Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Rapat (MICE) Warta cepet Uni Emirat Arab

Pasar Wisata Arab resmi dibukak

Yang Mulia Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Presiden Otoritas Penerbangan Sipil Dubai, Ketua Bandara Dubai, Ketua lan Kepala Eksekutif Emirates Airline and Group lan Ketua Dubai World, dina iki resmi diresmikake. Pasar Plancongan Arab (ATM) 2022, menehi tandha wiwitan 29th edhisi pameran lelungan lan wisata paling gedhe ing Timur Tengah.

Yang Mulia Sheikh Ahmed bin Saeed ujar manawa Dubai terus nguatake posisine ing ngarep ing lelungan global lan pemulihan pariwisata kanthi nganakake acara global sing nggabungake para pembuat keputusan ing sektor kasebut saka saindenging wilayah lan ndonya, nyumbangake upaya ing saindenging jagad kanggo mbukak anyar. horizon wutah kanggo industri. Kemampuan Dubai nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo pariwisata lan acara global sing misuwur sajrone rong taun kepungkur lan sukses ngatasi akibat saka krisis kesehatan ing saindenging jagad iki wis bisa nampa akeh pengunjung saka sak ndonya.

"Dubai nyedhiyakake model unik kanggo pembangunan lestari sing ora mung ningkatake kemajuan ekonomi ing negara nanging uga ngrangsang wutah ing wilayah kasebut lan pasar global sing luwih jembar. Pasar Lelungan Arab nyedhiyakake platform penting kanggo para pamimpin industri pariwisata lan lelungan ing Timur Tengah lan ing saindenging jagad kanggo nyambung lan jaringan siji lan liyane lan nemokake kesempatan anyar kanggo tuwuh, kolaborasi lan sukses, "ujare.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed didampingi ing peresmian dening Yang Mulia Helal Saeed Almarri, Direktur Jenderal Departemen Ekonomi lan Pariwisata Dubai (DET); Vasyl Zhygalo, Direktur Portofolio, RX Global; Danielle Curtis, Direktur Pameran Timur Tengah, ATM; lan sawetara VIP liyane sing miwiti tur ing lantai pertunjukan nalika acara patang dina ditindakake ing Dubai.

Dilaksanakake wiwit Senin 9 nganti Kamis 12 Mei, acara taun iki luwih saka 85% luwih gedhe tinimbang ATM 2021 ing babagan ruang lantai, kanthi tuwuh ing saben wilayah. ATM 2022 nampilake 1,500 peserta pameran, perwakilan saka 158 tujuan global, lan 20,000 peserta sing diantisipasi. Pameran langsung bakal diterusake ATM Virtual, sing bakal ditindakake wiwit Selasa 17 nganti Rebo 18 Mei.

Dilaksanakake ing Dubai World Trade Center (DWTC) kanthi kolaborasi karo DET, tema ATM 2022 - 'Masa depan lelungan lan pariwisata internasional' - bakal dibayangke ing saindhenging pertunjukan. ATM Global Stage lan ATM Travel Tech Stage bakal dadi tuan rumah 40 sesi konferensi sing kalebu 150 pamicara.

Anyar taun iki Kompetisi Start-up Draper-Aladdin ATM, sing wis nggawe buzz gedhe wiwit diluncurake. Inisiatif kasebut bakal ndeleng nganti 15 lelungan, pariwisata, lan inovator perhotelan nganti $ 500,000 pendanaan - ora kanggo sebutno kesempatan kanggo saingan kanggo tambahan $ 500,000 investasi minangka bagéan saka acara TV hit, Ketemu Drapers.

Kajaba iku, ATM 2022 bakal kalebu forum panuku sing jero khusus kanggo India lan Arab Saudi; wawancara langsung karo ahli penerbangan lan perhotelan; debat babagan masa depan olahraga, kutha lan pariwisata sing tanggung jawab; KTT Timur Tengah ITIC-ATM babagan investasi pariwisata; jaringan influencer digital; penghargaan stand paling apik; lan bali saka ILTM Arabia, karo fokus ing pasar travel kemewahan lucrative.

Kanggo pisanan, ing [email dilindhungi] forum lan Asosiasi Perjalanan Bisnis Global (GBTA) bakal ditindakake langsung ing Dubai sawise gabung saka jarak jauh kanggo ATM 2021.

ATM 2022 minangka bagéan saka Minggu Plancongan Arab, Festival lelungan lan pariwisata 10 dina sing ditindakake ing Dubai.

Sing nekani ATM kanthi pribadi disaranake ngirim nggunakake hashtag #ImGoingtoATM lan # ATMDubai.

ATM 2022 dianakake bebarengan karo Dubai World Trade Center lan mitra strategis kalebu Departemen Ekonomi lan Pariwisata Dubai (DET) minangka Mitra Tujuan, Emirates minangka Mitra Maskapai Resmi lan Emaar Hospitality Group minangka Mitra Hotel Resmi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...