Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Kenya News Pariwisata News Wire Plancongan

Pemilihan Kenya dina iki kanthi keamanan turis

Gambar duweni jorono saka Pixabay

Asosiasi pemerintah lan turis Kenya njamin keamanan pengunjung sajrone pemilihan nalika nginep ing taman, hotel, lan situs sing ngunjungi.

Wong Kenya milih presiden anyar lan pimpinan politik liyane dina iki sawise sawetara wulan kampanye umum kanggo narik pamilih. Pamaréntah Kenya lan asosiasi turis wis njamin keamanan pengunjung manca nalika pemilihan nalika tetep ing taman satwa Kenya, hotel, lan kabeh situs sing dikunjungi.

Gunggunge 22,120,458 pemilih, 290 konstituen, lan 46,229 TPS disetel kanggo pemilihan dina iki sing diantisipasi bakal narik jumlah calon paling gedhe tinimbang ing pemilihan sing kepungkur wiwit negara Afrika Timur iki entuk kamardikan saka Inggris ing taun 1963.

Papat calon presiden saingan kanggo jabatan presiden nalika 2,132 calon liyane nggoleki 290 kursi parlemen lan 12,994 liyane bersaing kanggo 1,450 posisi Majelis County (MCA).

Wakil Présidhèn Kenya saiki, Pak William Ruto, lan politisi sing misuwur, Pak Raila Odinga, minangka calon-calon potensial sing bakal ngrebut jabatan presiden kanggo ngganti presiden saiki lan saiki, Pak Uhuru Kenyatta.

Laporan saka ibukutha Kenya ing Nairobi ujar manawa udakara 340 calon wis dibebasake kanggo bersaing kanggo 47 kursi Senat, kanthi 266 golek posisi gubernur ing 47 kabupaten, lan 359 liyane nggoleki 47 kursi Perwakilan Wanita ing parlemen Kenya.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Petugas keamanan Kenyan wis dikirim menyang macem-macem hotel ing pesisir.

Petugas kasebut ana ing kana kanggo nyedhiyakake keamanan kanggo turis sajrone Pemilihan Umum ing wektu iki nalika musim dhuwur turis diwiwiti ing Afrika Wétan kanthi pengunjung internasional luwih akeh sing ndharat ing Kenya lan Tanzania kanggo safari satwa lan liburan pantai.

Perusahaan turis ing Nairobi lan Mombasa ing pesisir Samudra Hindia ngandhakake kapercayan yen jajak pendapat bakal tentrem. Hotel ing Mombasa beroperasi ing 40 nganti 50 persen pendhudhukan amben, ujare laporan.

Pasar wisata global wis nuduhake kapercayan sing dhuwur ing pemilihan Kenya. Pariwisata wis stabil wiwit ing gangguan sing disebabake dening pandemi COVID-19.

Umume pengunjung ing Pesisir yaiku wong Kenya, kanthi pasar internasional mundhak alon-alon sawise negara-negara santai peraturan lelungan.

Kenya tetep dadi tujuan safari utama ing Afrika Timur karo umume perusahaan wisata internasional saka Nairobi, ngubungake tujuan regional liyane ing Afrika Timur.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...