Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Ayam Organik Segar - Skenario Paling Anyar babagan Inovasi, Kesempatan Revolusioner & Konsumen Top 2031

ditulis dening editor

Pitik organik seger ditetepake minangka pitik sing diwenehi pakan organik, ditanam ing lingkungan sing ora rapi, lan bebas saka kabeh jinis pestisida lan aditif sintetik. Tren pitik organik dadi misuwur ing wiwitan taun 2010-an sawisé munculé tren panganan organik ing pertengahan 2000-an ing Kulon.

Konsumen sing berorientasi kesehatan luwih seneng milih pitik sing kurang utawa ora ana racun, kurang lemak, lan rasa mentah; ciri saka pitik organik seger. Ketertarikan sing tuwuh marang panganan sing ora ana bahan kimia, siyap mbayar luwih akeh kanggo panganan sing berkualitas, lan kasus wabah flu burung sing saya tambah minangka sawetara faktor utama sing bakal nambah wutah pasar pitik organik seger.

Njaluk brosur Pasar @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-12921

Tuwuh Kesadaran babagan Bahaya Kesehatan Mangan Ayam Broiler Kanggo Mendukung Tuwuh Pasar Ayam Organik Segar

Segmen pitik broiler dadi bagean paling gedhe ing pasar unggas global kanthi pangsa pasar luwih saka 93%, liyane kalebu bagean pitik organik. Kanggo mbantu dheweke tuwuh luwih cepet, pitik broiler diwenehi bahan kimia lan antibiotik sing mbebayani sing nyebabake pubertas awal ing wanita lan nyebabake masalah kesuburan lanang.

Konsumsi ajeg pitik broiler sing ngandhut lemak ora sehat kanthi tingkat dhuwur bisa nyebabake masalah kayata obesitas, tekanan darah tinggi, lan masalah jantung. Umume pitik broiler nggawa infeksi feses sing dhuwur sing nyebabake disentri salmonella ing manungsa.

Kanthi tekane konsumen internet wis dadi luwih pinter lan cukup ngerti babagan kawruh babagan industri unggas. Iki mboko sithik bakal nggawe geger ing pasar unggas global lan mula, tingkat wutah pasar pitik organik seger dikira 5-6% luwih saka pasar pitik biasa sajrone ramalan.

Pitik Organik Seger Global: Pemain Kunci

Sawetara pemain utama sing nggawe pitik organik seger yaiku:

  • Hain Swarga
  • Peternakan Asuh
  • Peternakan Perdue
  • Tyson Foods Inc.
  • Peziarah
  • Plainville Farms
  • Sanderson Farms
  • Bell & Evans
  • Eversfield Organik Kab
  • Plukon Food Group

Kesempatan kanggo Peserta Pasar Ayam Organik Segar Global

Wilayah Eropa dikira duwe pangsa pasar paling gedhe kanthi volume amarga ana akeh petani lan pemakan daging organik ing negara-negara Eropa. Amarga tren panganan organik ing negara-negara Eropa saiki saya suwe saya suwe, pasar Eropa uga bakal dadi pimpinan ing babagan produksi pitik organik lan tingkat pertumbuhan.

Pasar Amérika Lor nduwe pangsa pasar paling gedhe nomer loro sawise Eropa, sayange, nambah prihatin amarga tuwuhing vegan lan panganan tanduran sing bisa nyebabake masalah kanggo pemain pasar pitik organik seger ing Amerika Utara.

Nanging, anané pemakan daging hard-inti ing pasar Amérika Lor bisa dadi skenario sing optimistis. Pasar Asia Kidul lan Asia Timur samesthine bakal ngetutake ing fase sing luwih suwe, nanging bakal menehi akeh kesempatan bisnis kanggo para pembuat lokal lan pemain anyar ing jangka panjang.

Wilayah Oceania nduwe produksi panganan organik global paling gedhe kanthi ndhaptar 50% plus pangsa pasar lan amarga tuwuh ing kurva PLC, pasar kanggo pitik organik seger ing Oceania bakal ngasilake tingkat pertumbuhan sing moderat. Wilayah MEA lan Amerika Latin samesthine bakal nggambarake tingkat pertumbuhan sing paling murah.

COVID-19 Pengaruh

Profesi mbudidaya kewan banjur mateni kanggo tujuan panganan nyebabake kasangsaran kewan lan ngancam kesehatan manungsa. Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) nyatakake luwih saka 75% penyakit infèksius sing muncul saka kewan.

