Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Italia Warta cepet

Fort Partners entuk Palazzo Marini Bersejarah ing Roma

Fort Partners Puerto Rico LLC (Fort Partners), dipimpin dening Pendiri lan CEO Nadim Ashi, dina iki ngumumake akuisisi Palazzo Marini (3-4) kanthi rega € 165 yuta kanthi rencana ngembangake properti kasebut dadi hotel mewah sing bakal dikelola dening Four Seasons Hotels and Resorts, perusahaan perhotelan mewah terkemuka ing donya.

"Proyek ing Roma wis dadi impenku nganti pirang-pirang taun. Kita duwe visi sing jelas lan wis bisa ndeleng papan sing apik banget iki. Kaya properti liyane, prasetya Fort Partners kanggo menehi kualitas, keunggulan lan keanggunan sing paling apik bakal ana ing eksekusi proyek iki ing tengah Roma, "ujare Nadim Ashi, Pendhiri lan CEO, Fort Partners.

Visi Fort Partners kanggo Palazzo Marini 3-4 ing Roma bakal dikembangake kanthi ati-ati kanthi ngurmati pentinge arsitektur bangunan kasebut ing Kutha Abadi. Visi iki bakal dipimpin dening tim kolaborasi sing bakat luar biasa sing bakal ngowahi properti kasebut kanthi cara sing menehi penghormatan marang sejarah nalika ngunggahake kanthi estetika kontemporer sing nyukupi kabutuhan para wisatawan global sing wicaksana.

Rincian liyane babagan proyek iki bakal diumumake mengko.

About Four Partners

Fort Partners Puerto Rico LLC minangka perusahaan kepemilikan, pangembangan lan manajemen real estate sing diadegake dening pengusaha Nadim Ashi. Ing pimpinane, Fort Partners ngembangake, entuk, lan nambah properti, nggunakake bakat paling apik ing bidang arsitektur, desain, lan keramahan kanggo nggawe papan sing luar biasa sing bisa ngowahi lingkungane kanthi positif.

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...