Lengganan Premium

Wis langganan? Login:

Klik ing kene kanggo mlebu 

Akses tanpa registrasi:

  • Akses kanggo maca kutipan tanpa wates kabeh artikel.
  • Akses kanggo maca 3 ringkesan titik peluru kabeh artikel.
  • Akses kanggo maca versi lengkap artikel non-premium.
  • Artikel duwe pariwara.
  • Akses winates karo adblockers ing.

Akses minangka langganan pangguna:

  • Akses lengkap menyang kabeh artikel premium lan non premium.
  • Ora utawa mbatalake avertising.
  • Akses kanggo ngrungokake versi audio lan video kabeh artikel.
  • Pilihan tambahan kanggo rencana Premium lan VIP / Sponsor (pirsani ing ngisor iki).
[leaky_paywall_subscription]

Bubar Dikirim ing eTurboNews

  • Pemulihan Pariwisata Dominika Salah? Paradoks Simpson Katon Bener
    Pengaruh pandemi pariwisata ing saindenging jagad lan akibate ekonomi global pancen gedhe banget. Kontribusi pariwisata menyang Produk Global Kasar Global ing taun 2020 - $ 4.7 triliun - udakara setengah saka taun 2019. Ing sawijining makalah pungkasan, direktur jenderal sing ngatur Konferensi Perdagangan lan Pembangunan PBB (UNCTAD) ngramal manawa umume skenario optimis, ing pungkasan taun, kita bakal 60% ing ngisor taun 2019.
  • Pariwisata Trinidad Energizing karo New Man in Charge
    Pariwisata Trinidad Limited (TTL) mung ngumumake janjian dadi Chief Executive Officer kanggo organisasi kasebut. Kurtis Rudd wis ditunjuk dadi wong anyar sing tanggung jawab, wiwit 2 dina kepungkur tanggal 20 September 2021.
  • Jamaika Siap Rapat Penting karo Mitra Kanada lan Amerika Serikat
    Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, bebarengan karo pejabat pariwisata senior liyane, bakal melu ing pirang-pirang rapat ing rong pasar sumber paling gedhe ing pulau kasebut, Amerika Serikat lan Kanada, wiwit sesuk, kanggo upaya nambah para rawuh ing tujuan uga investasi luwih lanjut. ing sektor pariwisata.
  • Masking Ekstrem ing Perang Mangan sing Mbebayani
    Ing sekolah dhasar ing negara bagian Washington, AS, kepala sekolah ngandhani wong tuwa supaya ngandhani anak-anake yen dheweke kudu nganggo topeng nalika nedha awan ing kantin - kabeh padha mangan. Kanthi tembung liyane, njupuk garpu, murahake topeng, njupuk cokotan, angkat topeng, mamah, ngulu, baleni.
  • Dewan Pariwisata Afrika Nggawe Sihir ing Tanzania
    Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube teka ing Tanzania akhir minggu kanggo tur resmi sing kerja lan diskusi karo eksekutif senior ing Kementerian Pariwisata lan Dewan Pariwisata Tanzania (TTB) sing tujuane kanggo nguatake kerja sama pariwisata ing Tanzania lan Afrika.
  • Qatar Airways nglawan perdagangan manusia liar
    Pengkajian Illegal Wildlife Trade (IWT) dikembangake dening International Air Transport Association (IATA), kanthi dhukungan saka ROUTES, minangka bagean saka sistem manajemen lan evaluasi lingkungan IEnvA - IATA kanggo maskapai penerbangan. Kepatuhan karo Standar IWT IEnvA lan Praktek sing Disaranake (ESARPs) ngidini para penandatangan maskapai menyang Amerika Serikat kanggo Pratandha Istana Margasatwa Buckingham kanggo nduduhake manawa dheweke nindakake Komitmen sing relevan sajrone Pranyatan kasebut.
  • Northern Pacific Airways kanggo mabur jet Boeing anyar ing antarane AS lan Asia
    Akuisisi Boeing 757-200s minangka langkah pertama ing rencana bisnis Pasifik Lor. Sadurunge mlebu layanan, pesawat kasebut bakal ngalami cek pangopènan tingkat C kanthi Certified Aviation Services LLC (CAS), sawijining perusahaan pangopènan, perbaikan lan perbaikan (MRO) utama ing San Bernardino, California. Operator sing berbasis ing Alaska arep terus nambah armada nalika siyap kanggo penerbangan penumpang.
  • Kutha wisata bintang lima paling murah lan paling apik ing AS
    Panaliten kasebut nyritakake kutha-kutha AS sing nawakake hotel bintang lima sing paling apik karo Durham, NC, Arlington, TX lan Minneapolis, MN sing entuk posisi paling dhuwur.
  • Airbus ngumumake prototipe sayap alam eko ​​sing pertama
