Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Thailand ngupaya mbukak maneh negara kasebut tanggal 1 Juli

Pariwisata Thailand ngupaya mbukak maneh negara kasebut tanggal 1 Juli
Pariwisata Thailand ngupaya mbukak maneh negara kasebut tanggal 1 Juli
ditulis dening Harry Johnson

Kampanye Terbuka Thailand Aman wis nerangake argumen ing petisi sing bakal nduwe panjaluk resmi menyang Pamrentah Thailand Thailand kanggo nanggapi kanthi apik tumrap peluncuran program vaksin COVID-19 sing ditindakake ing Eropa, AS lan pasar sumber pariwisata Thailand liyane.

  • #OpenThailandSafely minangka inisiatif perusahaan pariwisata sektor swasta sing berbasis ing Bangkok YAANA Ventures, Grup Minor lan Jalur Asia
  • Kanggo njamin pambukaan maneh Thailand kanthi aman, petisi kasebut negesake manawa "turis internasional bisa dijaluk kanggo njaga perlindungan apa wae sing diperlokake Pamrentah Thailand
  • Ing sawetara dina mbesuk, kampanye Open Thailand Safely uga bakal ngirim panjaluk tanggal 1 Juli menyang Perdana Menteri Thailand, Prayut Chan-o-cha, Menteri Pariwisata lan Olahraga, Pak Phiphat Ratchakitprakarn, lan Gubernur Otoritas Pariwisata Thailand, Pak Yuthasak Supasorn

Perusahaan pariwisata internasional ing Thailand ngluncurake kampanye kanggo mbukak maneh wates negara kasebut wiwit tanggal 1 Juli 2021.

Kampanye #OpenThailandSafely diluncurake 2 Maret kanthi dhukungan saka luwih saka 15 perusahaan utama kalebu YAANA Ventures, Minor Group, Asian Trails, Capella Hotels and Resorts, EXO lan liya-liyane.

Kampanye Terbuka Thailand Aman wis nyedhiyakake argumen ing petisi sing bakal dadi panjaluk resmi menyang Pamrentah Thailand Thailand kanggo nanggapi kanthi apik tumrap peluncuran Covid-19 program vaksinasi ditindakake ing Eropa, AS lan pasar sumber pariwisata Thailand liyane.

Petisi kasebut mbukak kanggo sapa wae ing Thailand utawa ing saindenging jagad sing pengin ndeleng negara kasebut dibukak maneh.

Kampanye kasebut negesake manawa tanggal 1 Juli minangka tanggal sing cocog amarga limang sebab: mayoritas warga ing pirang-pirang pasar sumber saiki bakal divaksinasi; menehi wektu kanggo panguwasa medis Thailand kanggo vaksinasi kaloro staf garis depan ing papan perhotelan ing Thailand lan / utawa warga sing rentan ing saindenging negara; menehi tamu internasional wektu kanggo nggawe rencana lelungan lan pesenan; tanggal kasebut menehi wektu kanggo maskapai penerbangan, hotel, operator tur lan liya-liyane kanggo miwiti pemasaran lan penjualan lan siyap-siyap kanggo operasi pariwisata diwiwiti; lan butuh Thailand paling ora setaun, lan bisa uga luwih suwe, bali menyang pirang-pirang pengunjung internasional sadurunge krisis COVID-19.

Kanggo njamin pambukaan maneh Thailand kanthi aman, petisi kasebut negesake manawa "turis internasional bisa dijaluk supaya bisa nglindhungi apa wae sing diperlokake Pamrentah Thailand. Contone, kalebu kalebu nuduhake bukti vaksinasi sing diakoni resmi saka COVID-19 saka negara asal, tuku asuransi kesehatan, nuduhake bukti tes COVID-19 negatif sajrone 72 jam mangkat, lan liya-liyane. "

#OpenThailandSafely minangka inisiatif perusahaan pariwisata sektor swasta sing berbasis ing Bangkok YAANA Ventures, Grup Minor lan Jalur Asia.

CEO YAANA Ventures, Willem Niemeijer, ujar: "Pembukaan tanggal 1 Juli bakal dadi kesempatan strategis kanggo Thailand kanggo nuduhake peran kepemimpinan ing antarane negara-negara Asia lan nyiapake cara kanggo pemulihan ekonomi Thailand sing mantep ing taun 2022."

Ing sawetara dina mbesuk, kampanye Open Thailand Safely uga bakal ngirim panjaluk tanggal 1 Juli menyang Perdana Menteri Thailand, Prayut Chan-o-cha, Menteri Pariwisata lan Olahraga, Pak Phiphat Ratchakitprakarn, lan Gubernur Otoritas Pariwisata Thailand, Pak Yuthasak Supasorn.

Miturut Bank Thailand lan sumber resmi ing Thailand, pariwisata, pra-COVID regane udakara 2.9 triliun baht (US $ 96.5 milyar). Udakara 39.7 yuta pengunjung internasional ing 2019 mbantu nyengkuyung nganti 8.3 yuta lapangan kerja. Nanging, pendhudhuk mudhun dadi 6.7 yuta ing taun 2020, antara loro lan patang yuta wong nganggur.

Kangge, tujuan kayata Seychelles, Maladewa, Yunani lan Sri Lanka wis mbukak wates utawa lagi ngrembug babagan tumindak kasebut nalika ndeleng peluncuran vaksin COVID sing sukses ing pasar sumber utama.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Share to...