Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Pemulihan perjalanan bisnis global ndeleng mundhak kaping pindho

Pemulihan perjalanan bisnis global ndeleng mundhak kaping pindho
Pemulihan perjalanan bisnis global ndeleng mundhak kaping pindho
ditulis dening Harry Johnson

Lelungan bisnis saya maju, lelungan internasional bali lan sanajan ana tantangan anyar, pemulihan industri tetep. Kajaba iku, kabijakan perjalanan perusahaan ngalami owah-owahan lan karyawan umume gelem lelungan kanggo bisnis. Temuan kasebut saka Poll Recovery Travel Bisnis April, sing paling anyar lan kaping 27 saka seri saka Global Business Travel Association (GBTA), asosiasi utama ing donya sing nglayani industri perjalanan bisnis.  

GBTA wis rutin nliti para panuku perjalanan bisnis, pemasok, lan para pemangku kepentingan liyane ing saindenging jagad wiwit pandhemen wiwit njupuk denyut nadi ing industri nalika nelusuri tantangan lan owah-owahan ing dalan kanggo pulih.  

"Kita ndeleng keuntungan sing signifikan nalika bali saka perjalanan bisnis, utamane sajrone rong wulan kepungkur. Data global GBTA nuduhake luwih akeh perusahaan sing ngidini lelungan karyawan domestik lan saiki uga internasional. Tingkat pesenan lan belanja lelungan terus bali, lan ana tingkat optimisme lan kekarepan karyawan kanggo lelungan kanggo bisnis. Iki kedadeyan sanajan industri ngadhepi tantangan ngluwihi COVID-19 kalebu mundhake rega bahan bakar, inflasi, gangguan rantai pasokan lan perang ing negara kasebut. Ukraine, "ujare Suzanne Neufang, CEO, GBTA.  

Mangkene asil saka jajak pendapat Pemulihan Perjalanan Bisnis April GBTA: 

