Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Turkey

Pegasus Airlines jeneng Chief Commercial Officer anyar

Pegasus Airlines nunjuk Onur Dedeköylü minangka Chief Commercial Officer (CCO)
Pegasus Airlines nunjuk Onur Dedeköylü minangka Chief Commercial Officer (CCO)
ditulis dening Harry Johnson

Onur Dedeköylü, sing wis makarya minangka Wakil Presiden Senior kanggo Pemasaran ing Pegasus Airlines wiwit 2010 lan wis menehi kontribusi sing signifikan kanggo manajemen produk tambahan perusahaan, transformasi digital lan kanggo mbangun merek Pegasus, wis diangkat dadi Chief Commercial Officer. Onur Dedeköylü bakal ngatur divisi Komersial, kalebu penjualan, perencanaan jaringan, pemasaran, manajemen pendapatan lan rega, pengalaman tamu lan departemen kargo.

Onur Dedeköylü minangka lulusan Teknik Industri saka Universitas Boğaziçi lan nduweni gelar MBA babagan marketing lan keuangan saka Georgia State University ing Atlanta. Dheweke miwiti karir ing Gillette kerja ing bidang sales lan marketing.

Sawise kerja ing markas global divisi produk kesehatan Kimberly Clark ing Atlanta, AS, dheweke nerusake karir ing Inggris. Dheweke kerja ing bidang riset pasar, pangembangan produk lan manajemen merek ing markas Eropa Hasbro ing Inggris. Dheweke terus karir ing Coca-Cola Company, ngatur merek Coca-Cola ing Turki.

Ing 2010, Onur Dedeköylü gabung Pegasus Airlines minangka Wakil Presiden Senior. Ing peran iki, dheweke tanggung jawab kanggo manajemen merek, pangembangan lan manajemen produk tambahan, manajemen saluran digital, analisis data lan fungsi manajemen kesetiaan. Onur Dedeköylü miwiti peran minangka Kepala Komersial ing 13 Mei 2022.

Pegasus Airlines minangka maskapai penerbangan murah Turki sing bermarkas ing wilayah Kurtköy ing Pendik, Istanbul kanthi basis ing sawetara bandara Turki.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...