Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Lapisan Polyurea Tekan $ 1500 Yuta, Secara Global, ing taun 2029 kanthi CAGR 9%: Wawasan Pasar Masa Depan

Global pasar lapisan polyurea Dipérang dadi polyurea murni lan polyurea hibrida. Adhedhasar jinis, segmen polyurea hibrida minangka bagean sing penting ing pasar lapisan poliurea global, amarga regane regane murah lan uga macem-macem wilayah aplikasi. Nanging, bagean lapisan poliurea murni dijangkepi bakal nyekseni wutah sing sehat sajrone ramalan. Keprihatinan lingkungan sing mundhak babagan risiko sing ana gandhengane karo lapisan konten VOC, lan tren owah-owahan menyang adopsi teknologi lapisan sing maju uga ramah lingkungan kanggo nyurung permintaan lapisan poliurea.

Future Market Insights nawakake wawasan penting babagan pasar lapisan polyurea global, lan ngirim informasi eksklusif liwat riset pasar terstruktur. Laporan kasebut kanthi irah-irahan, 'Pasar Lapisan Polyurea: Analisis Industri Global 2014–2018 lan Penilaian Kesempatan 2019–2029′, ngira pasar lan ramalan skenario pasar sing bakal teka adhedhasar jinis, jinis isocynate, aplikasi, lan wilayah. Pasar lapisan polyurea global regane meh $ 600 Mn saka segi regane ing pungkasan taun 2018, lan samesthine bakal ngluwihi $ 1,500 Mn ing pungkasan jaman ramalan, ndhaptar CAGR luwih saka 9.0%

Entuk Salinan Contoh Laporan @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-9657

Lapisan poliurea utamane digunakake kanggo tujuan waterproofing lan karat. Lapisan poliurea digunakake kanggo waterproofing atap, tembok, lan lantai ing industri bangunan & konstruksi. Lapisan polyurea uga digunakake minangka lapisan jembatan kanggo proteksi karat uga waterproofing. Mula, industri bangunan lan konstruksi sing saya tambah lan pangembangan infrastruktur, utamane ing negara-negara berkembang, samesthine bakal nambah pasar lapisan polyurea.

Lapisan polyurea digunakake minangka lapisan pipa, lapisan tank, lan uga kanggo mesin lapisan & peralatan ing macem-macem industri kayata bahan kimia, minyak & gas, pertambangan, pasokan banyu & perawatan, lan sapiturute. pasar coating. Nambah kesadaran lingkungan babagan emisi VOC bakal dadi faktor pendorong utama kanggo pasar lapisan polyurea. Produksi otomotif sing tuwuh bakal nambah permintaan kanggo lapisan polyurea, amarga digunakake minangka lapisan anti gores lan anti korosif. Populasi kutha sing saya tambah, tuwuhing GDP negara berkembang, lan mbuwang konsumen sing mundhak ora langsung bisa nyebabake pasar lapisan polyurea.

Lapisan poliurea cepet nambani lan reaktif banget. Aplikasi lapisan poliurea ing permukaan sing lembab bisa nyebabake adhesi sing ora apik ing permukaan. Mangkono, lumahing mbutuhake wektu pangatusan sing cukup sadurunge aplikasi lapisan polyurea. Kajaba iku, biaya aplikasi lapisan polyurea luwih dhuwur, amarga biaya peralatan nyemprot. Nangani peralatan kasebut mbutuhake tenaga kerja lan teknisi sing trampil. Faktor sing kasebut ing ndhuwur bisa ngalangi tuwuhing pasar lapisan polyurea.

POLYUREA COATINGS MARKET TAKSONOMI

Pasar lapisan polyurea global dipérang kanthi rinci kanggo nutupi saben aspek pasar, lan menehi pendekatan intelijen pasar lengkap ing ngarepe sing maca.

Miturut Jenis

  • Poliurea resik
  • Polyurea hibrida

Miturut Tipe Isocynate

Dening Aplikasi

  • Bangunan & Konstruksi
    • Atap
    • tembok
    • Lantai
    • Bridges
    • Others
  • Industrial
    • Pipo
    • Tank & Kontainer
    • Peralatan & Mesin
  • Otomotif & Transportasi
  • Others

Wilayah

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia South
  • Asia Wétan
  • Oceania
  • Timur Tengah & Afrika

Panjaluk Kustomisasi @ https://www.futuremarketinsights.com/customization-available/rep-gb-9657 s

Pasar Coatings Polyurea: Lanskap Kompetisi

Sawetara pemain sing nyatakake ing sinau pasar lapisan polyurea global yaiku BASF SE, Huntsman Corporation, Teknos Groups, DowDuPont Inc., Versaflex Incorporated, Sherwin Williams Company, Pidilite Industries Ltd., Covestro AG, PPG Industry Inc., lan Rhino. Linings Corporation, antara liya.

Contact Us

Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Menara Danau Jumeirah
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog

Related Links:

https://domain.tribe.so/post/structural-adhesives-market-key-players-end-user-demand-and-consumption-by—624d3a58cdec4fa15a262cc3

https://www.homify.co.uk/ideabooks/8715491/structural-adhesives-market-key-players-end-user-demand-and-consumption-by-2028

https://thegameoflife-de.mn.co/posts/22316493

https://kgn.tribe.so/post/structural-adhesives-market-key-players-end-user-demand-and-consumption-by—624d3a9e2c10386252ebb60d

https://aftrword.tribe.so/post/structural-adhesives-market-impacted-by-covid-19-market-to-remain-dormant-i–624d3aa2b5bbf88154390ae1



Link sumber

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...