Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Hong Kong Industri Hospitality Malaysia News Philippines Singapore Korea Kidul Thailand Pariwisata News Wire Plancongan Vietnam

Pariwisata Singapura ngembangake jangkauan menyang Asia

gambar duweni saka Pexels saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Mbukak maneh tapel wates ing wilayah Asia ing sawetara wulan kepungkur nyebabake wutah sing kuat ing kedatangan internasional Singapura.

Mbukak maneh tapel wates ing wilayah Asia ing wulan-wulan kepungkur nyebabake wutah sing kuat ing kedatangan internasional Singapura - kanthi 418,310 pengunjung ing wulan Mei, mundhak saka 295,100 ing April. Kanthi panjaluk sing tetep dadi salah sawijining pendorong utama pemulihan perjalanan, The Singapore Tourism Board (STB) nguatake kerjasama karo Trip.com Group kanggo promosi Singapore kanggo lelungan saka pasar utama liwat seri inisiatif. Iki kalebu kampanye pemasaran, aktivitas hubungan masyarakat, ulasan KOLs, lan promosi liwat merek Trip.com Group kalebu Trip.com lan Ctrip

Mbangun Memorandum of Understanding telung taun sing ditandatangani ing Nopember 2020, Trip.com Group lan Dewan Pariwisata Singapura ngembangake kolaborasi ing pasar utama kalebu Thailand, Korea Selatan, lan Hong Kong, nalika ngembangake kemitraan kanggo nyakup pasar anyar kalebu Vietnam. , Filipina, lan Malaysia. Kepala Pemasaran Trip.com Group Sun Bo ketemu Asisten Kepala Eksekutif STB kanggo International Group, Juliana Kua, ing Singapura wulan kepungkur, nalika loro-lorone ngrembug macem-macem topik, kalebu nambah bidang kolaborasi miturut MOU 3 taun sing ditandatangani ing pungkasan taun 2020.

Pak Sun Bo ngandika:

Rong taun kepungkur wis dadi tantangan kanggo industri pariwisata ing Asia, nanging kita banget disaranake lan ngapresiasi dhukungan Singapura kanggo bisnis pariwisata lokal.

Iki kalebu peluncuran kampanye Voucher SingapoRediscovers sing dadi bagian saka Trip.com, uga pengumuman pas wektune sing ana hubungane karo mbukak maneh wates kayata skema Travel Lane sing divaksinasi sadurunge lan Framework Travel Vaksinasi saiki.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Trip.com Group bungah banget kanggo nambah hubungan lan kolaborasi sing kuat karo STB kanggo luwih gampang lan promosi lelungan menyang Singapura. Iki minangka negara sing apik sing nawakake pengalaman unik sing beda kanggo macem-macem klompok turis, lan Trip.com Group bakal ngluncurake kampanye lan inisiatif khusus ing wulan-wulan sing bakal teka ing pasar utama sing ana panjaluk lelungan sing kuat. Adhedhasar wutah anyar ing kedatangan pengunjung menyang Singapura, ana alesan kanggo optimis yen kedatangan mlebu bakal bali menyang tingkat pra-pandemi, lan Trip.com Group setya ndhukung STB ing kabeh cara.

Juliana Kua, Asisten Kepala Eksekutif (International Group) STB, ujar: "Kita wis kerja sama karo Trip.com Group utamane sajrone rong taun kepungkur sajrone pandemi kanggo njaga pikiran Singapura ing antarane para wisatawan regional. Kanthi lelungan maneh, kita seneng nambah kemitraan karo Trip.com Group, sing nduwe jaringan layanan, pangguna lan data sing saya tambah akeh. Kita bakal nutul iki kanggo nampilake penawaran tujuan Singapura sing seger lan nyengkuyung para wisatawan supaya mbayangake maneh perjalanan menyang Singapura minangka bagean saka kampanye pemasaran global SingapoReimagine.

Nguatake Sambungan ing Asia

Nggunakake jaringan global Trip.com Group sing berkembang kanthi cepet minangka panyedhiya layanan perjalanan online internasional sing unggul, lan kemampuane kanggo narik wawasan babagan prilaku lan kabutuhan lelungan saka basis pangguna sing akeh, loro-lorone pihak bakal kerja bareng ing sawetara kampanye pemasaran ing sawetara Tenggara. Pasar Asia, uga Korea Selatan lan Hong Kong ing sasi sing bakal teka. Ing antarane macem-macem inisiatif, Trip.com Group lan STB uga bakal ngatur lan ngirim konten sing menarik liwat aplikasi lan situs web Trip.com kanggo nampilake crita tujuan Singapura lan posisi negara kutha minangka tujuan pilihan sing aman lan menarik kanggo para wisatawan. Maju, Trip.com Group lan STB uga bakal terus ngenali lan ngluncurake target

program kanggo ningkataké lan posisi Singapore minangka panggonan becik kanggo macem-macem kegiatan, kalebu minangka papan suci kanggo kelestarian, Surgo kanggo Kamping kutha, swarga saka rasa berkembang lan donya kamungkinan kanggo lelungan kanggo pengalaman Singapore ing cara anyar lan ora dikarepke. Konsumen ing macem-macem pasar uga bisa ngarepake promosi perjalanan sing menarik. Iki bakal diluncurake kanthi bertahap sawise nimbang kesiapan pasar kanggo lelungan lan kabijakan perjalanan sing berlaku. KOL lelungan kalebu travel_bellauri saka Korea Selatan bakal nuduhake rekomendasi babagan pengalaman sing bisa diarepake para pengunjung.

Kanggo wiwitan, kampanye gabungan kanggo promosi Singapura minangka tujuan wisata sing menarik bakal diluncurake ing Korea Selatan, Thailand, lan Filipina sajrone minggu ngarep, kalebu tawaran menarik lan kolaborasi karo KOL perjalanan kayata travel_bellauri lan im0gil saka Korea Selatan lan CHAILAIBACKPACKER saka Thailand sing bakal nuduhake wawasan lan rekomendasi babagan itinerary sing nyenengake lan ora dikarepke sing bisa dialami pengunjung ing Singapura.

Pak Sun Bo ngendika: "Singapura wis mesthi dikenal minangka swarga panganan lan blanja, lan ora kaget amarga akeh penawaran eceran lan panganan sing enak kayata Nasi Ayam Hainan, Laks,a lan Chili Crab, lan liya-liyane. Nanging, Singapura uga nawakake pengalaman anyar lan unik kayata aktivitas kesehatan lan alam. Kajaba iku, akeh bisnis pariwisata ing Singapura wis nyegerake penawaran lan ngenalake sing anyar sajrone rong taun kepungkur. Trip.com Group ngarepake kerja sama karo STB lan mitra lokal kita kanggo nampilake kaendahan Singapura lan pengalaman lokal sing unik kanggo komunitas global ing wulan-wulan sing bakal teka.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...