Paspor Lemah ing Amerika Latin: Ekuador Peringkat Antarane Paling Kuwat ing 2023

Update News Brief
ditulis dening Binayak Karki

Ecuador's passport rangking antarane passports ringkih ing Amerika Latin nalika nimbang jumlah negara sing warga negara bisa ngunjungi tanpa mbutuhake visa, miturut peringkat paspor global.

Dokumen perjalanan Ekuador ngidini mlebu paling ora 92 negara ing saindenging jagad tanpa visa, miturut Indeks Paspor Henley 2023 ranking, kang diterbitake ing September.

Ing Amerika Latin, paspor Ekuador luwih murah tinimbang 21 negara liya, amarga negara kasebut nawakake akses menyang tujuan sing luwih akeh tanpa mbutuhake visa. Paspor paling kuat ing paspor Amerika Latin yaiku Chile, menehi akses gratis visa menyang 174 tujuan. Argentina lan Brasil ngetutake kanthi rapet kanthi akses menyang 169 lan 168 negara, masing-masing. Sadurunge Ekuador ing peringkat paspor Amerika Latin, ana sawetara negara Amerika Latin liyane, kalebu Meksiko, Panama, Peru, El Salvador, Honduras, Kolombia, Nikaragua, lan Venezuela.

Nanging, Ekuador rangking luwih dhuwur tinimbang negara kaya Bolivia, Republik Dominika, Kuba, lan Haiti babagan kekuwatan paspor.

APA sing kudu dijupuk saka ARTIKEL INI:

  • Ecuador‘s passport ranks among the weak passports in Latin America when considering the number of countries its citizens can visit without requiring a visa, according to a global passport ranking.
  • In Latin America, Ecuador’s passport ranks lower than 21 other countries, as these nations offer access to a larger number of destinations without requiring a visa.
  • The Ecuadorian travel document allows entry to at least 92 countries worldwide without a visa, according to The Henley Passport Index 2023 ranking, which was published in September.

About penulis

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...