Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Dosis Pasien Pertama kanggo Perawatan Osteoporosis

ditulis dening editor

Transcenta Holding Limited ngumumake sukses dosis pasien pisanan ing China Tahap I Study TST002 kanggo perawatan osteoporosis.

Uji coba klinis Tahap I iki minangka studi multi-pusat kanthi acak lan buta kaping pindho, dikontrol plasebo, dosis siji-munggah, sing dirancang kanggo ngevaluasi profil safety, tolerability, lan farmakokinetik TST002 minangka perawatan ing pasien osteoporosis.

TST002 (Blosozumab) minangka antibodi monoklonal anti-sclerostin manungsa minangka calon obat kanggo osteoporosis lan penyakit balung liyane. Nduweni efek ganda sing nduweni efek anabolik lan anti-resorptive, sing ngrangsang pembentukan balung lan nyegah panyerepan balung, nyebabake tambah cepet ing Kapadhetan mineral balung lan kekuatan balung. Pamblokiran aktivitas sclerostin ing manungsa sing diobati karo antibodi anti-sclerostin utawa kanthi pambusakan genetik sing alami wis ditampilake minangka pendekatan sing efektif kanggo nambah kepadatan mineral balung (BMD) lan nyuda fraktur balung. Saiki durung ana terapi antibodi anti-sclerostin sing disetujoni ing China sanajan Romosozumab saka Amgen wis disetujoni ing Amerika Serikat, Eropa lan Jepang.

Transcenta kanthi lisensi Blosozumab (TST002) saka Eli Lilly and Company ("Eli Lilly") kanggo pangembangan lan komersialisasi ing Greater China ing 2019. Eli Lilly wis ngrampungake studi klinis fase II Blosozumab ing Amerika Serikat lan Jepang lan entuk profil safety sing janjeni lan data khasiat. Transcenta kasil ngrampungake transfer teknologi, nggawe proses manufaktur ing fasilitas Hangzhou HJB, lan ngrampungake produksi GMP kanggo panggunaan klinis uga studi praklinis tambahan kaya sing dibutuhake dening CDE kanggo aplikasi TST002 IND ing China. IND kanggo sinau TST002 China wis dibusak saka NMPA tanggal 22 September 2021 kanggo nguji TST002 langsung ing pasien karo osteopenia.

"TST002 bisa dadi antibodi monoklonal anti-sclerostin kaloro ing donya." ngandika Dr Michael Shi, EVP, Kepala R&D Global lan CMO saka Transcenta. "We look nerusake kanggo nganakake sinau ing-ambane kanggo luwih ngevaluasi safety lan tolerability saka TST002 lan nggawa opsi perawatan luwih efisien lan macem-macem kanggo patients Cina karo osteoporosis."

Saiki ana luwih saka 100 yuta wong kanthi macem-macem derajat osteoporosis ing China lan luwih saka 4 yuta wong sing nandhang patah tulang osteoporosis. Jumlah kasebut saya tambah amarga pengaruh gaya urip, diet lan populasi tuwa, sing nyebabake beban kesehatan, ekonomi lan sosial sing gegandhèngan karo fraktur sing gegandhèngan karo osteoporosis. Ana kabutuhan sing ora bisa ditemokake ing wilayah penyakit iki utamane ing pasien osteoporosis sing abot sanajan kasedhiya sawetara agen anti-resorptive kayata bisphosphonate lan inhibitor anti-RANKL lan agen anabolik sing nargetake PTH.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...