Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Italia Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

pasar real estate hotel Eropah ngarepake 3.1 milyar euro turnover

Forum Hospitality 2022 - gambar duweni M.Masciullo

Pariwisata saya pulih kanthi lengkap ing taun 2022 amarga disaksiake dening sepur lan pesawat sing dikemas lan sektor real estate hotel sing uga saya akeh.

Sanajan ana angin perang lan krisis ekonomi, pariwisata saya pulih kanthi lengkap ing taun 2022 kaya sing dideleng dening sepur lan pesawat sing rame. Ing pungkasan taun, bisa uga ngluwihi apa sing kedadeyan ing pra-pandemi ing 2019 ing tingkat global.

Bebarengan karo pariwisata, sektor real estate hotel uga berkembang, sing wis ana ing fase positif sadurunge Covid. Investasi real estate ing donya sajrone 12 wulan wis tikel kaping pindho dibandhingake taun 2020, nganti meh 70 milyar euro, kanthi kapentingan sing beda-beda babagan lokasi relatif, wilayah kutha, resort liburan, lan struktur tingkat.

Ing Eropa, pasar real estate hotel ditutup 2021 kanthi omzet 21.2 milyar euro lan samesthine bakal munggah dadi 26.6 milyar ing 2022. Tren uga dikonfirmasi ing Italia kanthi omset 2021 2.5 milyar euro, sing samesthine bakal nambah ing 2022 dadi 3.1 milyar.

Iki minangka sawetara data saka laporan 2022 babagan pasar real estate hotel, sing ditampilake ing Milan sajrone Forum Perhotelan 2022, sing diatur dening investor Castello SGR lan Scenari Immobiliari.

"Sawise 2021 sing dalan pemulihan wis katon, tujuan keluwesan lan fleksibilitas bakal dadi pembalap 2022, lan 2 taun sabanjure, amarga dheweke nanggapi panjaluk 'lelungan anyar' - buruh sing ora teratur, lelungan sing kerep, musiman diatur hiker. Tambah akeh ing nginep sewengi, nyathet tingkat pendhudhukan kanggo periode tartamtu ing taun, pangembangan segmen 'luang', gabungan bisnis lan lelungan kesenengan, nambah kesempatan kanggo preian cendhak kanggo mbalekake bagean wektu.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Dadi iku unsur sing nggawa optimisme."

"Nanging, sawetara unsur tetep bisa ngrusak sektor kasebut, kayata gelombang infeksi anyar, kenaikan inflasi, biaya energi lan kenaikan rega akomodasi, kekurangan tenaga kerja, lan distribusi pariwisata sing alon ing pameran lan rapat. Tantangan, mulane, akeh; dhasar sing makili njamin pasar sing aman lan nguntungake tetep ora owah, sanajan kedadeyan 2 taun kepungkur. Dinamika kasebut ngganggu, nanging segmen ekonomi lan aset real estate duwe ciri intrinsik kanggo ndhukung pemulihan, "ujare Giampiero Schiavo, CEO Castello SGR.

"Tren pasar pariwisata lan hotel ing Eropa lan Italia nuduhake vitalitas sing apik lan iki mesthi warta sing apik. Kita operator, bebarengan karo institusi nasional lan lokal, duwe tugas kanggo ngiringi pemulihan kanthi nanggapi kabutuhan anyar para lelungan lan menehi pengalaman sing luwih berharga. Mung kanthi cara iki negara kita bisa tetep dadi pusat tujuan utama ing donya. Komitmen luwih saka kabeh pemain pasar bakal diselehake ing luwih ngiyataken imbuhan mangsan lan nggawe atraktif - uga thanks kanggo dandan ing layanan lan infrastruktur - ora mung kutha-kutha gedhe lan panggonan paling apik nanging kabeh wilayah Italia, nganti virtuous. bunderan digawe."

Skenario pungkasan 2021 nyebabake hipotesis manawa kedatangan turis internasional bisa tuwuh nganti 78% sajrone 2022, kanthi tingkat pungkasan isih ana ing ngisor sing dicathet ing taun 2019, sadurunge pandemi (udakara 60%). Sawise kuartal pisanan iki, prakiraan wis direvisi munggah, kanthi nganggep manawa kedatangan turis ing 2022 bisa dadi udakara 70% ing taun 2019, utawa udakara 1.05 milyar. Mulane, 2022 dianggep minangka taun pemulihan pariwisata internasional, lan pemulihan sektor kasebut dianggep paling akeh didorong dening pariwisata domestik.

Mula, kira-kira bali menyang tingkat pra-pandemi 1.4 milyar kedatangan bisa digayuh antarane separo kapindho 2023 lan awal 2024, dene ngatasi kuota 1.8 milyar rawuh, kudu ing antarane pungkasan taun 2030. lan awal 2031. Salajengipun, dipunanggep bilih ing taun salajengipun ambang 1.9 milyar rawuh ing donya bisa ngluwihi.

Ing Eropa, investasi ing taun 2021 melu fasilitas akomodasi kanthi total regane real estate € 16.8 milyar. Transaksi utama kalebu properti saka tingkat sing beda-beda, saka kemewahan 2 nganti 5 bintang, kanthi saham mayoritas diwakili dening bintang 4 Hotel.

Ing Italia, transaksi sing direkam ing 2021 lan sasi pisanan 2022, kapentingan para investor, kalebu wong manca, ana ing lokasi sing apik banget lan asring apik. Operasi kasebut melu kira-kira 76 fasilitas akomodasi 3-, 4-, lan 5-bintang, kanthi total luwih saka 11,400 kamar.

Kanggo taun saiki, pangarepan positif - omset real estate Eropa bakal nutup 2022 kanthi mundhak mung ing sangisore 30%, sing nasional kanthi pertumbuhan sing padha. Nanging, kahanan makroekonomi sing rumit nyebabake luwih ati-ati babagan ramalan pembangunan ing mangsa ngarep. Kita kudu ngenteni nganti sasi kapisan taun 2024 kanggo volume stabil ing tingkat paling dhuwur ing jaman kepungkur.

Ing Eropa, omzet sing diprodhuksi dening industri pariwisata Eropa, lan utamane dening industri hotel, gumantung saka panjaluk internal sing ndhukung sektor kasebut ora mung kanggo lokasi liburan utama nanging uga kanggo sing sekunder, uga nimbang hotel lan pasokan hotel ekstra. Pangarepan umum babagan penurunan rega, sanajan kanggo aset real estate sing berkualitas apik, ora digatekake saiki lan saiki jurang antarane tekanan investor oportunistik lan nilai aset isih amba, kanthi sawetara Eropa Tengah ditondoi kanthi dinamisme langka sing asale saka resistance dituduhake menyang panjaluk anyar.

Ing 2021 ing Italia, pasar real estate hotel nuduhake langkah ndhuwur podium karo sektor logistik kanggo nambah investasi, amarga omzet sing tambah luwih saka 65% dibandhingake karo 2020. Variasi, sing katon luwih ditandhani amarga iku ngadhepi karo 12 sasi kangelan penting, ndadekke kinerja sektor nyedhaki 2019, nalika tingkat paling dhuwur saka investasi wis tekan. Kanggo 2022, wutah sing signifikan ing turnover samesthine, padha karo 25%, sing bakal nggawa indikator kanggo selaras dhewe karo 2018, nalika kanggo ngatasi asil 2019 tinimbang kudu ngenteni nganti 2024.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...