Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Peralatan Pertanian Tren Saiki lan Masa Depan, Pemain Utama, Segmen Industri lan Prakiraan Wilayah Miturut 2026 | Ujare Analis FMI

Future Market Insights (FMI) ing laporan paling anyar ramalan sing global pasar peralatan tetanèn bakal ndhaftar CAGR saka 4.8% antarane 2021 lan 2031, tekan volume pasar watara 6.7 Mn unit ing 2031 pungkasan.

Wutah cepet saka pasar peralatan pertanian bisa uga amarga pilihan kanggo mekanisasi pertanian lan nambah kabijakan pemerintah kanggo nggampangake produksi potong.

Industri pertanian ngalami tekanan terus-terusan kanggo ngatasi masalah keamanan pangan. Petani ing saindenging jagad nggunakake macem-macem peralatan kanggo nambah produksi panganan. Mesin kasebut nyilikake tenaga kerja manual lan nyuda wektu bali.

Supaya tetep 'ngarep' pesaing sampeyan, njaluk conto @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-523

Popularitas pertanian presisi nambah permintaan kanggo peralatan pertanian modern. Kanthi integrasi intelijen buatan (AI) lan internet of things (IoT), penjualan peralatan pertanian saya mundhak. Tani cerdas entuk daya tarik.

Pambuka peralatan pertanian listrik wis rampung ngganti skenario pasar. Peralatan kasebut ora mung nyuda emisi nanging uga nyuda biaya lan nambah efisiensi.

Tren anyar robotika pertanian lan mesin tanpa sopir narik akeh petani kanggo nganyarke sistem peralatan.

Minangka FMI, pasar peralatan pertanian bakal ngluwihi regane AS 65 Bn ing 2021 pungkasan.

"Kemajuan teknologi ing peralatan tetanèn lan kasedhiyan sewa peralatan pertanian bakal menehi kesempatan wutah sing apik kanggo para produsen ing mangsa ngarep" ngandika analis FMI.

Takeaways Key saka FMI kang Agricultural Equipment Market Study

  • Eropa ndominasi pasar peralatan dhukungan lemah amarga nambah mekanisasi pertanian lan anane produsen terkemuka. Pasar ing wilayah kasebut disetel kanggo ndhaptar wutah sing tetep ing 4.4% CAGR antarane 2021 lan 2031.
  • AS samesthine bakal ndhaptar CAGR sing kuat sajrone ramalan minangka asil saka kemajuan teknologi kanthi cepet lan kasedhiyan sewa peralatan.
  • Kanthi implementasine kabijakan pamrentah sing cocog, China diantisipasi muncul minangka pasar utama kanggo peralatan pertanian.
  • 5 pemain paling ndhuwur sing makarya ing pasar peralatan pertanian kanthi kolektif 44% pangsa pasar.
  • Miturut jinis produk, traktor ndominasi pasar peralatan pertanian kanthi sifat serbaguna.

Kanggo Informasi babagan Pendekatan Riset sing Digunakake Ing Laporan, Panjaluk [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-523

Landskap sing kompetitif

Pemain utama sing makarya ing pasar peralatan pertanian nandur modal akeh kanggo kegiatan riset lan pangembangan. Dheweke nggunakake macem-macem strategi pertumbuhan organik lan anorganik kayata penggabungan lan akuisisi, pangembangan produk maju lan kolaborasi kanggo entuk keunggulan kompetitif ing pasar. Contone,

Ing wulan Agustus 2021, Precision Planting, LLC anak perusahaan AGCO Corporation ngumumake persetujuan kanggo ndarbeni bisnis lan aset Headsight, Inc., perusahaan solusi panen pertanian presisi terkemuka. Akuisisi kasebut bakal mbantu perusahaan nawakake macem-macem teknologi ag presisi sing unggul ing industri sajrone siklus potong sing bakal mbantu ngoptimalake nilai lan output nalika nyuda input lan pengaruhe.

Ing taun 2021, XAG Co., Ltd. ngluncurake XAG R150, sistem semprotan jet kanggo nyerbu wit-witan. Solusi serbuk sari sing dicampur khusus diwutahake menyang tangki cairan R150 sadurunge dikirim menyang rute sing wis ditemtokake ing sekitar kebon kanggo nyemprotake serbuk sari.

Babagan Insight Market Market (FMI)

Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) nyedhiyakake wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal milih tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi:

Wawasan Pasar mbesuk,

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers

Dubai

Uni Emirat Arab

Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]

situs web: https://www.futuremarketinsights.com/

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...