Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Semprotan Nitrogliserin Medis dijangkepi udakara $ 147.3 Yuta ing pungkasan taun 2030

Prevalensi penyakit kardiovaskular ing saindenging jagad nyebabake pangembangan sing signifikan ing perawatan jantung. Antarane, nambah adopsi semprotan nitrogliserin diarani minangka salah sawijining pendekatan perawatan sing paling misuwur.

Penyakit jantung koroner minangka salah sawijining panyebab utama morbiditas lan fatalitas ing antarane pasien jantung. Penyakit iki minangka panyebab utama angina pectoris, utawa nyeri dada akut, amarga penyumbatan arteri. Kanggo ngimbangi rasa ora nyaman, panggunaan semprotan nitrogliserin mundhak kanthi signifikan.

Proporsi sing signifikan saka populasi penyakit jantung global tetep ora didiagnosis kanggo angina pectoris. Miturut FMI, basis populasi sing ora didiagnosis iki bisa nambah prospek pertumbuhan pasar sajrone dekade ramalan sing bakal teka.

Unduh GRATIS Contoh Copy Laporan: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12620

Takeaways Key saka Medical Nitroglycerin Sprays Study

  • Amerika Utara disebut-sebut kanggo nahan hegemoni pasar, njupuk luwih saka rong perlima saka bagean revenue
  • Profilaksis angina pectoris tetep dadi segmen sing dominan, terus berkembang ing CAGR 4.1% wiwit taun 2020-2030
  • Miturut saluran distribusi, dodolan apotek online siap kanggo nyekseni ekspansi sing bisa dipercaya amarga pandemi lan literasi digital sing luwih jero
  • Kapasitas dosis 90 meter / dosis botol tetep dadi pilihan sing paling disenengi, ndhaptar indeks 1.4
  • Pasar semprotan nitrogliserin medis global bakal terus berkembang, ndhaptar CAGR 4.2%

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-12620

Intelijen Kompetitif

Pasar semprotan nitrogliserin medis global banget digabungake, kanthi ana papat pemain sing misuwur: Perrigo Company Plc., Evus Health Solutions LLC., G. Pohl-Boskamp GmbH & Co. lan Akrimax Pharmaceuticals LLC. Pemain kasebut utamane fokus ing penguatan portofolio kanthi ngenalake produk anyar menyang pasar.

Contone, ing September 2020, Perrigo Company Inc. ngenalake merek toko sing padha karo Voltaren® Arthritis Pain Reliever ing toko apotek sing over-the-counter. Iki minangka aplikasi obat anyar sing disingkat (ANDA) pisanan sing nampa persetujuan FDA AS.

Ing 2006, Evus Health Solutions nampa ijin saka FDA kanggo ngluncurake NitroMist® Nitroglycerin Lingual Aerosol Spray. Piranti kasebut minangka vasodilator nitrat sing dituduhake kanggo nyuda serangan akut utawa profilaksis akut angina pectoris. Iki 400 mcg saben semprotan kasedhiya ing 230 meter utawa 90 meter sprays saben wadhah.

G-Pohl-Boskamp GmbH & Co. minangka salah sawijining produser farmasi independen sing paling sukses ing Jerman. Portofolio produk kalebu sawetara produk kanggo sawetara kahanan kronis. Ing kasus iki, perusahaan nggawe Nitrolingual Pumpspray kasedhiya ing 60 lan 200 meter sprays saben wadhah.

Takon Pitakonan Sampeyan Babagan Laporan Iki:

 https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-12620

Wawasan Dampak COVID-19

Pandemi COVID-19 nduwe pengaruh sing ngrugekake ing saindenging jagad, nyebabake kekurangan penghasilan lan nyuda bathi. Resesi ekonomi jangka panjang bakal diterusake ing taun-taun mbesuk.

Babagan semprotan nitrogliserin, pasar samesthine bakal mudhun ing sektor perawatan profesional, amarga owah-owahan prioritas kanggo ngilangi pandemik. Mula, operasi elektif kanggo penyakit jantung ditundha, nyebabake panggunaan semprotan nitrogliserin sing diwatesi.

Penundaan operasi kardiovaskular elektif iki nyebabake pasien milih alternatif perawatan omah. Akibaté, administrasi oral lan sublingual semprotan nitrogliserin wis mundhak ajeg kanggo nyegah serangan angina akut.

Pasar Semprotan Nitrogliserin Medis- Ringkesan Segmental

aplikasi

  • Pencegahan Angina Pectoris
  • Relief Akut saka Serangan (Pengobatan)

Kapasitas Dosis

  • 60 meter semprotan / botol
  • 90 meter semprotan / botol
  • 200 meter semprotan / botol
  • 230 meter semprotan / botol

Saluran Distribusi

  • Farmasi Rumah Sakit
  • Apotek Eceran
  • Farmasi Online

Wilayah

  • Amerika Utara (AS & Kanada)
  • Amerika Latin (Brazil, Meksiko, Argentina & sisa Amerika Latin)
  • Eropa (Jerman, Italia, Prancis, Inggris, Spanyol, BENELUX, Rusia & Liyane Eropa)
  • Asia Timur (China, Jepang & Korea Selatan)
  • Asia Kidul (India, Thailand, Indonesia, Malaysia & Liyane saka Asia Kidul)
  • Oseania (Australia & Selandia Baru)
  • Timur Tengah & Afrika (GCC, Afrika Selatan, Afrika Lor & sisa MEA)

Babagan Insight Market Market (FMI)
Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal nyengkuyung tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi kita:

Wawasan Pasar Mbesuk
Unit No: 1602-006, Jumeirah Bay 2, Plot No: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...