Airlines Airport aviation Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News wong Qatar Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Pimpinan penerbangan global kumpul ing Doha kanggo Rapat Umum Tahunan IATA

Pimpinan penerbangan global kumpul ing Doha kanggo Rapat Umum Tahunan IATA
Pimpinan penerbangan global kumpul ing Doha kanggo Rapat Umum Tahunan IATA
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake manawa pimpinan industri penerbangan global kumpul ing Doha, Qatar, kanggo Rapat Umum Tahunan (AGM) IATA kaping 78 lan KTT Transportasi Udara Dunia (WATS), karo Qatar Airways minangka maskapai tuan rumah.

Acara tanggal 19-21 Juni narik kawigaten para pimpinan paling senior ing industri saka antarane 290 maskapai anggota IATA, uga pejabat pemerintah, mitra strategis, pemasok peralatan, lan media. 

"Ing sawetara dina, Doha bakal dadi ibukutha penerbangan ing donya. Pungkasan kita ketemu ing Doha, ing taun 2014, kita ngrayakake ulang tahun kaping 100 penerbangan maskapai pisanan. AGM taun iki minangka acara penting liyane: Maskapai uga pulih saka krisis COVID-19, nyetel dalan kanggo nggayuh emisi karbon nol bersih ing taun 2050, makarya kanggo nambah keragaman jender, lan adaptasi karo lingkungan geopolitik sing ngalami kejutan paling gedhe ing taun iki. luwih saka telung dekade," ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

Kepala Eksekutif Qatar Airways Group, Bapak Akbar Al Baker ngandika: "Iku hak istimewa mutlak kanggo dadi tuan rumah mitra industri kita ing kutha asal Qatar Airways, utamané nalika tonggak kita 25th taun operasi. Rampung adhep-adhepan menehi kesempatan kanggo ngrembug pelajaran sing disinaoni saka taun-taun pungkasan sajrone pandemi, masalah global sing mengaruhi kita kabeh ing kene lan saiki, lan ngrancang cara sing paling apik kanggo industri kasebut.

World Air Transport Summit

WATS mbukak langsung sawise AGM. Sorotan bakal dadi edisi katelu Penghargaan Diversity and Inclusion sing disponsori dening Qatar Airways. Anugrah iki ngakoni organisasi lan individu sing nggawe prabédan kanggo mbantu nyurung inisiatif 25by2025 industri kanggo nggawe industri penerbangan luwih seimbang jender. 

WATS uga bakal nampilake Panel Insights CEO populer sing dimoderasi dening Richard Quest CNN lan nampilake Adrian Neuhauser, CEO, Avianca, Pieter Elbers, CEO, KLM, Akbar Al Baker, Kepala Eksekutif Grup, Qatar Airways lan Jayne Hrdlicka, CEO, Virgin Australia. 

Saliyane prospek ekonomi industri sing dianyari, topik-topik utama sing bakal dirembug kalebu: Perang ing Ukraina lan implikasi kanggo donya globalisasi; tantangan kanggo nggayuh kelestarian, kalebu emisi karbon nol net ing taun 2050, lan nyuda panggunaan plastik siji-siji, nyedhiyakake kapasitas bandara sing langka, lan njamin transportasi baterei lithium sing aman. Anyar kanggo 2022 yaiku Panel CFO Insights.

Iki bakal dadi kaping papat AGM dianakake ing Timur Tengah. Ing wektu normal, penerbangan ing wilayah kasebut ndhukung udakara 3.4 yuta pakaryan lan kegiatan ekonomi $ 213 milyar. "Wiwit kita pungkasan ing Doha, wilayah kasebut mung nambah pentinge kanggo konektivitas global. Miturut angka paling anyar, maskapai ing wilayah kasebut nduwe 6.5% lalu lintas penumpang internasional global lan 13.4% gerakan barang. Sebagéyan gedhé wutah iki wis dumadi ing wilayah Teluk, kaya sing digambaraké déning maskapai tuan rumah kita, "ujare Walsh.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...