Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Pelayaran Warta cepet

American Queen Voyages Entuk Wong Anyar ing Setir

American Queen Voyages ngumumake dina iki yen veteran industri lelungan lan pelayaran, David Giersdorf, wis ditunjuk minangka presiden akting kanggo American Queen Voyages. Pak Giersdorf bakal laporan kanggo Kevin Rabbitt, CEO, Hornblower Group.

"Hornblower Group setya kanggo ekspansi saka American Queen Voyages, minangka bukti saka investasi substansial ing prau anyar, perusahaan kita rebrand, ngembangaken teknologi, web lan alat marketing lan mbukak kantor anyar ing Fort Lauderdale, nempatno kita tengen ing jantung. industri pelayaran, "ujare Kevin Rabbitt, CEO Hornblower Group. "Kanggo nyepetake tujuan kasebut, kita butuh wong sing bisa ditugasake kanggo mimpin organisasi kanthi kawruh jero babagan industri, drive sing kuat lan naluri bisnis sing cetha kanggo mesthekake yen kita njupuk langkah-langkah sing dibutuhake ing rencana pertumbuhan. Aku seneng nampani David, kanca lan veteran industri pelayaran, dadi presiden akting. Kanthi semangat David, pengalaman kreatif operasional sing tahan banting lan semangat industri, aku yakin dheweke bakal menehi pimpinan sing dibutuhake kanggo mbangun lan ngoptimalake kabeh kesempatan sing ana gandhengane kanggo operasi American Queen Voyage.

Pak Giersdorf wis dadi penasehat kanggo Amérika Ratu Voyages kanggo saklawasé telung taun lan ndadekke passion jero lan pangerten industri cruise sewengi Hornblower kalebu ndhukung disualekno lan reimagining bisnis dolan pantai sawijining, Venture Ashore, lan liyane anyar, peluncuran sukses Ocean Victory, pengalaman Ekspedisi Alaska kita.

Minangka Présidhèn Akting, Pak Giersdorf bakal tanggung jawab kanggo ngembangaken lan ngleksanakake strategi bisnis sakabèhé Amérika Ratu Voyage menehi panuntun dhumateng tim pimpinan kanggo nggawe nilai sustainable kanggo kabeh stakeholder kalebu, wutah perusahaan, inovasi, kinerja lan mbangun maneh. Tekane Giersdorf pas karo Isis Ruiz, sing bubar gabung karo Ratu Voyages Amerika minangka Chief Commercial Officer kanggo ngawasi sales, marketing, pusat kontak lan manajemen revenue.  

Pak Giersdorf bakal dadi panjabat presiden nganti 18 wulan.

"Serving minangka penasehat cedhak kanggo Amérika Ratu Voyages lan Hornblower Group liwat telung taun kepungkur, Aku pleased a ngembangaken peran minangka presiden akting saka divisi cruise,"Sa Giersdorf Pak. "Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo divisi kasebut, lan aku ngarep-arep dadi bagian saka bangunan tim khusus babagan warisan sugih perusahaan iki. Aku bisa kanggo muter peran integral ing desain lan pangembangan saka kurban Alaska mentas dibukak karo Samudra Victory, kang bubar miwiti sailing perdana karo sukses gedhe. Aku semangat dadi mimpin tim sajrone periode pertumbuhan anyar kanggo American Queen Voyages amarga perusahaan terus menehi pengalaman sing luar biasa kanggo para tamu.

Pak Giersdorf teka ing Ratu Amerika kanthi pengalaman luwih saka 40 taun minangka eksekutif senior, penasihat, lan anggota dewan ing industri pelayaran & perjalanan global sing kerja karo sawetara jeneng paling gedhe ing pelayaran, lelungan lan pariwisata kalebu kerja karo perdagangan umum. Portofolio merek $1B+ lan minangka CEO saka sawetara merek layanan pelayaran, lelungan, lan pemasaran sing apik.

Sadawane karir Pak Giersdorf, semangat lan semangat kanggo papan pesiar wis diterjemahake liwat proyek tonggak sejarah. Bebarengan karo kulawarga, dheweke dadi pionir sawetara pangembangan pariwisata Alaska, diduweni lan ngoperasikake penginapan Glacier Bay National Park lan konsesi pelayaran pesiar, lan mbangun garis pelayaran kapal cilik global sing misuwur, banjur didol menyang perusahaan Fortune 50. Karya tambahan Giersdorf ing industri jalur pelayaran kalebu nggawe Windstar Cruises minangka garis pelayaran butik sing misuwur "180 ° Saka Biasa" lan uga mimpin ekspansi lan transformasi Holland America Line minangka jalur pelayaran premium global sing misuwur liwat " Signature of Excellence" inisiatif.

Giersdorf kerja sama kanggo mbangun CF2GS dadi perusahaan layanan pemasaran strategis kelas donya, sing banjur didol menyang Foote Cone Belding / True North Communications uga nggawe Global Voyages Group minangka konsultasi utama ing kategori pelayaran lan perjalanan khusus (Ekspedisi; Kali; Mewah; Kapal Cilik)

Giersdorf wis njabat ing macem-macem papan, kalebu minangka Ketua CLIA (Asosiasi Internasional Cruise Lines). Dheweke uga dadi penulis sing diterbitake: Hard Ships - Navigating Your Company, Career, And Life Through The Fog Of Disruption www.gethardships.com Giersdorf uga bisa katon minangka pembicara utama kanggo sawetara konferensi industri lan melu minangka pakar industri ing macem-macem. podcast lan kesempatan wawancara sing kalebu topik kayata Industri Pelayaran Global, Kepemimpinan, Inovasi, Olahraga Ketahanan & Pola pikir

Pak Giersdorf rawuh ing Universitas Washington lan ngrampungake program Northwestern University - Kellogg School of Management ing Entrepreneurship. Dheweke saiki manggon ing Bend, Oregon. American Queen Voyages ngrayakake ulang tahun kaping 10 ing taun 2022 minangka pimpinan ing lelungan ketemu, nawakake portofolio lengkap itinerary Amerika Utara sing kalebu pengalaman Rivers, Lakes & Oceans lan Expedition. Merk American Queen Voyages ngidini para tamu nemu kabeh kesempatan sing jembar kanggo nemokake Amerika Utara ing sangisore payung. Discovery mlaku jero kanggo tamu, disambungake dening American Queen Voyages apa kali, tlaga lan segara utawa expeditio

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...