Sindikasi

Riset Industri Pasar Gelang Identifikasi Pasien, Segmentasi, Analisis lan Prakiraan Pemain Utama wiwit taun 2022 nganti 2030

Ing laporan anyar, Future Market Insights (FMI) nyinaoni ruang lingkup ekspansi pasar gelang identifikasi pasien. Laporan ramalan pasar bakal ngrekam ekspansi sing kuat ing meh 7.9% CAGR antarane 2022 lan 2030. Kejabi kasus infeksi lan fokus kanggo nyepetake manajemen rumah sakit nalika ngirit wektu lan biaya bakal nyurung pasar kanggo pasar gelang identifikasi pasien.

Nyuwun conto Salinan Laporan: 

https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12425

Laporan kasebut ndeleng prospek sing nguntungake kanggo pasar nalika nambah tag identifikasi frekuensi radio (RFID) teknologi ing sektor kesehatan. Kanthi nggunakake teknologi identifikasi otomatis, rumah sakit lan institusi kesehatan liyane ngarahake ngirit wektu lan biaya kanthi nyedhiyakake identifikasi wektu nyata, traceability, suhu, komunikasi, lan data lokasi pasien.

Nggunakake teknologi informasi kesehatan kanggo nambah perawatan pasien wis dadi prioritas utama kanggo organisasi kesehatan ing saindenging jagad. Kajaba iku, teknologi kayata gelang identifikasi pasien janji bakal ningkatake kualitas perawatan pasien sakabèhé. FMI ndeleng fokus sing mundhak kanggo nambah kualitas layanan minangka faktor kunci sing nyopir pasar gelang identifikasi pasien.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-12425

Dampak COVID-19 ing Pasar Gelang Identifikasi Pasien

Kunci ekonomi parsial lan lengkap sajrone krisis pandemik banget ngalangi produksi gelang identifikasi pasien. Wabah COVID-19 sing durung ana sadurunge wis nggawa rantai pasokan farmasi sing rapuh dadi pusat perhatian.

Perawatan darurat uga pasokan obat-obatan diblokir nalika pandemi lan uga produksi gelang identifikasi pasien. Nalika operasi ing pasar samesthine bakal tetep alon, diramal bakal pulih ing tengah-tengah permintaan sing mundhak wiwit Juni 2020.

Pasar bisa uga ngalami pengaruh negatif jangka pendek amarga gangguan rantai pasokan sing disebabake dening krisis pandemik. Nanging, stimulus pamrentah kanggo layanan penting kayata perawatan kesehatan, bakal mbantu pasar tetep maju ing tengah-tengah jaman sing rame.

Sawetara takeaways utama saka laporan kasebut yaiku:

  • Amerika Utara diramal bakal tetep dadi pasar sing nguntungake, didorong dening permintaan sing kuat ing AS
  • Pasar Asia Kidul lan Asia Wétan dikira bakal munggah ing CAGR sing luwih dhuwur
  • Pasar diprediksi bakal tetep kompetitif, amarga tingkat fragmentasi sing dhuwur, nanging perusahaan tingkat siji samesthine bakal terus maju.
  • Panjaluk kanggo ngatur perawatan pasien lan ngawasi perawatan sing luwih apik sing ditindakake ing tengah-tengah kasus penyakit kronis, solusi identifikasi pasien bakal dadi penting kanggo sektor kesehatan.

Bebas bae kanggo takon pitakon ing

 https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-12425

Sapa sing menang?

Anane sawetara perusahaan nggawe pasar identifikasi pasien dadi pecah banget. Kompetisi sing disaksiake ing pasar saya mundhak, sanajan mayoritas saham dicekel dening perusahaan tingkat 1.

Kanggo ngliwati kompetisi sing ana, umume perusahaan ngarahake nggawe tandha ing luar negeri. Kanggo iki, dheweke nggunakake kolaborasi strategis kanggo nggedhekake tapak sikil ing saindenging jagad lan nambah portofolio produk.

Sawetara perusahaan malah wis nandur modal kanggo nyetel fasilitas anyar ing jaman kepungkur kanggo entuk keuntungan kompetitif. Contone, ing Maret 2018, Medline mbukak gudang anyar ing Inggris kanggo nggunakake lan ndhukung operasi bisnis ing negara kasebut.

Segmen Pasar Utama Ditutup ing Riset Industri Gelang Identifikasi PasienDening Product:

  • Gelang Laser
  • Gelang Thermal
  • Gelang tandha
  • Gelang RFID
  • Gelang Tulis

Miturut Jinis Bahan:

  • Kertas Non Sobek
  • Plastics
  • Vinyl
  • Trilaminate
  • Tyvek
  • Sintetis

Miturut Jenis Penutupan:

  • Adhesive
  • Snap permanen
  • Tutup Plastik
  • Clasp sing bisa diatur
  • Single-Post Snap
  • Pancing & Loop

Miturut Kelompok Umur:

Dening Panganggo Akhir:

  • Hospitals
  • Pusat Pembedahan Ambasional
  • Klinik Spesialisasi
  • Pusat Rehabilitasi
  • Pusat Perawatan Jangka Panjang

Dening Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia South
  • Asia Wétan
  • Oceania
  • Timur Tengah lan Afrika (MEA)

Babagan Insight Market Market (FMI)
Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal nyengkuyung tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi kita:

Wawasan Pasar Mbesuk
Unit No: 1602-006, Jumeirah Bay 2, Plot No: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar