Pariwisata Seychelles Pamit menyang Terrence Max lan nampani Direktur Interim Richard Mathiot

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda Hohnholz

The Seychelles Dinas Pariwisata wis ngumumake budhal Pak Terrence Max saka kalungguhane minangka Direktur Akademi Pariwisata Seychelles (STA).

Pak Max gabung karo Akademi ing taun 2021 lan wis dadi peran sajrone telung taun kepungkur.

Sajrone rapat ing Akademi Pariwisata Seychelles, Senin, 10 Juni 2024, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Sylvestre Radegonde ngandhani staf manawa Pak Richard Mathiot bakal njupuk peran minangka Direktur Interim Akademi, efektif langsung, kanggo telung - periode sasi. Sajrone wektu iki, Departemen bakal miwiti proses rekrutmen kanggo nemokake penerus permanen.

Rapat kasebut uga dirawuhi dening Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, lan Ketua Dewan STA, Bapak Dereck Barbe.

Pak Mathiot ndadekke akeh pengalaman kanggo peran anyar. Minangka mantan Dosen Utama ing STA, dheweke wis ngentekake 20 taun kepungkur kanggo ngajari siswa full-time ing macem-macem program Pangan lan Minuman kalebu mentoring siswa ing program Advanced Diploma in Hospitality Management lan nyiapake kanggo taun ing Shannon College.

Posisi sing misuwur kalebu dadi Chef Eksekutif ing Paradise Sun lan kerja ing Air Seychelles, adhedhasar ing Holland. Kajaba iku, Pak Mathiot wis makili Seychelles ing macem-macem kompetisi internasional.

Ngomentari owah-owahan kepemimpinan, Menteri Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde, ngandika; "Kamentrian Pariwisata ngucapake matur nuwun marang Pak Max kanggo karya sing wis ditindakake sajrone telung taun kepungkur. Aku yakin yen pengalaman ekstensif Pak Mathiot bakal entuk manfaat gedhe kanggo Akademi Pariwisata Seychelles sajrone periode transisi iki.

Menteri Radegonde luwih ujar manawa jabatan direktur STA anyar bakal diiklanake ing sawetara minggu sing bakal teka.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...