Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Pasien pisanan sing diobati karo Hipertensi Arteri Pulmonal

ditulis dening editor

Respira Therapeutics, Inc. ngumumake dina iki yen pasien pisanan ing Amerika Serikat wis diwenehi dosis ing uji coba multisenter calon produk timbal, RT234-PAH (vardenafil diterbitake minangka perawatan inhalasi bubuk garing). Uji coba VIPAH-PRN 2b (Vardenafil Inhaled for Pulmonary Arterial Hypertension - PRN) bakal kalebu rong kelompok urutan sing nampa RT234 minangka dosis tunggal sing diwenehake liwat inhaler bubuk garing Axial Oscillating Sphere. Panaliten kasebut dirancang kanggo ngevaluasi safety lan khasiat awal RT234 kanggo ningkatake gejala episodik lan kapasitas olahraga kanthi akut ing wong sing diobati hipertensi arteri paru (PAH) kanthi gejala Kelas II-III Fungsional New York Heart Association (NYHA).     

"Inisiasi uji klinis iki minangka tonggak penting kanggo Respira lan minangka langkah kritis sabanjure kanggo menehi pasien PAH perawatan akut kanggo ngatur sesak ambegan, sing nyegah dheweke nindakake tugas saben dina sing normal," ujare Carol Satler, PhD. , MD, Presiden lan Kepala Petugas Medis Respira. "Wong sing nandhang lara lan kahanan serius sing diobati kanthi terapi pangopènan isih ngalami episode sesak ambegan, kesel lan ora bisa olahraga, lan saiki ora ana terapi onset cepet sing kasedhiya kanggo 'perlu' kanggo nyuda episode kasebut. ”

"Ngaktifake pasien PAH dadi luwih aktif minangka kunci kanggo kesehatan fisik lan mental," ujare Raymond L. Benza, MD, Direktur Divisi Kedokteran Kardiovaskular ing The Ohio State University Wexner Medical Center. "Saiki kanthi sinau babagan RT234, kita mriksa kemampuan kanggo nambah kegiatan fisik nalika pasien mbutuhake. Iki minangka langkah maju sing apik kanggo nglawan penyakit iki.

Uji coba VIPAH-PRN 2b (RT234-PAH-CL202) minangka studi eskalasi dosis kanggo ngevaluasi owah-owahan akut ing gejala sawise dosis RT234 ing subyek karo PAH. Punika hipotesis yen inhalasi RT234 (wêdakakêna inhalasi vardenafil) bisa nyedhiyakake manfaat terapeutik kanggo panggunaan akut ing pasien karo Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) Group 1 Pulmonary Hypertension (PH) (Pulmonary Arterial Hypertension [PAH]) kanggo nambah kapasitas olahraga lan kinerja ing aktivitas urip saben dina, uga nyuda gejala exertional (contone, dyspnea) lan impact deleterious ing kualitas urip.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...