Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Thailand adoh banget saka pulih

gambar duweni Sasin Tipchai saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Senajan pariwisata wis ngangkat munggah ing sasi anyar, ing industri pariwisata ing Thailand adoh saka mbalekake, karo proyek gedhe lan mundhut bisnis ing sektor sing biasane akun kanggo bab 12% saka produk domestik bruto Thai.

Thailand wis ngumumake bakal ninggalake proses pra-registrasi sing akeh dikritik kanggo pengunjung manca lan ora mbutuhake topeng rai kanggo digunakake ing umum, nanggapi kanthi alon. Penyebaran covid-19.

Menteri Pariwisata Pipat Ratchakitprakan ngandhani wartawan manawa sistem "Thailand Pass", ing ngendi turis manca kudu njaluk persetujuan sadurunge saka panguwasa Thailand, bakal dihentikan wiwit tanggal 1 Juli, mbusak salah sawijining larangan perjalanan pungkasan ing negara kasebut.

Kraton kasebut minangka salah sawijining tujuan lelungan sing paling populer ing donya, nanging bisnis pariwisata wis suwe ngeluh manawa syarat kanggo wong manca ngirim pirang-pirang dokumen - saka sertifikat tes vaksin lan swab nganti asuransi medis lan pesenan hotel - ngalangi pemulihan sektor kasebut.

Thailand dibukak meh 40 yuta wong ing taun 2019 nanging nampa kurang saka 1% saka jumlah kasebut ing taun kepungkur sanajan nyuda syarat karantina.

Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) uga ujar manawa panggunaan topeng rai bakal ditindakake kanthi sukarela wiwit wulan ngarep, nanging menehi saran supaya wong bisa nganggo yen ana ing papan sing rame utawa yen nandhang penyakit.

Thailand wis nyathet luwih saka 30,000 fatalitas COVID sakabèhé, nanging umume ngemot wabah kasebut, dibantu kanthi tingkat vaksinasi luwih saka 80%.

Kamentrian Kesehatan Masyarakat ngajak masarakat, utamane sing ana ing klompok risiko, supaya njaga langkah-langkah pencegahan COVID-19 sanajan regulasi ing kerajaan kasebut gampang.

Dr. Kiatiphum Wongrajit, Sekretaris Permanen kanggo Kesehatan Umum, ujar manawa angka infeksi lan kematian COVID anyar wis suda ing umume propinsi, nambahake ora ana laporan klompok infeksi anyar sanajan dibukak maneh papan hiburan amarga bisnis sing manut karo COVID. Ukuran Setelan gratis.

Persiapan uga wis digawe kanggo mesthekake persediaan medis lan kasur cukup kanggo layanan lan perawatan. Rapat umum Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) banjur mutusake kanggo ngumumake kabeh provinsi ing Thailand "wilayah pengawasan" utawa "wilayah ijo" ing sistem zonasi kode warna COVID ing wulan Juli, dene Kementerian Kesehatan Umum nyuda Tingkat waspada COVID kanggo kabeh provinsi saka 3 nganti 2.

Ing Tingkat Lansiran 2, masarakat umum bisa nindakake urip saben dina kaya biasane, nanging disaranake supaya tetep nindakake pencegahan universal lan vaksinasi universal. Wong-wong ing klompok 608 sing kalebu wong tuwa, sing duwe masalah kesehatan, wanita ngandhut lan sing durung divaksinasi kanthi lengkap, disaranake supaya ora ngindhari wilayah sing padhet, papan hiburan lan lelungan internasional.

Sekretaris Permanen ngajak masarakat, utamane wong-wong ing klompok risiko, supaya njupuk suntikan booster kanggo nguatake kekebalan marang COVID-19. Dheweke uga njaluk supaya bisnis terus ngetrapake langkah-langkah Setelan Bebas COVID.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...