Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Pariwisata Eropa Industri Hospitality Italia News Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Pasca pandemi: Kepiye turis ngganti sejarah lelungan

gambar duweni saka StockSnap saka Pixabay

Federasi Agen Perjalanan Italia (FIAVET) nindakake riset pasar babagan pariwisata karo Perusahaan Sojern.

Kesenengan liburan sawise pandemi Italia, ditondoi kanthi telusuran reservasi hotel ing Italia ing musim panas 2022, nuduhake yen wiwit Januari nganti Agustus ana paningkatan 131%, dene reservasi hotel internasional mudhun -54%. Ana kapercayan gedhe saka turis manca kanggo nggoleki buku ing Italia sajrone wulan Januari nganti Agustus 2022, sanajan pesenan hotel ora tekan tingkat pra-pandemi.

Sojern nyathet wutah 154% ing panelusuran hotel internasional ing Italia. Momentum taun 2022 disorot luwih akeh kanthi mbandhingake telusuran kanggo pesenan domestik wiwit Januari nganti Agustus 2022 sing nandhani lonjakan 518%.

Negara asal saka riset kasebut yaiku AS (27%) - pasar jarak jauh sing penting banget kanggo mlebu Italia, Italia (18.4%), Prancis (13.8%), Inggris Raya (6-7%), lan Jerman ( 3.9%).

Panjaluk kasebut ditujokake kanggo tetep 4 nganti 7 dina, nanging, sacara internasional, akeh telusuran mung sedina (31%), uga bukti peluncuran bisnis maneh.

Kahanan nggoleki penerbangan menyang Italia beda.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Dibandhingake karo 2020, wutah tekan 41% telusuran kanggo penerbangan domestik, lan 15% ing internasional. Prilaku panjaluk kasebut padha ing taun 2022 kanthi mundhak saka Januari nganti Agustus 64% riset penerbangan ing Italia lan 51% riset penerbangan internasional kanggo tujuan Italia.

"Musim panas 2022 nuduhake yen panjaluk turis, utamane online, reaktif banget lan ora mung babagan domestik.

"Siji-sijine resep gabungan sing bisa ngetrapake tren anyar iki yaiku bisa duwe pendekatan data sing terus-terusan kanggo ngrancang lan ngawasi investasi lan ing wektu sing padha nggunakake teknologi anyar sing bisa ngganti anggaran kanthi nyata-wektu. , utamané karo tampilan kanggo biaya.

"Teknologi krisis urip lan energi uga bisa njamin pengembalian investasi kanthi model pay-on-the-stay," komentar Luca Romozzi, Direktur Komersial Eropa Sojern.

Panemu saka marketing multinasional: ing nyetel kampanye iklan, perusahaan pariwisata kudu nimbang:

Carane turis wis diganti ing fase sajarah iki.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo nimbang iku akselerasi saka proses digital kang 65% saka millennial lan lelungan generasi Z inspirasi eksklusif dening isi digital kanggo Book trip.

Ana kecenderungan kanggo nemokake maneh tujuan sing ora adoh saka papan sing manggon tinimbang tujuan eksotis kanthi interpretasi anyar, kanggo ngerteni wilayah lan ngalami liwat kegiatan asli sing unik mung ing papan kasebut.

Keluwesan lan kabijakan pembatalan saiki luwih saka tau ngormati dening 78% lelungan sing tambah seneng pilihan saka maskapai lan hotel sing ngerti carane dadi pangerten lan yen ora, kita weruh panas iki karo penerbangan lam, padha isih ngerti carane nyukupi re -nglindhungi klien sing.

Tren liburan campuran muncul, uwal nanging kanthi komputer ing tangan kanggo kerja cerdas. Mulane, hotel ing lokasi wisata dijaluk supaya ora nglirwakake pariwara sing Wi-Fi lan ruang kerja sing nyukupi disorot.

Perlu dicathet yen 7 saka 10 milenial lan wong Generasi Z luwih seneng lelungan menyang papan sing ditresnani (sanajan ora duwe kewan) lan ing laporan lelungan 2022 Hilton, filter pesenan "PET. Ramah” minangka saringan nomer telu sing paling akeh digunakake ing situs web rantai hotel internasional.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...