Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Keaslian Pangan 2022 Ukuran, Strategi Pangembangan, Analisis, Penilaian Kesempatan, Pemain Utama lan Tren miturut Prakiraan 2030

ditulis dening editor

A sinau anyar dening Future Market Insights opines pasar keaslian panganan kanggo tuwuh ing jangkah anteng liwat 2030. Adoption bakal mimpin dening akeh fokus konsumen ing safety pangan lan nambah tren label resik. Panaliten anyar FMI nglacak pasar keaslian panganan ing 20+ negara kanggo periode 2020-2030.

Miturut panaliten kasebut, ing taun-taun pungkasan, akses menyang panganan sing murni lan bebas zina wis ana ing bebaya sing signifikan. Prevalensi nyebarake pemalsuan panganan, mislabeling lan rincian bahan sing ora diungkapake wis nyebabake kekagetan gedhe ing antarane konsumen sing sadar kesehatan uga panyedhiya kesehatan.

Rata-rata, kira-kira 57% saka populasi global nandhang sangsara marga saka konsumsi panganan sub-standar lan kontaminasi. Kajaba iku, meh 1/4th panyedhiya pangan ing donya wis dipalsukan saben taun. Sadhar iki, negara-negara wis njupuk langkah-langkah proaktif kanggo nyuda efek ala saka pemalsuan panganan.

Njaluk | Ngundhuh Salinan Sampel nganggo Grafik & Dhaptar Gambar: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12630

Nambah kesadaran ing antarane konsumen wis nambah kabutuhan kanggo ngenalake panganan label sing resik, adhedhasar organik lan asale alami. Adhedhasar pangembangan kasebut, pasar keaslian panganan global wis siap ngalami kenaikan sing nggumunake ing taun-taun sing bakal teka.

Takeaways Key saka FMI's Food Authenticity Market Report

  • Pasar keaslian panganan global bisa uga tuwuh ing CAGR sing penting ing dekade sing bakal teka
  • Asia-Pasifik bakal dadi wilayah sing paling cepet berkembang kanggo uji keaslian panganan, amarga basis populasi sing akeh
  • Insiden konsumsi daging sing dhuwur kanggo menehi daya tarik kanggo tes keaslian spesiasi daging
  • Pemalsuan Motivasi Ekonomi (EMA) meksa pamrentah supaya ngetrapake undang-undang sing angel kanggo njaga pemalsuan panganan.
  • Tes berbasis PCR samesthine bakal tetep populer amarga asil tes cepet dikirim
  • Tes panganan olahan samesthine bakal entuk popularitas amarga akeh permintaan

Wawasan Dampak COVID-19

Pandemi COVID-19 menehi tantangan sing luar biasa lan durung tau sadurunge kanggo panguwasa sing kompeten kanthi tanggung jawab kanggo sistem kontrol keamanan pangan nasional. Nalika konsumen nggunakake panganan sing ningkatake kesehatan lan kekebalan, panjaluk produk label resik mundhak kanthi cepet.

Nalika kunci nasional lan langkah-langkah jarak sosial duwe kapasitas uji coba laboratorium sing winates, nanging durung mandheg amarga kemungkinan pemalsuan panganan maksimal sajrone wektu kasebut. Pedagang sing ora sopan ngoyak pasar kanthi tujuan mbanjiri produk panganan sing disalahake.

Mangkono, pemain utama wis ngowahi ramalan wutah kanggo nduduhake manawa pasar samesthine bakal tetep maju sanajan ana proyeksi sing luwih murah lan nyuda bathi. Wutah samesthine bakal dibalekake maneh menyang tingkat normal ing skenario pasca-pandemi, yen kunci wis entek sawise nyuda tingkat infeksi.

Pemain Pasar Keaslian Panganan sing unggul

Sawetara pemain utama ing pasar keaslian panganan global kalebu ALS Ltd., EMSL Analytical Inc., Genetic ID NA Inc., Eurofins Scientific SE, Merieux NutriSciences Corporation, Intertek Group PLC, Microbac Laboratories Inc., SGS SA lan Romer Labs kanggo sawetara jeneng. .

Pemain sing kasebut ing ndhuwur nggunakake kombinasi taktik kayata peluncuran produk, kemajuan teknologi, akuisisi strategis lan ekspansi fasilitas riset ing pasar sing durung ditindakake.

ALS Ltd., umpamane, nawakake macem-macem tes lan analisa babagan mutusake kualitas panganan. Tes keaslian panganan kalebu spesiasi daging liwat teknik tes ELISA/PCR, verifikasi halal lan panganan sing diowahi sacara genetis. Uga nawakake tes kanggo ndeteksi rereged lan alergen.

Ing Mei 2016, EUROLAB nggawe laboratorium AgriTech ing Hyderabad, India kanggo nindakake tes adhedhasar DNA saka macem-macem produk pertanian. Ing wektu sing padha, perusahaan kasebut ngumumake teknologi DNA ScanBi sing canggih.

Lapisan Key

Panganan Diuji

  • Produk Daging & Daging
  • Susu & Produk Susu
  • Diproses Makanan
  • Panganan Liyane Diuji

Pengujian Target

  • Spesiasi Daging
  • Negara Asal & Sepuh
  • Jina
  • Labeling Palsu

Teknologi

  • Berbasis PCR
  • Kromatografi Cairan-Spektrometri Massa (LC-MS)
  • Isotop
  • Immunoassay Based / ELISA
  • Teknologi liyane

Wilayah

  • Amerika Utara (AS & Kanada)
  • Amerika Latin (Brazil, Meksiko & Liyane saka Amerika Latin)
  • Eropa (Jerman, Italia, Prancis, Inggris, Spanyol, BENELUX & Liyane Eropa)
  • Asia Kidul (India, ASEAN & Liyane saka Asia Kidul)
  • Asia Timur (China, Jepang & Korea Selatan)
  • Timur Tengah & Afrika (GCC, Afrika Selatan, Israel & sisa MEA)
  • Oseania (Australia & Selandia Baru)

Tuku Iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/12630

Pitakon Utama sing Wangsulan ing Laporan kasebut

  • Apa prospek pertumbuhan pasar keaslian panganan?

Pasar keaslian panganan global dijadwalake bakal tuwuh kanthi positif, ngalami CAGR sing sehat sajrone taun 2020-2030. Wutah utamane didhukung dening mundhake permintaan kanggo panganan label sing resik lan bebas zina ing pasar sing nguntungake.

  • Endi pasar paling gedhe kanggo pemain keaslian panganan?

Asia-Pasifik dijadwalake muncul minangka penghasil pendapatan sing paling nguntungake, amarga basis populasi sing akeh. Umume panjaluk tes panganan bisa uga dirangsang saka China lan India, negara sing paling padhet ing donya. Iki amarga prevalensi pemalsuan panganan maksimal ing negara kasebut.

  • Sapa sing dadi pemain pasar keaslian panganan sing unggul?

Saiki, pasar keaslian panganan global diselingi karo para pemain pasar ing ngisor iki: EMSL Analytical Inc., Genetic ID NA Inc., Eurofins Scientific SE, Merieux NutriSciences Corporation, Intertek Group PLC, Microbac Laboratories Inc., SGS SA lan Romer Labs . Pemain sing kasebut ing ndhuwur nggunakake kombinasi taktik kayata peluncuran produk, kemajuan teknologi, akuisisi strategis lan ekspansi fasilitas riset ing pasar sing durung ditindakake.

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...