Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Pengembangan Pariwisata Sustainable lan Sertifikasi iku kabeh Buzz

gambar duweni Jude Joshua saka Pixabay
ditulis dening Roberto Baca Plazaola

Kelestarian katon minangka tembung kunci, nanging amba banget lan mbingungake, nyebabake ora mung pamilik bisnis lan layanan pariwisata, nanging uga para pelanggan, bingung karo macem-macem pratelan lan keputusan sing ora jelas tanpa tujuan konkrit.

Pariwisata lestari ditetepake dening Program Lingkungan PBB lan Organisasi Pariwisata Dunia PBB (2005), minangka "pariwisata sing njupuk akun lengkap babagan ekonomi, sosial, lan dampak lingkungan saiki lan mangsa ngarep, ngatasi kabutuhan pengunjung, industri, lingkungan, lan komunitas tuan rumah."

Dhiskusi babagan kelestarian yaiku nyadari yen kabeh saling gegandhengan lan disinkronake kanthi sampurna lan mulane, ngatur pirang-pirang rincian kanggo mesthekake yen bisnis utawa layanan wisata diwenehake kanthi nimbang integritas aspek sing kudu digatekake. kanggo operasi kayata: layanan kualitas, safety, teknologi informasi lan komunikasi (ICT), pelatihan sumber daya manungsa, program pendidikan lan rekreasi, kabijakan lingkungan, kahanan jender, konsumsi energi, konsumsi banyu, energi alternatif, keanekaragaman hayati lan konservasi budaya, owah-owahan iklim. langkah-langkah mitigasi lan adaptasi, lan manajemen lestari sistem, antara liya orientasi ora mung kanggo menehi kepuasan kanggo turis, nanging uga kanggo ngormati lan ngreksa warisan alam lan budaya saka panggonan kang ditekani karo manajemen sustainable cocok bisnis utawa tujuan wisata.

Utamane lan penting banget, Sesi Ketujuh Komisi Pembangunan Lestari Perserikatan Bangsa-Bangsa (CSD - 1999) nyaranake supaya pamrentah nyengkuyung lan nggampangake pangembangan pariwisata lestari liwat:

• Elaborasi kawicaksanan lan rencana nasional.

• Kolaborasi sing luwih gedhe karo kabeh pemangku kepentingan pariwisata liyane.

• Pelatihan masyarakat pribumi lan lokal babagan pariwisata.

• Nggawe lingkungan sing bisa digunakake kanggo perusahaan cilik lan menengah (ing babagan pelatihan, kredit lan manajemen).

• Informasi babagan masalah lingkungan lan etika kanggo turis.

• Perang nglawan kegiatan pariwisata ilegal, kasar, utawa eksploitatif.

Uga nyaranake para pengusaha pariwisata:

• Ngadopsi inisiatif sukarela sing nyengkuyung pangembangan lan manajemen operasi sing lestari.

• Ngapikake manajemen lingkungan (energi, banyu, sampah, lsp).

• Nglatih karyawane (luwih disenengi saka sumber lokal).

• Umum nolak sembarang wangun pariwisata ilegal, kasar, utawa exploitative. Sinau babagan implikasi kegiatan kasebut ing lingkungan lan budaya lokal ing panggonan sing dituju.

Agenda 21 kanggo industri pariwisata nyatakake:

"Pariwisata minangka salah sawijining fenomena sing paling sukses ing jaman saiki."

“Nanging kita uga ngerti yen wis ana tandha-tandha bebaya gedhe kanthi jenuh lan rusake sawetara tujuan lan budayane, kanthi macet transportasi lan rasa ora puas sing gedhe saka anggota kutha lan komunitas tartamtu amarga salah urus kegiatan pariwisata. ”

Miturut Dewan Pariwisata Global Sustainable (GSTC, 2021), pariwisata lestari nuduhake praktik sustainable ing lan dening industri pariwisata. Iki minangka aspirasi kanggo ngakoni kabeh dampak pariwisata, sing positif lan negatif. Tujuane kanggo nyilikake dampak negatif lan maksimalake sing positif. Pariwisata lestari ora nuduhake jinis pariwisata tartamtu, nanging minangka aspirasi supaya kabeh bentuk pariwisata bisa lestari kanggo generasi sing bakal teka.

Nyatane, saka perspektif kaya ngono, kritéria GSTC lair kanggo bisnis ing wiwitan, ing taun 2008, lan banjur kanggo tujuan, dadi standar global kanggo kelestarian lelungan lan pariwisata. Kriteria kasebut digunakake kanggo pendidikan lan nambah kesadaran

Kriteria kasebut minangka asil saka upaya ing saindenging jagad kanggo ngembangake basa umum babagan kelestarian pariwisata. Padha dipérang dadi papat pilar:

  • manajemen lestari
  • dampak sosial ekonomi
  • pengaruh budaya
  • dampak lingkungan

Minangka ditetepake dening GSTC: "Proses ngembangake kritéria kasebut dirancang kanggo netepi kode setelan standar Alliance ISEAL. ISEAL Alliance minangka badan internasional sing menehi tuntunan kanggo ngatur standar kelestarian ing kabeh sektor. Kode kasebut dilaporake karo standar ISO sing relevan.

Sawetara tren kelestarian dina iki yaiku tujuan pariwisata pengin entuk sertifikasi kayata Slovenia wis entuk sertifikasi saka LSM Sertifikasi kayata Green Destinations lan tujuan liyane kaya Bonaire wis entuk sertifikasi perusahaan mikro, cilik, lan medium sing paling dikenal. sertifikasi lestari kayata Program Good Travel Seal saka organisasi sing padha.

Alternatif liyane kanggo tujuan sertifikat lan bisnis kalebu kasunyatan manawa ing 31 Januari 2014, Pak Albert Salman miwiti alternatif anyar sing nggabungake GSTC menyang Tujuan Ijo (GD), sing saiki kalebu ing ngisor iki:

- Top 100 crita

- Penghargaan lan Sertifikasi GD

- Program Pemimpin Global

- Program Dhukungan Tujuan

– START toolkit

- Program Wisata sing apik

- Pandhuan Wisata sing apik

- Latihan GD

Kanthi Program Lelungan Green Seal, jinis bisnis kasebut nandhakake praktik sustainable sing apik babagan masalah kayata:

  • Tuku & dodolan, F&B
  • Kesejahteraan sosial
  • Employment apik
  • Kesehatan & safety
  • Aksesibilitas
  • Energi & iklim
  • Sampah
  • Water
  • Polusi & gangguan
  • Alam & sesawangan
  • Warisan budaya
  • informasi

Kanggo informasi luwih lengkap babagan sertifikasi, klik kene.

About penulis

Roberto Baca Plazaola

Roberto minangka Sekretaris Jenderal Dewan Eksekutif Skål International Panama & Presiden Soluciones Turísticas Sostenibles STS CR SA - Perwakilan lan Auditor Destinasi Panama lan Ijo kanggo Amerika Tengah lan Panama @stssacrpa

Ninggalake Komentar

Share to...