Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Switchgear DC Asia Pasifik samesthine bakal nyathet CAGR rata-rata 6% - FMI

"Pasar Switchgear DC Asia Pasifik diantisipasi duwe bagean utama ing pasar global, amarga tambah investasi ing sektor sepur lan nggabungake sumber energi sing bisa dianyari, utamane ing negara kaya Australia, India, China, lan Jepang. Ngarsane potensial gedhe kanggo konstruksi pabrik industri gedhe, digabungake karo sektor omah lan komersial sing berkembang kanthi cepet, uga bakal nambah panjaluk switchgear DC lan nyumbang kanggo pertumbuhan regional. Opines analis FMI.

Pertumbuhan industri switchgear DC bisa uga didorong dening pilihan sing ganti menyang jaringan distribusi sing efisien energi, uga kuwatir babagan stabilitas, keamanan, lan linuwih jaringan transmisi. Investasi sing tuwuh ing sektor energi sing bisa dianyari uga duwe potensial dhuwur kanggo nggawe kesempatan pasar switchgear DC sing nguntungake sajrone ramalan.

Pandemi COVID-19 nyebabake penurunan transportasi lan kegiatan sing gegandhengan, sing nduwe pengaruh marang permintaan energi, mula mbatesi tuwuhing pasar switchgear DC.

Nyuwun conto kanggo entuk analisis asli lan wawasan pasar sing komprehensif ing- https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-14262

Nanging, sinau pasar switchgear DC nemokake manawa panjaluk transportasi sepur terus berkembang. Lelungan udhara jarak cendhak bisa diganti nganggo rel kacepetan dhuwur. Nanging investasi sing signifikan ing jaringan pasokan listrik dibutuhake kanggo ngoperasikake ril sepur kanthi ekonomi. Amarga switchgear DC minangka komponen penting saka gardu DC, kesempatan kanggo pemain ing pasar switchgear DC diantisipasi mundhak.

Solar, angin (onshore lan offshore), biomass, hydropower, lan pembangkit listrik panas bumi kabeh wilayah deso lan perusahaan switchgear DC nggunakake sistem HVDC kanggo nyambungake sumber-sumber prodhuksi daya adoh lan nyuda mundhut transmisi karo transmisi daya long-distance.

Ing proyek anyar utawa ing pembangunan, nggabungake sumber pembangkit listrik sing bisa dianyari karo sambungan transmisi HVDC dadi luwih umum. Iki mbutuhake pemantauan sing kerep lan konsisten ing kabeh sistem kanggo njamin kerugian minimal lan proteksi kesalahan. Switchgear dibutuhake kanggo operasi sing bener saka stasiun konverter HVDC. Akibaté, faktor kasebut menehi kesempatan pasar switchgear DC sing nguntungake kanggo para produsen.

Multiple hurdles, kayata kahanan lingkungan salabetipun, nuntut hukum, lan uneg-uneg technical, disambung karo nginstal nganyari DC switchgear; kabeh iku dadi bebaya kanggo ekonomi negara. Gadget cerdas mbantu sistem pasokan listrik bisa lancar, nanging uga bisa dadi risiko keamanan amarga kekuwatan anti-sosial.

Nalika ngliwati keamanan ing akses remot, nyolong data, utawa pelanggaran keamanan bisa kedadeyan, nyebabake pemadaman lan listrik mati. Gardu induk, sing dadi bagean switchgear DC, mbutuhake tameng multi-lapisan kanggo nglindhungi keamanan cyber, sing bisa ngalangi permintaan switchgear DC sing saya tambah.

Key Takeaways:
Kontribusi segmen sepur dijangkepi paling akeh sajrone ramalan.
Penjualan switchgear DC kanthi kapasitas 750 V diantisipasi tetep paling dhuwur, amarga pangguna pungkasan ngupaya efisiensi sing dhuwur.
Ukuran pasar switchgear DC ing Amerika Serikat wis samesthine kanggo tuwuh luwih saka 5% ing 2025. Padha bisa lantaran kanggo inisiatif pemerintah kanggo ngganti lan nganyarke jaringan distribusi ana.
Kanthi instalasi, bagean instalasi ruangan dijangkepi duwe pangsa pasar switchgear DC sing gedhe amarga kemampuane kanggo nahan kahanan iklim sing atos nalika uga nyedhiyakake operasi sing dipercaya lan biaya-efektif.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-14262

Lansekap Lansekap:
Sawetara pemain utama ing pasar switchgear DC yaiku Toshiba Infrastructure Systems & Solutions Corporation (Jepang), Siemens (Jerman), Hitachi Energy Ltd. (Jepang), ABB (Switzerland) lan Eaton (Irlandia), L&T (India), Lucy Electric (Inggris), Hubbell Incorporated (Amerika Serikat).

Perusahaan switchgear DC nggunakake macem-macem strategi kanggo entuk saham sing dhuwur ing pasar switchgear DC. Sawetara strategi utama ing pasar switchgear DC kalebu kontrak lan perjanjian, investasi lan ekspansi, kemitraan, kolaborasi, aliansi, lan usaha patungan.

MHI Vestas Offshore Wind wis sarujuk kanggo nyuplai switchgear voltase dhuwur ing taun 2022 karo Mitsubishi Electric Europe BV lan pabrikan Taiwan Shihlin Electric Co.

Kita Nawakake Solusi sing cocog karo Kebutuhan Sampeyan, Panjaluk Kustomisasi @ https://www.futuremarketinsights.com/customization-available/rep-gb-14262
Eaton wis ngumumake akuisisi Switchgear Solutions, Inc., pionir ing solusi switchgear inovatif, ing Amerika Serikat kanggo ngenalake produk voltase medium canggih ing Amerika Utara. Pelanggan bakal entuk manfaat saka akuisisi iki amarga bakal menehi solusi sing kompak, murah, lan bisa dikonfigurasi.

Lapisan Key
Miturut Voltage:

Nganti 750 V
750 V nganti 1,800 V
1,800 V nganti 3,000 V
3,000 V nganti 10 kV
Ndhuwur 10 kV

Miturut Panyebaran:

Pemasangan tetep
Plug-in
Unit sing bisa ditarik

Miturut Aplikasi:

Railways
Solar Farms
Panyimpenan batere
Infrastruktur Pengisian EV
angkatan laut
Generasi Daya

Dening Wilayah:

Amerika Utara
Amerika Latin
Eropah
Asia Pacific
Timur Tengah lan Afrika (MEA)

Akses Laporan Lengkap ing kene: https://www.futuremarketinsights.com/reports/dc-switchgear-market

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...