Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Pasien pertama dosis kanggo tumor padhet lanjut

ditulis dening editor

Jubilant Therapeutics Inc. dina iki ngumumake dosis pasien pisanan ing uji klinis Tahap I/II JBI-802 ing pasien kanthi tumor padhet lanjut. JBI-802 minangka inhibitor ganda LSD1 lan HDAC6 kelas kapisan, molekul cilik, sing diwenehake kanthi lisan sing wis nuduhake aktivitas anti-tumor sinergis ing model kewan.  

Uji coba Fase I / II minangka label terbuka, eskalasi dosis rong bagean lan studi ekspansi sing dirancang kanggo nemtokake safety lan toleransi, njelajah biomarker prediktif lan netepake kegiatan awal JBI-802 ing luwih saka 100 peserta sinau kanthi tumor padhet maju. Informasi luwih lengkap babagan uji klinis bisa ditemokake ing NCT05268666.

Hari S Bhartia, Ketua, Jubilant Therapeutics Inc. nuduhake babagan woro-woro kasebut, "Kita wis adoh banget saka panemuan obat nganti dosis pisanan ing manungsa. Kita ngarepake nggawe prabédan ing urip pasien. Keahlian kita ing desain obat adhedhasar struktur lan kimia obat ngidini kita nggawe terapi presisi sing beda kanthi sifat sing inovatif.

Syed Kazmi, Chief Executive Officer, Jubilant Therapeutics Inc. ujar, "JBI-802, kanthi efektif modulasi rong target onkologi sing wis divalidasi kanthi afinitas sing padha lan kinetika cahya on/off sing cepet, nyebabake aktivitas anti-tumor sinergis kanthi nyuda risiko trombositopenia. Iki minangka calon produk sing dikembangake sacara internal pertama sing mlebu pangembangan klinis. Program maju liyane kalebu inhibitor penetrant otak lisan PRMT5, JBI 778, lan inhibitor PDL1 penetrant otak lisan, JBI 2174, kanggo kanker neurologis antara liya.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...