita seneng banget bisa dadi bagian saka ATM taun iki. Sawetara taun kepungkur wis angel banget kanggo industri pariwisata lan perhotelan, mula acara iki minangka acara sing diarep-arep kabeh amarga iki minangka acara gedhe sing pertama wiwit pandemi. Kita pancen positif manawa sektor lelungan lan pariwisata bakal bali menyang normal lan ATM minangka wiwitan, "ujare Bu Bernadette Willemin.

Nalika nyekseni booming industri lelungan sawise pandemi, tim Pariwisata Seychelles njupuk kesempatan iki kanggo nyambung maneh, jaringan, lan mbangun hubungan bisnis luwih akeh karo macem-macem entitas industri perjalanan sing selaras karo visi tujuan utama Samudra Hindia kanggo nambah kesadaran babagan upaya lestari paling anyar. ing tangi saka Recovery ing pariwisata.

"Seneng banget bisa ketemu karo mitra lan klien sing wis ana, lan luwih matur nuwun amarga bisa nyambung lan mbangun jaringan karo klien potensial anyar. Acara kaya mangkene iki minangka pangeling-eling yen industri kita wis nandhang sangsara sawetara wektu kepungkur, nanging acara iki minangka bukti yen kapercayan wong kanggo lelungan alon-alon bali, "ujare Pak Ahmed Fathallah.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...