  • Tambah pindho digit, mlumpat TRAVEL INTERNASIONAL. Perusahaan sing nglaporake manawa paling ora ngidini lelungan bisnis domestik sing ora penting wis mundhak dadi 86%, saka 73% ing polling GBTA Februari. Lelungan internasional nggawe lompat gedhe kanthi 74% nglaporake perusahaan saiki ngidini, munggah 26 poin persentase wiwit Februari. 
  • KURANG BATAL, LUWIH TRAVEL. Perusahaan terus nerusake perjalanan bisnis internasional, kanthi mung 45% sing ujar manawa wis mbatalake utawa nundha umume utawa kabeh perjalanan bisnis internasional, 27 poin kurang saka 71% ing wulan Februari. Kajaba iku, mung siji saka limang responden (20%) sing nglaporake dheweke wis mbatalake utawa nundha paling utawa kabeh lelungan bisnis domestik, dibandhingake karo 33% ing wulan Februari. Saka perusahaan sing sadurunge mbatalake utawa nundha paling utawa kabeh lelungan menyang wilayah / negara tartamtu, 75% rencana kanggo nerusake lelungan domestik lan 52% lelungan internasional sajrone siji nganti telung wulan sabanjure. 
  • BOOKING TRAVEL CORPORATE RETUR. Mayoritas (88%) pemasok lan perusahaan manajemen perjalanan (TMC) nglaporake pesenan wis tambah ing wulan sadurunge. Iki luwih dhuwur tinimbang sing nuduhake padha ing Februari (45%). Rata-rata, para panuku perjalanan ujar manawa pesenan perjalanan perusahaan saiki ana ing 56% saka tingkat pra-pandemi, munggah 22 poin wiwit Februari. 
  • RAMALAN RECOVERY mbuwang. Nalika dijaluk menehi ciri belanja perusahaan kanggo lelungan bisnis dibandhingake taun 2019, rata-rata, responden ngarepake perusahaan bakal bali menyang 59% saka belanja pra-pandemi ing pungkasan taun 2022 lan bakal tekan 79% ing pungkasan taun 2023. 
  • BALIK KANTOR, BALIK JALAN. Papat saka sepuluh (41%) pemangku kepentingan GBTA ujar manawa bali perusahaan menyang kantor langsung ana hubungane karo bali menyang lelungan bisnis. Luwih saka setengah (55%) responden ujar manawa perusahaan wis ngetrapake kabijakan bali menyang kantor permanen. Seperempat (23%) nglaporake karyawan bakal dadi full-time ing kantor, lan luwih saka setengah (52%) bakal dadi hibrida kanthi dina kerja ing antarane kantor lan omah. Rong taun luwih saka pandemi, 26% nglaporake manawa perusahaan kasebut durung ngumumake kabijakan permanen. Tambahan siji saka sepuluh (12%) ujar manawa karyawan bakal duwe pilihan apa bali menyang kantor utawa ora.  
  • KARYAWAN TRAVEL KARYAWAN CLIMBS. Sangang saka sepuluh (94%) panuku GBTA lan profesional pengadaan aran karyawan sing "seneng" utawa "banget gelem" kanggo lelungan kanggo bisnis ing lingkungan saiki, munggah saka 82% ing polling Februari. Ora ana responden ing wilayah endi wae ing donya sing ngrasa karyawane ora gelem lelungan kanggo bisnis ing lingkungan saiki.
  • Kawicaksanan ngganti karo TIMES. Pandemi meksa akeh perusahaan mikir maneh program perjalanan bisnis. Mayoritas (80%) manajer perjalanan nglaporake manawa pandemi wis nyebabake owah-owahan ing kabijakan perjalanan perusahaan ing sawetara kapasitas, kalebu:
  • Lelungan bisnis luwih sithik: 39%
  • Karyawan njupuk lelungan bisnis luwih sithik, nanging luwih akeh tujuan sing ditugasake kanggo saben trip: 37%
  • Persyaratan persetujuan perjalanan liyane: 24%
  • Evaluasi maneh babagan cara karyawan lelungan kanggo bisnis (umpamane, pertimbangan safety, jinis transportasi, hotel sing lestari, lsp.): 23% 
  • DAMPAK INFLASI. Akeh perusahaan nambah biaya perjalanan bisnis amarga inflasi. Patang puluh siji persen laporan padha nambah mbuwang lelungan pegawe kanggo lelungan udhara, 34% kanggo hotel Tetep, 33% kanggo rental mobil lan 26% kanggo kulo nuduhake lan taksi.
  • FAKTOR ING TRAVEL LESTARI. Manajer perjalanan perusahaan ngerteni kelestarian bakal mengaruhi program perjalanan. Pangarepan sing paling kerep disebutake kalebu luwih sithik lelungan saben karyawan sakabèhé (54%) lan luwih dawa, lelungan bisnis multi-tujuan (43%) lan luwih akeh opsi rel lan multi-modal (34%). Nanging, umume panuku lelungan (61%) ora ngarepake perusahaan bakal mbatesi frekuensi penerbangan ing kelas bisnis.  
     
    Para panuku Eropa (71%) luwih akeh tinimbang mitra Amerika Utara (47%) sing ujar manawa rencana bakal kalebu luwih sithik lelungan saben karyawan, lan luwih akeh (59%) tinimbang para panuku Amerika Utara (36%). pertimbangan kelestarian bakal kalebu lelungan sing luwih dawa. 
  • Mbalik maneh KNACK FOR TRAVEL. Nalika karyawan bali menyang lelungan bisnis, akeh sing ngadhepi alangan nalika bali ing udhara lan ing dalan. Para pemangku kepentingan GBTA paling kerep nglaporake yen dheweke lan/utawa kanca-kancane ngalami kebingungan babagan watesan perjalanan / dokumentasi perjalanan (63%), luwih kuwatir utawa stres babagan perjalanan bisnis (45%) utawa duwe tantangan nalika navigasi bandara lan aturan keamanan (36% ).
  • Topeng ing pesawat: Sapa sing kudu mutusake. Sentimen global babagan mandat topeng ing pesawat komersial beda-beda. Loro saka limang pemangku kepentingan GBTA (41%) ujar manawa pamrentah kudu mbutuhake penumpang nganggo topeng ing pesawat, dene sapratelo (32%) rumangsa saben maskapai kudu diidini mutusake manawa penumpang kudu nganggo topeng. Siji saka limang (20%) rumangsa pamrentah kudu nglarang mandat topeng (yaiku, ngidini penumpang mabur ing maskapai apa wae tanpa topeng).

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...