Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Mitra saka Turin Menang Pengalaman Apik ing Seychelles

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Beefing munggah gaweyan marketing ing Italia kanggo dodolan ngedongkrak, ing Pariwisata Seychelles tim ing Italia nganakake lokakarya ing Turin tanggal 10 Mei 2022, sajrone sawetara peserta Italia sing beruntung entuk kesempatan kanggo ngalami Seychelles.

Seychelles wis nyathet luwih saka 5,000 pengunjung saka Italia wiwit Januari 2022, kanthi optimisme sing ati-ati kanggo pasar Italia kanggo 2022 Tim Pariwisata Seychelles terus gaweyan supaya tujuan kasebut katon lan bisa diakses liwat mitra.

Sawise Roma lan Milan, tim kasebut pindhah luwih lor menyang Turin kanggo dadi tuan rumah 18 mitra dagang lan pameran saka maskapai penerbangan, industri hotel, lan operator tur ing NH Torino Centro kanggo nedha awan bisnis lan rapat siji-kanggo-siji karo Italia. agen travel.

Perwakilan saka sawetara properti sing misuwur ing Seychelles yaiku Anantara Maia Seychelles Villas, Koleksi Eksklusif Club Med, Constance Hotels & Resorts, Four Seasons Resort Seychelles, Hilton Seychelles, lan Paradise Sun Praslin Seychelles ing acara kasebut.

Creole Travel Services minangka siji-sijine Perusahaan Manajemen Destinasi lokal saka Seychelles sing entuk kesempatan kanggo nambah jangkauan liwat acara kasebut, dene perusahaan penerbangan sing kalebu perwakilan saka Ethiopian Airlines, Etihad Airway, Qatar Airways lan Turkish Airlines katon ing acara kasebut.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Mitra Italia kayata Il Diamante Tour Operator, Glamour Tour Operator, Going Tour Operator, Il Tempo Ritrovato, Idee per Viaggiare, NAAR, Teorema Vacanze, Volonline, lan Vola con Gully duwe kesempatan kanggo nambah kawruh babagan tujuan kasebut liwat presentasi sing digawe dening Pariwisata Seychelles ing Italia Ms Danielle Di Gianvito lan tim.

Ngomong babagan jumlah pamilih, Ibu Danielle Di Gianvito kanthi marem ujar manawa popularitas tujuan sing saya tambah ing antarane mitra dagang katon liwat respon antusias marang undhangan tim kasebut.

"Partisipasi lan partisipasi acara kasebut apik banget, lan perdagangan Italia seneng banget bisa kerja maneh, adol Seychelles lan melu acara pribadi," ujare Danielle Di Gianvito, wakil pasar Pariwisata Seychelles ing Italia.

Dheweke luwih nyebutake manawa para mitra sing ana ing kono kepengin banget menehi tawaran paling anyar kanggo liburan ing pojok swarga sing apik banget, sing tetep ana ing antarane tujuan preferred kanggo Italia.

Sawetara agen travel sing luar biasa begja menang sawetara hadiah menarik kanggo nemokake panggonan, prices klebu tetep ing Constance Ephelia Resort, Paradise Sun Praslin Seychelles, Anantara Maia Seychelles Villas, Four Seasons Hotel utawa Resort ing Mahé, Four Seasons Hotel Resort ing Desroches, Hilton Labriz Silhouette , pesawat Turkish Airlines kanggo Seychelles, Excursion kanggo St Anne Marine Park ditawakake Creole Travel Services lan 1 troli saka Vola con Gully.

Seychelles minangka salah sawijining tujuan sing paling digoleki kanggo para pengunjung saka saindenging jagad, pulo kasebut dadi referensi ing pariwisata lestari liwat conto sukses ngreksa ekosistem sing rapuh lan unik.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...