Warta Breaking Travel negara | wilayah Education Warta Pamrentah News Saudi Arabia Spanyol Pariwisata

Pelatihan Perhotelan kanggo 100,000 Gaya Spanyol Muda Saudi

Menteri Pariwisata KSA
Arab Saudi Investasi ing Generasi Sabanjure karo Program Trailblazers Pariwisata
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi milyaran nandur modhal ing pariwisata Arab Saudi perlu buruh Hospitality, nandur modal ing generasi enom.

Buruh perhotelan sing paling apik lan paling cerah ing Arab Saudi wis teka Les Roches Global Hospitality Pendidikan ing kampus ing Marbella, Spanyol.

Kohort kasebut minangka bagean saka program anyar sing diumumake dening Kementerian Pariwisata Arab Saudi kanggo nglengkapi 100,000 wong enom Saudi kanthi katrampilan perhotelan sing dibutuhake kanggo nggayuh karir ing industri pariwisata sing berkembang maju.

Diluncurake dening Yang Mulia Ahmed Al-Khateeb, Menteri Pariwisata Arab Saudi ing 116th sesi Dewan Eksekutif Organisasi Pariwisata Dunia ing Jeddah wulan kepungkur, 'Tourism Trailblazers' bakal nyedhiyakake pengalaman global sing jero kanggo para pimpinan industri pariwisata ing mangsa ngarep.

Ingkang Sinuhun Ahmad Al-Khateb, Menteri Pariwisata Arab Saudi ujar: "Program kasebut nuduhake komitmen kita kanggo nguatake wong enom kanthi menehi katrampilan, dhukungan, lan kesempatan sing tepat kanggo mbentuk masa depan industri pariwisata.

"Penting yen kita nandur modal ing pemuda saiki. Nggawe tenaga kerja sing trampil kanthi bakat lan ambisi kanggo ndhukung lan nyurung sektor pariwisata sacara regional lan global minangka kunci kanggo mujudake Visi Saudi 2030, cithak biru reformasi ekonomi lan sosial sing unik lan transformatif sing mbukak Arab Saudi nganti donya.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Program kasebut nduweni telung tujuan utama sing tujuane kanggo nurture, ngembangake lan ndhukung bakat ing industri. Iki ngupayakake nyebarake budaya profesionalisme, mbantu para profesional sing isih enom entuk kawruh lan kualifikasi sing dibutuhake kanggo mlebu ing industri kasebut, lan ndhukung sukses kanthi nambah katrampilan. Program kasebut bakal mbantu para pelatih kanggo ngamanake kerja ing sektor kasebut, kalebu kesempatan musiman, part-time, utawa full-time ing saindenging Kerajaan.

Kelompok pertama siswa ing Les Roches Global Hospitality Education ing kampus ing Marbella bakal dilengkapi dhasar Bisnis lan Operasi Pariwisata, saka pangerten Operasi housekeeping nganti Pengalaman Pelanggan utawa Penjualan lan katrampilan negosiasi. Les Roches Global Hospitality Education minangka bagean saka Sommet Education, jaringan sekolah perhotelan lan sekolah seni kuliner kelas siji ing saindenging jagad.

Benoît-Etienne Domenget, CEO saka Sommet Education ngandika: "We are diajeni kanggo kontribusi kanggo munggah saka talents Saudi, kebak melu ing nyediakake wong karo praktis lan akademisi skills padha bakal perlu kanggo ngisin karir ing kuwi industri sudhut ing wektu ngendi kesempatan kanggo wutah lan pembangunan paling dhuwur. kanggo kabeh."

Peserta ing program sing luwih akeh bakal entuk manfaat saka beasiswa latihan ing institusi global terkemuka ing Prancis, Spanyol, Swiss, Inggris, Australia, lan Italia.

Aplikasi ditampa ora mung saka lulusan anyar, nanging uga saka Saudis sing wis kerja ing industri lan wong-wong sing kepengin miwiti karir ing bidang pariwisata, perhotelan, kuliner, layanan, lan dodolan.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...