Kéwan ing peternakan pabrik dikumpulake ing kahanan sing reged lan najis lan disembelih ing lantai mateni sing direndhem getih lan cairan awak liyane, nggawe lingkungan sing berkembang kanggo patogen lan virus. Kanggo nyegah wabah pandemi sing ditularake kewan kayata pandhemen COVID-19, jagad bisa ngalih menyang sumber protein adhedhasar tanduran, sing pungkasane nyebabake kenaikan pangsa pasar protein adhedhasar tanduran.

Kajaba iku, miturut WHO, coronavirus minangka kulawarga gedhe saka virus sing umum ing kewan. Contone, SARS-CoV lan MERS-CoV ditularake dening kucing luwak lan unta dromedaris. Sanajan ora ana bukti manawa COVID-19 asale saka sumber kewan, para konsumen luwih wicaksana supaya ora tuku produk kewan lan daging saka toko eceran sing ora higienis. Kepengin panganan sing luwih aman pungkasane bakal nggawe tren milih produk panganan sing luwih sehat/organik tinimbang produk panganan liyane sing ora sehat.

Laporan pasar pitik organik seger nawakake evaluasi lengkap babagan pasar. Iki ditindakake liwat wawasan kualitatif sing jero, data historis, lan proyeksi sing bisa diverifikasi babagan ukuran pasar. Proyeksi sing ditampilake ing laporan kasebut dijupuk nggunakake metodologi lan asumsi riset sing wis kabukten. Kanthi mengkono, laporan riset dadi gudang analisis lan informasi kanggo saben facet pasar pitik organik seger, kalebu nanging ora winates ing: pasar regional, aplikasi, lan saluran distribusi.

Laporan kasebut nyakup Analisis Lengkap babagan

  • Segmen pasar ayam organik seger
  • Dinamika pasar ayam organik seger
  • Ukuran pasar ayam organik seger
  • Pasokan lan panjaluk pitik organik seger
  • Tren / masalah / tantangan saiki babagan pasar ayam organik seger
  • Lanskap kompetisi lan peserta pasar berkembang ing pasar pitik organik seger
  • Teknologi sing ana gandhengane karo produksi/pengolahan ayam organik seger
  • Analisis rantai nilai pasar ayam organik Segar

Analisis Regional Kalebu

  • Amerika Utara (AS, Kanada)
  • Amerika Latin (Meksiko, Brazil, Liyane saka Amerika Latin)
  • Eropa (Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Spanyol, BENELUX, Polandia, Rusia, Nordic, Liyane Eropa)
  • Asia Wétan (China, Jepang, Korea Selatan)
  • Asia Kidul (India, Thailand, Malaysia, Vietnam, Indonesia)
  • Oceania (Australia, Selandia Baru)
  • Timur Tengah & Afrika (Negara GCC, Afrika Kidul, sisa MEA)

Laporan pasar pitik organik seger wis disusun liwat riset utami sing ekstensif (liwat wawancara, survey, lan pengamatan analis berpengalaman) lan riset sekunder (sing kalebu sumber mbayar sing biso dipercoyo, jurnal perdagangan, lan database awak industri).

Laporan kasebut uga nampilake penilaian kualitatif lan kuantitatif lengkap kanthi nganalisa data sing diklumpukake saka analis industri lan peserta pasar ing titik-titik penting ing rantai nilai industri.

Analisa kapisah saka tren sing ana ing pasar induk, indikator makro lan mikro-ekonomi, lan peraturan lan mandat kalebu ing bidang studi kasebut. Kanthi mengkono, laporan pasar pitik organik seger nggambarake daya tarik saben bagean utama sajrone ramalan.

Ayam Organik Segar Global: Segmentasi Pasar

aplikasi:

Saluran Distribusi:

  • Bisnis menyang Bisnis
    • HoReCa
    • Pangolahan Pangan lan Produsen
  • Bisnis kanggo Pelanggan
    • Toko Daging
    • Pasar raya / Pasaraya
    • Toko Retail
    • Toko Kantor
    • Sales Online

Pre-Book Iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/12921

Sorotan Laporan Pasar Ayam Organik Segar

  • Analisis latar mburi lengkap, sing kalebu penilaian pasar induk
  • Owah-owahan penting ing dinamika pasar
  • Segmen pasar nganti tingkat loro utawa katelu
  • Ukuran sejarah, saiki, lan digambarake saka sudut pandang saka nilai lan volume
  • Laporan lan evaluasi babagan industri anyar
  • Saham lan strategi pasar pemain utama
  • Segmen niche sing berkembang lan pasar regional
  • Evaluasi objektif babagan lintasan pasar ayam organik seger
  • Rekomendasi kanggo perusahaan kanggo nguatake pitik ing pasar pitik organik seger

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...