Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar SoC Otomotif Kamungkinan Ngembangake CAGR 7.7%

Nambah elektrifikasi mobil ditambah karo inisiatif pemerintah lan kemajuan teknologi sing promosi nyopir sing aman minangka faktor penting sing nyepetake panjaluk sistem-on-chips (SoC) otomotif ing taun-taun sing bakal teka. Ing pasar SoC otomotif global regane $ 12,007.6 Mn ing taun 2017. Nanging, amarga mobil otonom sing luar biasa teknik wis narik perhatian akeh wong ing lanskap mobil, pasar SoC otomotif global bakal tuwuh ing CAGR sing signifikan 7.7%,

ngadeg ing regane pasar kira-kira 26,800.5 Mn ing 2028. Ing babagan aplikasi, sistem infotainment bakal ndominasi pasar SoC otomotif, kanthi kira-kira 63% saka total pangsa pasar. Segmen Sistem Bantuan Nyopir Lanjut (ADAS), samesthine bakal tuwuh ing CAGR maksimal sajrone ramalan. Panyebaran SoC otomotif dijangkepi bakal tetep dhuwur ing mobil penumpang nganti 2028.

Entuk Salinan Contoh Laporan: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-7242

Pasar SoC Otomotif kanggo Fase Pertumbuhan Terkenal nganti 2028

Ing wawasan intelijen sing bubar dirilis dening Future Market Insights, pasar SoC otomotif global bakal nuduhake tingkat wutah sing dhuwur - utamane didorong dening kemajuan teknologi lan basis aplikasi SoC otomotif sing berkembang, utamane ing mobil listrik / hibrida. FMI uga menehi tandha kemajuan teknologi kanthi cepet supaya identifikasi obyek sing cedhak-nyata bisa terus tuwuh pasar SoC otomotif nganti 2028. Nambah permintaan kanggo mobil sing disambungake lan peraturan pemerintah sing njaga ekosistem mobil sing disambungake minangka faktor penentu sing nyebabake panjaluk lan adopsi SoC otomotif, sacara global.

Nambah R&D lan Elektrifikasi Kendaraan Faktor Kunci Bahan Bakar Adopsi SoC Otomotif

Produsen mobil utama nandur modal ing R&D otomatisasi kendaraan kanggo nyukupi panjaluk konsumen lan menehi pengalaman ing mobil lan nyopir sing lancar. Kemajuan kalebu pangenalan wicara, sensing audio lan video, kompatibilitas gambar, kemampuan GPS lan radar, pitulungan driver canggih, keamanan lan safety sing luwih maju, lan lampu ngarep LED sing terintegrasi IC, kabeh nduweni peran penting ing otomatisasi kendaraan, sing digabungake nggunakake SoC. Faktor liyane sing dijangkepi bakal dadi bahan bakar kanggo adopsi SoC otomotif, yaiku peningkatan elektrifikasi ing kendaraan hibrida lan listrik. Teknologi seluler lan telematika digunakake kanthi wiyar minangka sarana kanggo tetep nyambung ing mobil otonom.

Inisiatif Pamrentah Ndhukung Produksi Kendaraan Listrik kanggo Nguatake Pasar SoC Otomotif

Pamrentah njupuk inisiatif kanggo promosi lan nggedhekake sektor manufaktur. Kajaba iku, dheweke uga nyuda kerumitan peraturan kanggo nambah efisiensi manufaktur. Inisiatif kanggo nambah tingkat emisi kendaraan lan sistem irit bahan bakar uga saya cepet. Inisiatif pamrentah kasebut nambahake produksi kendharaan listrik lan hibrida, lan narik kawigaten perusahaan global kanggo nandur modal ing industri semikonduktor lan chip terintegrasi sing gegandhengan, luwih nggabungake tuwuhing pasar SoC otomotif sacara global.

Tuwuh Panjaluk Kendaraan Komersial Mewah kanggo Nggawe Kesempatan Investasi kanggo Produsen SoC Otomotif

Ing sisih liya, tarif impor dinamis lan pajak sing dileksanakake kanggo instrumen elektronik lan barang elektronik konsumen ing wilayah kaya Amerika Utara, Asia Pasifik, lan Eropa Kulon, mengaruhi dodolan semikonduktor lan chip elektronik sing ana gandhengane ing wilayah kasebut. Penurunan penjualan semikonduktor lan kripik liyane dijangkepi kanggo nyegah pasar SoC otomotif, sacara global. Ing babagan kesempatan, permintaan kanggo kendaraan komersial mewah ing wilayah kayata Amerika Utara, Eropa, lan Asia Pasifik nggawe kesempatan pasar sing gedhe kanggo produsen SoC otomotif. Produsen paling dhuwur kayata VOLVO, Daimler/Chrysler, lan Bharat Benz fokus ing pengalaman nyopir generasi sabanjure ing kendaraan komersial, terintegrasi karo SoC. SoC Otomotif nyedhiyakake ruang panyimpenan kanggo data multimedia infotainment sing sugih, piranti lunak lan aplikasi canggih, ing antarane keuntungan liyane.

Nyuwun Kustomisasi: https://www.futuremarketinsights.com/customization-available/rep-gb-7242

Survey Pasar SoC Otomotif miturut Kategori

Dening Aplikasi

  • SOC Sistem Informasi
  • ADAS SOC
  • Others

Dening Jinis Kendaraan

  • Mobil Penumpang
  • Kendaraan Komersial

Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah Kulon
  • Eropah wétan
  • China
  • Japan

Priksa pranala sing gegandhengan ing kene: 

https://complete-secure-571.notion.site/Coating-Additives-Market-Industry-Forecast-2022-81bcab557c2047d7aa764d4a38ff66e7

https://www.reddit.com/r/raspberry_pi/comments/twqw2i/coating_additives_market_industry_forecast_2022/

https://community.telegramfxcopier.io/post/coating-additives-market-industry-forecast-2022-the-recent-study-conducted—624c0c4bb52f4482f6f81e96

https://fmi.hashnode.dev/coating-additives-market-or-industry-forecast-2022

Babagan Insight Market Market (FMI)

Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal milih tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi kita:
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Menara Danau Jumeirah
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog 



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Klik kanggo Kiriman Warta Penerbangan

aviation

Klik kanggo warta kanggo lelungan

Klik kanggo Breaking News Press Release posting

BreakingNews.travel

Nonton Acara Breaking News kita

Klik kene kanggo Hawaii News Onine

Klik kanggo Warta babagan Rapat, Insentif, Konvensi

Klik kanggo Artikel Warta Industri Travel

Klik kanggo Open Source Press Releases