Parkir Kendaraan Listrik Sampeyan ing Hotel? Pilihan Hotel wis bali!

klompok pilihan | eTurboNews | eTN
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Konektor Tembok Universal Tesla bakal dipasang ing Radisson, Cambria, Comfort, Country Inn & Suites, Quality Inn, lan hotel bermerek Choice liyane ing AS.

Properti merek pilihan bisa nambah papat utawa luwih stasiun pangisian daya kanggo tamu, mbantu nyukupi kabutuhan ngisi daya kendaraan listrik (EV) sing saya tambah lan ngilangi salah sawijining titik nyeri paling gedhe kanggo pembalap EV sing lelungan bisnis utawa luang.

"Persetujuan karo Tesla ngidini merek kita luwih menonjol kanthi nambah akses menyang pangisian daya EV kanggo tamu lan duweni potensi nambah revenue topline kanggo pamilik hotel, "ujare Dominic Dragisich, Wakil Presiden Eksekutif Operasi lan Chief Global Brand Officer kanggo Pilihan Hotels International. "Ing Choice, kita fokus kanggo mesthekake pamilik lan operator merek hotel wis disiapake kanggo entuk manfaat saka perjanjian strategis sing ngarahake pertimbangan lan nilai pesenan."

Nawakake luwih saka 7,500 hotel ing 46 negara lan wilayah, Choice nduweni posisi sing unik kanggo ngatasi permintaan konsumen sing akeh kanggo ngisi daya EV. Tamu sing nyopir menyang hotel nyathet 82% kabeh wengi kamar Choice ing 2022, luwih dhuwur tinimbang rata-rata industri, miturut data saka DK Shifflet.

Kira-kira 90% properti bermerek Choice ing AS ana ing lokasi pinggiran kutha, antar negara bagian, lan kutha cilik, kanthi 76% dumunung ing jarak siji mil saka dalan gedhe.

Saiki, 41% hotel Cambria nawakake pangisian daya EV, lan ing pungkasan taun 2024, kabeh bakal dilengkapi paling ora siji stasiun pangisian daya. Tamu Cambria rangking pangisian daya EV minangka salah siji saka telung prioritas kelestarian sing digoleki nalika pesenan. Kajaba iku, sawetara kantor perusahaan Choice saiki nawakake stasiun pangisian daya EV, kalebu Bethesda Utara, Maryland, lan Scottsdale, Arizona.

Bisnis kita yaiku sampeyan, minangka pesen pariwara Pilihan kanggo para tamu ing taun 2019. Saiki dadi kendaraan listrik.

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...