Warta Breaking Travel negara | wilayah Rapat (MICE) News Inggris

Pemulihan pariwisata global nggawe panggung kanggo World Travel Market London

WTM London
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi watesan lelungan dicabut, konektivitas dibangun maneh, lan kapercayan konsumen pulih maneh, panjaluk lelungan internasional saya mundhak.

Perjalanan udara global disetel kanggo nggayuh 65% tingkat pra-pandemi musim panas iki, miturut mangsa panas Laporan Outlook Perjalanan 2022 diprodhuksi dening Pasar Plancongan Donya London (WTM) lan perusahaan analytics ForwardKeys. 

Laporan musim panas ngandhakake yen semangat saiki kanggo lelungan ing jaban rangkah dadi kuwat banget yen kenaikan tiket pesawat wis rada sithik kanggo nyuda permintaan. Contone, tarif rata-rata saka AS menyang Eropa mundhak luwih saka 35% antarane Januari lan Mei kanthi ora ana kalem ing tarif pesenan. 

Laporan kasebut uga nuduhake manawa Eropa wis ngalami pemulihan pariwisata paling gedhe, ngrekam peningkatan 16 poin persentase, lan saiki nglaporake volume kedatangan turis sing paling dhuwur. Wilayah Eropa uga nggambarake tren tujuan pantai sing nyebar luwih cepet tinimbang mitra kutha.

Urip maneh perjalanan luang ing saindenging jagad sajrone kuartal kaping telu taun iki (Juli, Agustus lan September) nggawe panggung kanggo World Travel Market London - acara global utomo kanggo industri travel - njupuk Panggonan ing ExCeL tanggal 7-9 November 2022.

Laporan Outlook Perjalanan sing kapindho, pungkasan taun bakal diterbitake sajrone World Travel Market London, menehi delegasi tren paling anyar lan ramalan rinci adhedhasar pesenan saka maskapai penerbangan lan agensi perjalanan.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Afrika lan Timur Tengah minangka wilayah sing bakal pulih kanthi kuat, kanthi kedatangan Q3 samesthine bakal tekan 83% saka tingkat 2019. Iku ngiring dening Amérika, ngendi rawuh mangsa panas samesthine kanggo tekan 76%, Eropah (71%) lan Asia Pasifik (35%).

Rebound tujuan musim panas sing nggumunake kayata Antalya (Turki; +81%), Mykonos lan Rhodes (loro Yunani; loro-lorone +29%) sebagian amarga pembukaan maneh awal lan komunikasi proaktif negarane. Yunani minangka salah sawijining negara Eropa pertama sing mbukak maneh kanggo lelungan sing ora penting lan wis jelas lan konsisten ing olahpesen sajrone pandemi.

Iku menarik kanggo dicathet yen tujuan kutha kanthi tingkat pemulihan paling apik - Naples (Italia; +5%), Istanbul (Turki; 0%), Athena (Yunani; -5%) lan Lisbon (Portugal; -8%) - minangka gateway menyang resort srengenge lan pantai sing cedhak.

Prospek sing relatif janjeni kanggo lelungan musim panas menyang Afrika lan Timur Tengah amarga sawetara faktor. Akeh bandara Timur Tengah sing dadi hub kanggo lelungan antarane Asia Pasifik lan Eropa, mula Timur Tengah entuk manfaat saka kebangkitan lelungan antar benua, utamane didorong dening wong-wong sing bali menyang negara-negara Asia kanggo ngunjungi kanca lan sedulur.

Negara loro sing mimpin pemulihan perjalanan musim panas ing Afrika, Nigeria (+14%) lan Ghana (+8%), ora ana ing peta wisata tradisional, nanging duwe diaspora sing signifikan ing Eropa lan Amerika Utara.

Kinerja sing kuat saka negara-negara kasebut bisa disebabake dening panjaluk saka ekspatriat kanggo ngunjungi kanca lan sedulur ing omah.

Nanging, lelungan menyang lan ing wilayah Asia Pasifik saya pulih luwih alon, amarga watesan lelungan Covid-19 sing luwih ketat tetep ditindakake luwih suwe.

Juliette Losardo, Direktur Pameran ing World Travel Market London, ngandika:

"Sing nyemangati kanggo ndeleng asil saka Travel Outlook Report lan carane pasar ing saindhenging donya mbalek maneh panas iki. Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane temuan iki berkembang ing mangsa lan kita ngarep-arep kanggo welcome ForwardKeys kanggo nampilake cicilan sabanjure riset eksklusif iki ing World Travel Market ing November.''

"Laporan iki adhedhasar data sing kuat, saka maskapai penerbangan lan agensi perjalanan, menehi eksekutif industri wawasan sing jelas babagan wilayah lan sektor endi sing mundur banget - uga informasi babagan tren pasca pandemi lan prilaku konsumen.''

"World Travel Market London bakal nyedhiyakake platform kanggo para ahli saka sak ndonya kanggo debat masalah utama sing mengaruhi perdagangan lelungan - lan menehi kesempatan sing ora ana tandhingane kanggo mbangun sambungan bisnis penting kasebut kanggo 2023 lan luwih."

Olivier Ponti, VP saka Wawasan ing ForwardKeys, ngandika: 
"Kanthi 2022 ndeleng watesan lelungan diangkat, konektivitas didegake maneh, lan kapercayan konsumen pulih maneh, panjaluk lelungan internasional saya mundhak maneh. Ing Q3 taun iki, para wisatawan luwih seneng ninggalake pandemi kanthi istirahat santai ing pantai tinimbang nggunakake budaya, kutha, lan wisata.

"Dampak saka pandhemen tegese tren perjalanan sing wis suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe.

Nalika kita mbalek maneh normalitas, pola anyar muncul, lan dipercaya, data wektu nyata dibutuhake kanggo nggawe pangertèn. Iki penting kanggo nemokake pasar lan kesempatan anyar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...