Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Belarus Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan Hak-hak manungsa Rapat (MICE) News wong tanggung jawab Rusia Keslametan Olahraga teror Pariwisata News Wire Plancongan Trending Ukraine Inggris

Pemain Rusia lan Belarusia dilarang saka Wimbledon Grand Slam

Pemain Rusia lan Belarusia dilarang saka Wimbledon Grand Slam
Pemain Rusia lan Belarusia dilarang saka Wimbledon Grand Slam
ditulis dening Harry Johnson

Pemain tenis Rusia lan Belarusia ora bakal diidini melu ing turnamen tenis sing paling misuwur ing donya taun iki amarga perang agresi sing brutal lan tanpa provokasi sing saiki ditindakake Rusia. Ukraine.

The All England Lawn Tennis lan Klub Kroket ngetokake statement dina iki, kanthi resmi ngumumake keputusane kanggo nglarang peserta saka Rusia lan Belarus sawise laporan nyebar babagan larangan kanggo pemain saka negara loro kasebut.

"Miturut profil Kejuaraan ing Inggris lan ing saindenging jagad, dadi tanggung jawab kita kanggo nindakake bagean ing upaya nyebarake Pemerintah, industri, olah raga lan institusi kreatif kanggo mbatesi pengaruh global Rusia kanthi cara sing paling kuat," ujare. organisasi ngandika ing statement.

"Ing kahanan agresi militer sing ora adil lan durung ana sadurunge, ora bisa ditampa kanggo rezim Rusia kanggo entuk keuntungan saka keterlibatan pemain Rusia utawa Belarusia karo The Championships.

"Dadi tujuan kita, kanthi penyesalan, nolak entri saka pemain Rusia lan Belarusia menyang Kejuaraan 2022," tambahe.

Minangka klub anggota pribadi, All England Club bisa nemtokke sanksi independen saka ITF, WTA lan ATP, lan kabaripun tanpa wedi repercussions legal.

Larangan Wimbledon tegese pemain nomer loro ing donya putra Daniil Medvedev lan bintang top-10 Rusia liyane Andrey Rublev bakal kepeksa ora kejawab pertunjukan SW19, sing bakal ditindakake tanggal 27 Juni lan nganti 10 Juli.

Anastasia Pavlyuchenkova wanita Rusia sing nomer 15 ing donya uga bakal dikalahake, uga pemain nomer papat donya Belarus Aryna Sabalenka lan Victoria Azarenka, sing dadi juara Grand Slam kaping pindho.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...