Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah News Rusia Ukraine

Patung Putin Kapenuhan Darah Sumbangan dening Prajurit Ukraina

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Seni Rusia-Ukraina njupuk ukuran liyane. NFT Currency kanthi jeneng Bloodchain nuduhake Putin getih.

Seni Rusia-Ukraina njupuk ukuran getih liyane, kalebu mata uang rantai getih.

Dina Konstitusi Ukrainia dirayakake ing dina Selasa, 28 Juni ing Ukraina sing dilanda perang.

Dina Kamenangan ing Rusia lan parade militer tanggal 9 Mei minangka salah sawijining acara nasional paling penting ing Rusia. Iki minangka pangeling-eling pengorbanan Soviet sing ditindakake nalika ngalahake Nazi Jerman ing apa sing dikenal ing Rusia minangka "Perang Patriotik Agung".

Parade Dina Kamenangan tanggal 9 Mei minangka salah sawijining acara nasional paling penting ing Rusia. Iki minangka pangeling-eling pengorbanan Soviet sing ditindakake nalika ngalahake Nazi Jerman ing apa sing dikenal ing Rusia minangka "Perang Patriotik Agung".

Parade taun iki diganggu dening gambar Presiden Putin sing diisi getih prajurit Ukraina sing katon ing smartphone penonton. Luwih saka 200,000 wong ing radius siji-mil saka parade wis samesthine kanggo nonton reca chilling geo-navigationly nggunakake.

Nanging parade militèr wis diganggu dening gambar Putin kapenuhan getih prajurit Ukraina katon ing smartphone wong.

Andrei Molodkin, seniman konseptual Rusia, wis nggawe patung sing diisi 850g getih saka wolung prajurit Ukraina.

Tilas prajurit Soviet sing dadi seniman wis nuduhake karyane kanthi digital karo wong-wong sing padha kumpul ing Moskow kanggo parade militer kanthi tujuan kanggo mbabarake Putin minangka "penjahat getih".

Luwih saka 200,000 wong ing radius siji-mil saka parade samesthine kanggo ndeleng reca chilling navigasi nggunakake teknologi augmented reality (AR).

Patung Presiden Rusia Vladimir Putin kebak getih.

Teknologi sing digunakake kanggo nuduhake diprodhuksi ing The Foundry, situs produksi seni, diduweni dening Andrei Molodkin.

Ing Dina Konstitusi Ukraina, Selasa, 28 Juni, karya seni kasebut pindhah saka Rusia lan mung kasedhiya ing 24 kutha Ukraina sing dilanda perang.

It bakal dideleng liwat augmented reality ing smartphone dening siswa enom ing Chernihiv, Ukraina kanggo Dina Konstitusi Ukraina.

Artis miwiti NFT. NFT singkatan saka tandha ora jamur. Umume dibangun nggunakake pemrograman sing padha karo cryptocurrency, kayata Bitcoin utawa Ethereum, nanging ing kono persamaan kasebut rampung. Dhuwit fisik lan cryptocurrencies minangka "fungible," tegese bisa didagang utawa diijolake siji liyane.

Dheweke diarani Bloodchain. Iki bakal dadi koleksi 24 potret NFT Unik Vladimir Putin, diisi getih sing disumbang dening kanca Ukraina Andrei. Dheweke diwenehi sadurunge dheweke lunga menyang garis ngarep kanggo nglawan invasi Rusia /

Saben NFT darmabakti kanggo kutha Ukrainia sing beda-beda sing dibom dening Pasukan Militer Rusia lan kalebu angka kematian sing cocog nalika dicetak. Data kasebut wis disusun dening jaringan wartawan, buruh rumah sakit, peneliti, lan cathetan resmi.

NFT ditampilake ing macem-macem ruang umum, uga ing London lan Ljubljana, lan kapapar ing dina kamenangan ing Rusia.

Dana sing dikumpulake bakal disumbangake kanthi otomatis menyang UNICEF kanggo mbiayai transfusi getih.

Proyek amal iki minangka proyek WEB3 pisanan dening Andrei Molodkin. Iki bakal dadi cikal bakal proyek skala gedhe sing direncanakake babagan imperialisme Amerika.

Andrei Molodkin lair ing Buy, Kostroma Oblast, sawijining kutha cilik ing Rusia Lor-Kulon. Dheweke njabat ing Angkatan Darat Soviet suwene rong taun wiwit taun 1985-7 ngangkut rudal ngliwati Siberia. Dheweke banjur lulus saka departemen Arsitektur lan Desain Interior ing Stroganov Moscow State University of Arts and Industry ing taun 1992.

Artis Rusia Andrei Molodkin wis ngasilake potret Vladimir Putin sing diisi getih Ukraina minangka protes marang invasi Ukraina. Patung kasebut digawe kanthi kolaborasi karo kanca lan rekan kerja Ukrainia, adhedhasar ing The Foundry ing Prancis, sing nyumbang getih sadurunge bali menyang negarane kanggo perang.

Kondhang amarga nggunakake getih lan lenga, Molodkin wis nyediakake urip kanggo dekonstruksi konsep Demokrasi, Pemerintahan, lan Imperialisme sing rusak. Akibaté, dheweke wis tundhuk censorship ekstensif.

Latihan Molodkin kalebu nggambar, patung, lan instalasi. Gambaré digawe ing pena bal-point, sawijining alat sing ngrujuk marang pengalamane ing Militer Soviet "ing ngendi para prajurit bakal nampa rong Bics saben dina kanggo nulis surat", asring "replika gambar media massa sing digambar kanthi susah payah"

Ing taun 2009, Molodkin diundang kanggo melu ing Paviliun Rusia saka 53rd Venice Biennale, pameran kasebut dijenengi 'Victory Over The Future'. 

Kanggo Pavilion Molodkin ngirim karya 2009 'Le Rouge et le Noir', instalasi multimedia sing nampilake rong replika blok akrilik rongga saka patung Nike of Samothrace, patung Hellenistik ing tampilan permanen ing Louvre sing nggambarake Nike, dewi Yunani. kamenangan.

Instalasi kasebut nampilake getih prajurit Rusia lan veteran Perang Chechen sing dicampur, nggunakake sistem pompa, kanthi lenga Chechen ing jero rongga blok. Potongan kasebut dianggep kontroversial banget sing nyebabake kurator paviliun ngilangi deskripsi potongan kasebut saka tampilan.

Pameran 2013 dening Molodkin ing Galeri Void ing Derry kanthi irah-irahan 'Catholic Blood' digawe khusus kanggo konteks Derry lan Irlandia Lor. 'Getih Katolik' nyebabake perpecahan sajarah sing kontroversial ing Irlandia, amarga subyek kasebut adhedhasar Undhang-undhang Relief Katolik taun 1829 lan klausa tartamtu saka konstitusi Inggris sing dilaporake nglarang anggota parlemen saka menehi saran marang panguwasa babagan perkara-perkara gerejawi yen dheweke saka Katolik. iman, sanadyan iki gegeran dening Dr Bob Morris, pakar ing urusan konstitusional ing University College London.

Molodkin kanthi bener negesake, "Ya, nanging durung ana perdana menteri Katolik, mbok menawa yen kita ngomong babagan iki, kita bakal entuk.

Dheweke saiki manggon lan kerja ing antarane ibukutha Prancis, Paris, lan Maubourguet ing Prancis Kidul. Karyane dianakake ing sawetara koleksi umum lan pribadi sing penting, kalebu koleksi nasional Tate.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...