Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Premix Kustomisasi 2022 Tren Negara Pembangunan Global, Ukuran, Ulasan Industri karo Pemain Utama

ditulis dening editor

Nalika kahanan sing durung mesthi ekonomi amarga pandemik COVID-19 katon ing meh kabeh sektor industri, sacara global, dodolan premix khusus bakal mundhak, amarga pandemi kasebut nyorot kabutuhan kanggo urip sehat.

Miturut Future Market Insights (FMI) tracker global, revenue donya saka pasar premix sing disesuaikan bakal munggah 6.37% saben taun dadi US$ 8.8 Bn ing 2020. Pemain pasar kudu nggunakake fokus konsumen sing terus-terusan ing kesehatan kanggo ndhukung gaya urip sehat kanggo karyawan lan pembeli.

Kajaba iku, e-commerce wis nyekseni lonjakan amarga konsumen pindhah menyang saluran online kanggo blanja grosir - mundhak sing bakal ditindakake pandemi pasca-COVID-19.

Konsumsi premix sing disesuaikan bakal mundhak amarga konsumen ing saindenging jagad ndeleng produk lan merek liwat lensa anyar ing tengah pandemik COVID-19. Tren konsumen mega kayata 'Gaya sehat' entuk dorongan gedhe amarga keputusan tuku saya tambah akeh babagan profil nutrisi produk lan layanan.

Klik link kanggo entuk Salinan Contoh Laporan @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-11526

Konsumen saka kabeh klompok umur, ing saindenging jagad, ngetrapake regimen diet sing luwih sehat lan luwih fokus ing bahan, golek bahan fungsional lan alternatif sing asale saka tanduran. Krisis COVID-19 nemtokake maneh pasar premix khusus kanthi wektu nyata, nyebabake tren dhasar jangka panjang sajrone sawetara minggu.

Panaliten anyar dening Accenture luwih saka 3,000 konsumen ing 15 negara ing limang bawana wis nuduhake manawa 64% individu tambah akeh negesake babagan nyuda sampah panganan, dene udakara 50% nggawe keputusan sing luwih fokus ing kesehatan nalika tuku sembako lan bakal terus ngetutake sing padha. arep maju.

FMI nuduhake manawa tren sing terus berkembang iki bakal tahan pelajaran pasca COVID-19 lan bakal tetep dadi prioritas jangka panjang ing antarane produsen lan konsumen.

Pasar Premix Kustomisasi - Intelijen Kompetitif

Pasar premix khusus global banget pecah, ditondoi dening sawetara pemain skala gedhe lan medium lan cilik. Amarga kompetisi sing saya mundhak, para pemain nandur modal ing pangembangan produksi lan inovasi kanggo nambah posisi pasar. Contone,

  • Archer Daniels Midland (ADM) Company wis mbalek metu perakitan anyar glepung, kang glepung serbaguna, glepung organik, lan glepung roti premium organik, karo tambahan produk giling organik.
  • Karl Fazer wis ngenalake rong produk roti sing beda - Fazer Kinuskimarenkileivos lan Fazer Suklaamarenkileivos - kanggo nggedhekake portofolio produk kanggo nyukupi syarat ing industri roti.

Segmen Kunci

Jinis bahan

  • Vitamin Premix Kab
  • Mineral Premix Kab
  • Nukleotida Premix
  • Asam Amino Premix
  • Enzim
  • Koksidiostat
  • probiotics
  • Prebiotics
  • Premix Multigrain
  • Omega 3 Asam lemak
  • Peserta
  • Gums
  • Botanical
  • Manis
  • Roso
  • Protein
  • Werna

Formulir

fungsi

  • Bone Health
  • Kekebalan
  • Pencernaan
  • Tenogo
  • Health Heart
  • Manajemen bobot
  • Kasihatan Penglihatan
  • Kesehatan Otak & Memori
  • Resistensi
  • Others

aplikasi

  • Sektor Pangan
    • Nutrisi Umur Awal / Panganan Bayi
    • Nutrisi Kesehatan
    • Olahraga Nutrisi
    • Minuman Energi
    • Susu lan produk susu
    • Produk Roti lan Confectionery
    • Sereal & Cemilan
    • Lengo lan lemu
    • Panganan pokok (tepung, uyah lan beras)
  • Supplies halal
  • Obat OTC Pharma
  • Pet Food

Koleksi Product

  • Campuran Premix / Solusi Langsung-kanggo-konsumen
  • Formulasi Drum-kanggo-hopper

Wilayah Wilayah

  • Amerika Utara (AS, lan Kanada)
  • Amerika Latin (Brazil, lan Meksiko)
  • Eropa (Jerman, Inggris, Rusia, Prancis, lan Italia)
  • Asia Kidul (India, Indonesia, lan Thailand)
  • Asia Timur (China, Jepang, lan Korea Selatan)
  • Oceania (Australia lan Selandia Baru)
  • Timur Tengah & Afrika (MEA) (Turki, Negara GCC, lan Afrika Kidul)

Tuku Iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/11526

Pitakon Utama sing Wangsulan ing Laporan kasebut

  • Kepiye pasar kanggo premix khusus bakal dibentuk ing sepuluh taun sing bakal teka?

Ukuran pasar premix khusus global bakal regane udakara $ 17.9 Bn ing taun 2030. Kolam revenue pasar bakal nambah 6.37% saben taun ing taun 2020.

  • Endi pasar paling gedhe kanggo premix khusus?

Amerika Utara lan Eropa minangka pasar paling gedhe kanggo premix khusus, kanthi global, amarga kuwatir babagan kesehatan uga norma peraturan sing ketat babagan fortifikasi panganan.

  • Kepiye kompetisi kabentuk ing pasar premix khusus global?

Pasar premix khusus global dipérang banget karo macem-macem pemain utama lan berkembang kalebu, Archer Daniel Midland Company, AQC Chem Lab (P) Ltd, lan Barentz International BV.

  • Jinis produk endi sing bakal dikarepake ing pasar premix khusus global?

Antarane macem-macem jinis produk, panjaluk campuran premix bakal tetep dhuwur sajrone dekade ngarep ing pasar premix khusus global. Nanging, pemain pasar uga nutul menyang solusi langsung menyang konsumen kanggo njamin bali sing cocog.

  • Aplikasi endi sing bakal tetep nguntungake para pemain ing pasar premix khusus global?

Pamuter pasar entuk bathi akeh saka sektor panganan. Ing kategori aplikasi, panggunaan premix sing disesuaikan bakal tetep misuwur ing produk roti lan gula-gula lan sereal & cemilan.

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...