Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Pasar maskapai global samesthine bakal tekan $744 milyar ing taun 2026

Pasar maskapai global samesthine bakal tekan $744 milyar ing taun 2026
Pasar maskapai global samesthine bakal tekan $744 milyar ing taun 2026
ditulis dening Harry Johnson

Industri penerbangan wis kena pengaruh wabah COVID-19 lan kunci, larangan lelungan lan larangan liyane.

Ing tengah-tengah krisis COVID-19, pasar global kanggo Maskapai kira-kira US $ 332.6 Milyar ing taun 2020, dijangkepi tekan ukuran revisi US $ 744 Milyar ing taun 2026, tuwuh ing CAGR 12.7% sajrone analisa.

Industri kasebut kena pengaruh banget amarga wabah COVID-19 lan kunci, larangan lelungan lan larangan liyane, sing mengaruhi industri perjalanan bisnis. Industri aerospace diantisipasi tetep alus sanajan nyoba mbukak maneh wates & ekonomi.

Maskapai ora bisa ndemek tingkat pra-krisis babagan lalu lintas penumpang lan bathi sakabèhé. Amarga watesan babagan lelungan udhara, sawetara maskapai mbatesi jadwal penerbangan, nyebabake asile perusahaan penerbangan lan bandara.

Kanggo nyuda kerugian, maskapai nindakake langkah-langkah pemotongan biaya kayata pembatalan penerbangan lan relokasi pesawat menyang papan kanthi biaya parkir sing murah. Nanging, bandara sing kudu njaga aset tetep wis ngalami penurunan drastis saka sumber liyane kayata restoran lan blanja bandara amarga kurang mlaku.

Passenger Airlines, salah sawijining segmen sing dianalisis ing laporan kasebut, dijangkepi tuwuh ing CAGR 15.2% nganti tekan US $ 587.8 Milyar ing pungkasan periode analisis. Sawise analisa lengkap babagan implikasi bisnis saka pandemi lan krisis ekonomi sing disebabake, wutah ing segmen Freight Airlines disetel maneh dadi CAGR 6.7% sing diowahi kanggo periode 7 taun sabanjure. Segmen iki saiki duwe 34.2% saham saka pasar Airlines global.

Pasar Airlines ing AS kira-kira $ 79.8 Milyar ing taun 2021. Negara kasebut saiki duwe 18.79% saham ing pasar global. China, ekonomi paling gedhe nomer loro ing donya, dikira bakal tekan ukuran pasar kira-kira $ 142.8 Milyar ing taun 2026 kanthi CAGR udakara 15.9% liwat periode analisis.

Antarane pasar geografis liyane sing penting yaiku Jepang lan Kanada, saben ramalan bakal tuwuh ing 9.7% lan 10% sajrone periode analisis. Ing Eropa, Jerman diramal bakal tuwuh udakara udakara 11.7% CAGR, dene pasar Eropa liyane (kaya sing ditetepake ing panliten kasebut) bakal tekan AS $ 148 Milyar nalika nutup periode analisis.

Wutah ing periode pasca COVID-19 bakal dipimpin dening konektivitas, otomatisasi pesawat, kemakmuran global, jagad immersive, kemajuan propulsi jet, format cairan, pesawat energi anyar, habitat sehat, lan hyper-personalisasi kanthi penekanan ing masa depan mabur. Ing mangsa ngarep, penumpang diajab bisa nyesuaikan pengalamane karo kabutuhan sing luwih spesifik.

Pelanggan bakal ngutamakake syarat papan, hiburan, lan layanan tinimbang tuku tiket kelas pertama utawa bisnis. Perlu ngemas pengalaman konsumen kanthi cara sing beda lan nggawe owah-owahan sing signifikan ing sistem sing ana. Komponen kabin cerdas kanthi sensor terintegrasi bakal duwe peran penting kanggo ngowahi cara penumpang sesambungan karo lingkungan.

Kabin sing reseptif lan tanggung jawab cocog karo pangarepan penumpang dinamis sing ana gandhengane karo kenyamanan, suasana, kursi sing cerdas, lan area kegiatan. Bakal terus nggunakake teknologi kanggo mangerteni prilaku lan preferensi konsumen lan ngetrapake kustomisasi ing papan kanthi lancar. Bakal muncul maneh transportasi sipil supersonik sing dipimpin dening lonjakan eksponensial ing investasi umum & swasta ing teknologi supersonik novel bebarengan karo ukuran pasar propulsi ruang angkasa.

Sektor Pengangkutan Tekan $170.6 Milyar ing taun 2026

Layanan transportasi kargo dipérang dadi telung jinis gumantung saka karakteristik barang, kargo ekspres, kargo surat, lan kargo liyane.

Layanan kargo ekspres digunakake dening konsumen kanggo ngangkut barang lan dokumen sing gampang rusak lan sensitif wektu. Penyetor darurat diangkut nggunakake layanan iki. Kargo mail, minangka jeneng tabet digunakake kanggo ngirim mail. Kabeh jinis kargo liyane dikirim minangka kargo liyane. Pangiriman pas-wektu tetep dadi faktor kunci kanggo sukses industri kargo udara global. Segmen Sektor Pengangkutan Global dikira US $ 113.6 Milyar ing taun 2020 lan dijangkepi tekan US $ 170.6 Milyar ing taun 2026 nggambarake tingkat pertumbuhan taunan gabungan 6.7% sajrone periode analisis.

Eropa minangka pasar regional paling gedhe kanggo segmen Pengangkutan, kanthi 24.5% saka dodolan global ing taun 2020. China wis siap ndhaptar tingkat pertumbuhan taunan gabungan paling cepet 8.8% sajrone periode analisis, nganti tekan AS $ 26.3 Milyar nalika nutup periode analisis.





Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...