Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Hotel & Resor News Sudan Kidul News Wire Plancongan

Pariwisata Sudan Kidul diluncurake maneh - kabeh anyar!

Sudan Kidul
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata Sudan Kidul ngetokake industri lelungan lan pariwisata maneh gaya.

Kedutaan Besar AS ngandika: "Aja menyang Sudan Kidul amarga kejahatan, penculikan, lan konflik bersenjata. Ringkesan Negara: Kejahatan kasar, kayata pembajakan mobil, penembakan, penyergapan, penyerangan, rampokan, lan penculikan wis umum ing Sudan Kidul, kalebu Juba.

Radisson Hotel pengin ngganti iki kanthi menehi tandha pariwisata aman maneh ing Sudan Kidul.

Dumunung ing sisih lor-wétan bawana Afrika, Republik Sudan Kidul minangka negara paling anyar ing negara kasebut sawisé pisah saka Sudan ing taun 2011 liwat voting referendum. Negara iki wewatesan karo Sudan ing sisih lor, Uganda ing sisih kidul, Ethiopia ing sisih wétan, Kenya ing sisih kidul-wétan, Republik Afrika Tengah ing sisih kulon, lan Republik Demokratik Kongo ing sisih kidul-kulon.

Miturut Kedutaan Besar Sudan Kidul ing Washington DC:

Ora dingerteni babagan pariwisata, Sudan Kidul berkembang alon-alon minangka tujuan wisata utama ing bawana Afrika. Kanthi cadangan minyak sing akeh, para pengamat nuduhake manawa negara kasebut bakal ngembangake fasilitas wisata lan nyedhiyakake infrastruktur sing dibutuhake kanggo pasar pariwisata. Negara iki nduweni iklim sing relatif atraktif. Negara iki nampa akeh udan ing antarane Mei lan Oktober banjur musim kemarau. Mei dadi sasi paling udan ing negara kasebut, Juli minangka wulan sing paling adhem nalika suhu mudhun nganti 20° C. Maret biasane sasi paling panas nalika suhu munggah nganti 37° C.

Kanggo pecinta alam, Sudan Kidul minangka papan sing kudu dituju. Negara kasebut nduweni papat taman nasional lan patbelas cadangan game sing dadi papan kanggo sawetara satwa liar sing paling spektakuler lan penting ing Afrika..

Sudan Kidul

Juba minangka kutha sing berkembang kanthi cepet, sing disenengi dening para pengunjung ing kutha kasebut. Saliyane asil dodolan minyak sing digunakake dening pamrentah kanggo ngembangake kutha kasebut, akeh fasilitas sing dikembangake dening investor saka pirang-pirang negara. Institusi keuangan Kenyan utamane nggawe kehadirane dirasakake ing kutha kasebut. Akeh hotspot hiburan sing wis dikembangake, ngowahi dadi ngantuk Juba menyang salah sawijining kutha paling sregep ing bawana Afrika ing wayah wengi.

RHotel adisson Juba minangka hotel bintang 5 kanthi merek internasional pisanan ing negara kasebut. 

Dumunung ing Juba, ibukutha kanthi cepet lan kutha paling gedhe ing Sudan Kidul ing Kali Nil Putih, Radisson Blu Hotel, Juba mung 10 menit saka Bandara Internasional Juba, ing jantung pusat bisnis kutha.

Radisson Blu Hotel, Juba nawakake 154 kamar lan suite sing padhang lan kontemporer kanthi pemandangan blumbang, kutha, utawa Kali Nil Putih sing misuwur. Kamar dirancang kanggo kenyamanan maksimal, keamanan lan istirahat. Hotel nawakake sawetara fasilitas, kalebu gym modern, blumbang ruangan wiyar, lan pusat kesehatan kang kalebu spa sumilir karo sauna, jacuzzi, adus uap, lan salon lanang lan wadon.

Tim Cordon, Wakil Presiden Senior Area, Timur Tengah & Afrika ing Radisson Hotel Group, ngandika: "Kita seneng nguatake kehadiran kita ing Afrika Tengah kanthi mbukak lawang menyang hotel pertama kita ing Sudan Kidul lan hotel bermerek internasional bintang lima pisanan ing negara kasebut. Kanthi langkah-langkah keamanan sing paling dhuwur kanggo nginep sing nyenengake, finish modern lan fasilitas bisnis lan luang, ditambah karo Hotel Radisson sing misuwur Ya Aku Bisa! layanan lan perhotelan, kita yakin hotel bakal dadi tambahan sing apik kanggo promosi penawaran perhotelan ing negara kasebut.

Nampilake macem-macem rasa lan masakan, enem bar lan restoran hotel nawakake macem-macem masakan sing enak ing papan sing apik lan apik. The Larder nawakake menu ekstensif masakan internasional disiapake karo úa freshest. Tamu diundang kanggo lungguhan lan seneng acara olahraga paling anyar ing Bar Olahraga utawa sirah menyang Pool & Panggangan kanggo ngombe sumilir bebarengan poolside. Langit Lounge ing lantai 13 nawakake tampilan 360 derajat Juba sing narik ati, dadi papan sing cocog kanggo mungkasi dina lan nonton srengenge. Tamu uga bisa nikmati macem-macem cemilan ringan, kue-kue, lan pilihan kopi lan teh ing nyaman. Lounge Lobi.

George Balassis, General Manager, Radisson Blu Hotel, Juba, ngandika: "Kanthi gaya Radisson sing sejati, aku lan tim sing seneng banget ngarep-arep nampani lan nggawe saben wayahe penting kanggo para tamu lan komunitas Juba ing hotel sing safety & keamanan minangka prioritas utama. Kanthi fasilitas, restoran lan bar sing akeh banget, kita yakin manawa hotel kita bakal dadi omah sing adoh saka omah lan papan sing dipilih kanggo acara lan acara khusus saka kabeh jinis.

Kanggo tamu sing arep nganakake rapat utawa acara, hotel nduweni fasilitas rapat paling gedhe sing kasedhiya ing kutha, nawakake telung ruang rapat sing dirancang kanthi apik, telung ruang rapat lan uga ruang dansa sing bisa nampung nganti 500 tamu.  

Kanthi kesehatan lan safety para tamu lan anggota tim minangka prioritas utama, Radisson Blu Hotel, Juba ngleksanakake program Radisson Hotels Safety Protocol. Protokol kebersihan lan disinfeksi sing jero dikembangake kanthi kemitraan karo SGS, perusahaan inspeksi, verifikasi, tes, lan sertifikasi sing unggul ing donya, lan dirancang kanggo njamin keamanan lan katentreman atine tamu saka check-in nganti check-out.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...