    Wing of Tomorrow, sing dibiayai sebagian dening Institut Teknologi Aerospace Inggris, minangka program Airbus transnasional sing nglibatake mitra lan tim global ing saindenging situs Eropa Airbus, kalebu Bremen ing Jerman, ing ngendi tim 'Wing Moveables' adhedhasar. Telung demonstrator sayap kasebut bakal nggabungake luwih saka 100 teknologi anyar kanggo njelajah teknik manufaktur lan perakitan anyar kanthi tujuan supaya penerbangan luwih lestari.
  • Penerbangan saka Kazakhstan dilanjutake menyang 16 negara saiki
    Komisi pamrentah nggawe keputusan kanggo nambah lan nerusake layanan udara internasional reguler saka Kazakhstan menyang 16 negara ing saindenging jagad kanthi frekuensi 114 penerbangan seminggu.
  • IATA ngumumake pamicara kanggo KTT Angkutan Udara Dunia ing Boston
    WATS bakal nampilake sesi babagan masa depan kargo udara sawise kinerja heroik nalika krisis, miwiti konektivitas global kanthi aman, lan serangkaian obrolan fireside nggawa CEO maskapai bebarengan karo klompok pemangku kepentingan industri kalebu panyedhiya infrastruktur, pabrik peralatan asli lan panyedhiya liyane.
  • Volocopter Chengdu: Usaha pesawat gabungan Jerman-Tionghoa anyar diumumake
    UAM nuduhake mode transportasi kutha anyar sing nggunakake pesawat lepas landas lan pendaratan vertikal listrik (eVTOL) kanggo mindhah wong utawa barang ing wilayah udara kutha lan suburban ngisor. Iki mbantu ngatasi galur ing dalan kutha sing saya rame lan ngidini wong lan barang tekan tujuan sing luwih cepet lan luwih aman.
  • Pesawat kanthi 6 wong ing kapal ilang ing Timur Jauh Rusia
    Pesawat Menteri Kementerian Riset Rusia ilang saka radar penerbangan ing sekitar wilayah Cagar Alam Khekhtsir ing wilayah Khabarovsk ing Timur Jauh Rusia.
  • Sejarah Manchester United lan Maltas dadi keramahtamahan sing sukses
    Duta Besar Manchester United, Bryan Robson lan Denis Irwin (legenda) miber menyang Malta musim panas iki kanggo ndeleng dhewe apa sing ditawakake Kepulauan Maltese, lan kenapa kudu luwih akeh dijelajah.
  • Cruises Putri nglereni Australia & Selandia Baru nganti tanggal 27 Januari 2022
    Warta ala terus kanggo industri pelayaran lan penumpang ing Australia utawa Selandia Baru, utawa sing pengin kalebu ing rencana pelayaran terus, paling ora nganti tanggal 27 Januari. Iki tegese ora ana pelayaran menyang lan saka Australia lan Selandia Baru babagan Putri Pelayaran lan kemungkinan liyane.
  • Kejutan kanggo Hari Pariwisata Dunia ing Nepal dibukak maneh?
    Hari Pariwisata Dunia Namaste 2021! Kanggo Nepal, iki tegese hotel bakal nate nampani tamu manca maneh. Nepal bakal bisa nampilake papan sing amba, tlaga, gunung lan masakan kanggo turis sing golek kebebasan nyebar kanggo nikmati pemandangan sing paling apik sing ditawakake ing donya iki.
  • Pariwisata Solomon nguciwani kelangan CEO Josefa Tuamoto
    Nalika ngumumake kabar sing sedhih kasebut, ketua dewan Pariwisata Solomon, Chris Hapa ujar manawa tim kantor turis nasional rusak amarga kekalahane 'Boso' sing ditresnani wiwit dadi anggota Biro Pengunjung Kepulauan Solomon nalika taun 2013.
  • Kanada ngumumake perpanjangan larangan penerbangan saka India
    Nalika Kanada siyap kanggo bali penerbangan langsung saka India menyang Kanada, Transport Kanada ngumumake perpanjangan Pemberitahuan menyang Airmen (NOTAM) sing matesi kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka India nganti tanggal 26 September 2021, jam 23: 59 EDT.
  • Airbus lan Air France target penerbangan paling hemat energi
    ALBATROSS tujuane kanggo nduduhake, liwat seri penerbangan demonstrasi langsung saka gerbang menyang Eropa, kelayakan ngleksanakake penerbangan paling hemat energi sajrone jangka pendek, kanthi nggabungake sawetara inovasi teknis lan operasional R&D. 
  • Pakar diabetes paling apik lan perusahaan AI sing arep menyang Guam
    Pimpinan kesehatan Guam gabung karo ahli medis teknologi diabetes paling dhuwur kanggo nganakake riset adhedhasar Intelijen buatan ing Guam.